Top werk van deze mannen!

De heren hebben zeer goed en keurig gewerkt bij ons. De zonnepanelen doen het echt perfect, ik ben al ruim een half jaar enorm tevreden met deze investering. De heren hebben ook keurig advies vooraf gegeven, dat ging zeer professioneel. Bedankt!

Jong Professioneel Bedrijf

- Reageren snel voor maken van een opname. - Prettig contact. - Correcte offerte. - Snelle levering. - Flexibel in afspraak maken van plaatsing. - Werken netjes en juiste plaatsing van materieel. - Volgens ARBO met een juiste steiger. - Ruimen alles op. - Installatie van Solar Edge app.

Goede prijs kwaliteit verhouding Snelle levering en montage Komen afspraken na en denken mee in oplossingen

Fijn contact. Prima werk

Met Martijn en Jasper goed overleg gehad hoe ik het wilde hebben. Alles goed uitgevoerd voor een nette prijs. Nog redelijk wat tips gekregen voor de toekomst mocht de salderingsregeling wegvallen. Positieve ervaring. Fijn om te zien dat ze ook veilig werken.

Super professioneel bedrijf

Half Mei hadden wij een afspraak om te kijken wat bij ons mogelijk was. Na alles bekeken te hebben en een goed aanbod , besloten wij al bijna gelijk in zee te gaan met dit bedrijf. ( maar moesten nog even wachten op de offerte) Na de Offerte te hebben ontvangen ( en ondertekend ) konden ze al snel een datum geven.. 6 juni zouden ze komen.. Maar al een week later appte ze om te vragen of het eerder kon.. Ja zeker.. Sinds 30 mei hebben we 10 zonnepanelen op het dak, heel professioneel geplaatst en een goede oplossing om niet door de plafonds te hoeven boren, de kabels aan de buitenkant van het huis.. Een week eerder dan gepland en ook een super zon week geweest. Ze werken super als een team.. Martijn en Jasper.. heel erg bedankt voor de top levering en plaatsing.. En het goede contact ook daarna. Colinda

Vakwerk

Ik heb na zorgvuldig uitzoekwerk uiteindelijk voor dit bedrijf gekozen. Ze hebben goed werk geleverd. Top.

Prima oplevering

Jasper en Martijn hebben een prima stukje werk geleverd, inclusief het graven van een lange geul maar de meterkast.