Netjes, correct en goed begeleid m.b.t. de uitleg.

Top levering, goeie professionele instantie

Vriendelijk personeel, erg behulpzaam! Snelle goeie installatie,

Korte lijntjes, goede communicatie, supersnelle levering en prima montage

Via Solvari in contact gekomen met ProEnergie Geralt Pruim. Het maken van de afspraak kon op korte termijn en Geralt kwam op 1 juni en heeft de situatie ter plekke bekeken en een offerte gemaakt en 21 juni zijn de zonnepanelen geïnstalleerd op het dak dus super snel en goed werk.

Vriendelijk personeel

Prettig eerste contact gehad met Gijs om te informeren wat de mogelijkheden zijn. Daarna een uitgebreid gesprek met Gerald bij mij thuis waarbij ik een kundige uitleg heb gehad over de opties voor mijn situatie. Binnen 5 weken na het accorderen van de offerte konden de panelen al geplaats worden, super fijn dat dit zo snel kon. Monteurs waren zeer vriendelijk en probeerden alles zo goed mogelijk te te leggen in het Engels. Er deden zich onverwacht wat problemen voor en ook die zijn opgelost. Nadat alles geïnstalleerd was nog een korte uitleg gehad over het systeem, maar aangezien ik zelf de app nog niet had was dat wat lastig. Nadien via de mail nog contact gehad met Gijs en ook dat verliep snel (kreeg zelfs op zaterdag een antwoord terug).

Betrouwbaar bedrijf.

Prima offerte. Goede voorlichting. snelle levering en plaatsing. Prettige mensen. Goede uitleg over de werking. Geen voorschot maar pas na volledig betalen. Erg tevreden over dit bedrijf.

duidelijke heerlijke prijs en snelle service , fijne mensen

vanaf begin duidelijke en in overleg de jongens die mij aan werkwaren aardige en correcte ik zal jullie dan ook zeker aanbevelen bij andere mensen ik ben uitermate tevreden zo als het gegaan is

Goed werk gemaakt.

Goed werk afgeleverd.

Ervaring met de monteurs is goed

Bij mij zijn zonnepanelen geïnstalleerd en ik was niet thuis de monteurs hadden de sleutel opgehaald bij de buren in overlegj bij thuis komt heb ik de monteur als goed ervaren netje alles uitgelegd zowel telefoon als mondeling goed bedrijf goede service

Erg tevreden, top service en montage.

Mijn ervaring met pro energie is erg positief. Vanaf het eerste moment verliep het contact om een afspraak te maken goed. De offerte werd snel gemaakt en een aanpassing aan de offerte werd ook super snel geregeld en besproken. De monteurs waren vriendelijk en hebben alles netjes en snel gemonteerd. Toen de montage klaar was werd er duidelijke uitleg gegeven over hoe alles in zijn werk gaat. Na de montage ben ik nog gebeld en werd mij gevraagd hoe de montage gegaan is en of ik tevreden ben met het hele proces. Ik zal pro energie aan iedereen aanbevelen.

Uitstekende service en gekwalificeerd personeel

ProEnergie heeft 23 zonnepanelen geïnstalleerd bij ons thuis. Een betrouwbaar bedrijf met vakmensen dat ook op het gebied van prijs zeer interessant voor ons was. Ik kan ProEnergie ten zeerste aanbevelen!

Prima dienstverlening

Snel, efficiënt en vooralsnog goed werkend systeem

Windmolen 16

7609 NN Almelo

Over ProEnergie

ProEnergie richt zich op de levering en installatie van zonnepanelen in heel Nederland. Wij geloven dat iedereen toegang moet hebben tot duurzame energie en daarom maken wij zonnepanelen toegankelijk voor zowel particulieren als bedrijven. Ons team bestaat uit specialisten die jarenlange ervaring hebben in de branche en zich bezighouden met alles van advies, installatie, onderhoud en monitoring.