toppers

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al zeer vele jaren klant. Door de uitstekende en up to date kennis van de medewerkers kan ik er op vertrouwen dat ik een goed product aanschaf en het product op de juiste wijze toepas.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede vakkundige service en advies, vriendelijk personeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg klant vriendelijk. Zowel in de winkel als thuis. Goede service! Je voelt je op je gemak. Ik zou jullie zeker aanraden bij vrienden en familie.

Goede kennis en vriendelijk

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Mooi resultaat leggen trapbekleding, goed advies vooraf

Goed geadviseerd en uitgevoerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Marcel en zijn mensen waar hij samen zijn toko mee heeft ECHT goed geregeld duidelijk je weet waar je aan toe bent . Jullie staan open voor kritiek wij hebben het allemaal als prettig ervaren groetjes van ons allemaal tot een volgend keer fam stevens p.s en wij hebben een geweldige mooie kamer door het advies vas jullie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Op korte termijn en onder tijdsdruk, maar drie dagen tussen overdracht en verhuizing, voor een concurrerende scherpe prijs geregeld dat er op tijd een pvc vloer in ons nieuwe huis is gelegd. De vloerlegger en de verhuizers konden elkaar bij de voordeur een hand geven! Prima geadviseerd en oplossingsgericht meegedacht! Fijne moderne zaak met ouderwets vriendelijk en vakkundig personeel!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door Marcja, filiaal Dronten. Uitgebreid advies.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne mensen om in huis te hebben. Nette aflevering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service, productkennis en producten!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben goed advies gehad welke verf en welke kleur we zouden kunnen gebruiken in onze nieuwe keuken en hoe we de kleuren moesten gebruiken in de keuken. Daar heb je wat aan als leek....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en kwaliteit/prijsverhouding. Ervaring met meerdere producten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op een prettige wijze goed advies advies en hulp gekregen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Behang gekocht tegen internet prijzen. Super bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goed in de winkel geholpen! Zeer snelle levering! Erg vakkundig!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede, duidelijke, betrouwbare ,informatie. Er wordt aan de afspraak gehouden en anders even netjes gebeld en andere afspraak gemaakt. Ontzettend vriendelijk, deskundig, hulpvaardig personeel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijk advies Medewerkers die weten waar ze over praten tijdig belletje voor nieuwe afspraak vanwege iets langere lever tijd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruime keuze aan behang, ook de prijzen zijn niet hoger dan internetprijzen!

goede service en kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super zaak! Al mijn behang, verf en gordijnen gekocht. Altijd super service en ze denken heel fijn met je mee. Echte vakmensen die ons nog nooit hebben teleurgesteld.

Houtwijk 9

8251 GD Dronten

Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.