4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies voor verf, en kleuren

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een prettige manier van helpen en adviseren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Advies in de winkel, communicatie en afspraken nakomen gaat allemaal goed. Eerlijk advies over aanschaf vloerbedekking. Heel prettig om, nadat alles is afgerond, een telefoontje te krijgen met de vraag of de geleverde producten naar wens zijn!! Zeer professioneel en klantgericht! Ga zo door.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig contact, advies en meedenken is een pre

4 sterren: goede service, goed behandeld

Decokay is een winkel waar je zo naar binnen kan lopen voor een vraag of voor advies. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee.

Deskundig en vriendelijk prsoneel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd een goed advies en persoonlijk contact.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede en op een rustige wijze uitleg gekregen. alles op een nauwgezette manier doorgenomen. Zal zeker vestiging Dronten aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact, vak kennis en eerlijke voorlichting

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd goed advies en personeel dat weet waar het over gaat!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik werd de drie keer dat ik de zaak bezocht, zeer vriedelijk vrijwel direct geholpen. Er werd meegedacht en gezocht, het kant en klare plaksel van jullie was goedkoper dan bij bouwmarkten en de adviezen over het aanbrengen van de behang klopten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service, personeel heeft verstand van zaken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben heel goed geholpen door Marcel. Hij heeft kennis van de zaken en is erg vriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies gekregen over behang en verf voor bij de nieuwe keuken

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over service en kwaliteit

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben raambekleding gehad met een fabriekfout erin. S&O heeft dit goed opgelost en ons niet van het kastje naar de muur gestuurd.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het enthousiasme waarmee de medewerkers de klanten tegemoet treden en de vakkundigheid ....... super.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Met een vraag gekomen voor de inrichting van een slaapkamer wat betreft verf, behang, vloerbedekking. Door diverse mogelijkheden aan te bieden met goede omschrijving zelf tot een keuze laten komen. Een goede insteek. daarnaast duidelijk advies hoe materialen te gebruiken. Kortom we zijn zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede voorlichting en advies.

Vriendelijk en deskundig advies

alles is top en tof

Prima geholpen duidelijk advies

Houtwijk 9

8251 GD Dronten

Over Thuisin

Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.