Vlotte en fijne service

Ik ben erg tevreden en dat startte met de telefoniste. Zij was vriendelijk en behulpzaam en wist duidelijk waar zij het over had. De monteur was ook erg bekwaam en correct en leverde keurig werk af. Chapeau!

Goede en betrouwbare service.

Heel blij zijn wij met de reparatie die is uitgevoerd aan de vaatwasser in onze vakantiewoning. De eerstvolgende aankoop die nodig is komen wij bij u in Westkapelle doen.

Degelijk,attent,voelt direct vertrouwd

Heel vriendelijk qua contact,extra wensen goed genoteerd. Maakt zeer persoonlijke indruk. Geweldig

Fijn bedrijf en super dienstverlening

Onze vaatwasser leek het te hebben begeven. Monteur kwam vrij snel langs en heeft het opgelost. Gezien de levensduur van de vaatwasser advies gekregen voor een nieuwe. Uiteindelijk begaf hij het een paar weken later helemaal. Reparatiekosten zijn keurig van de factuur voor de nieuwe afgehaald. Prettige communicatie, snelle dienstverlening, behulpzaam en meedenkend bedrijf! Top!

Jammer van de ongeïnteresseerde monteur die schade veroorzaakte, afwikkeling door Aangeenbrug top!

Al meerdere jaren klant van jullie en altijd zeer tevreden. Deze keer beschadigde de monteur onze ombouwkast van de koelvries-combi en en ons aanrechtblad, wat hij staalhard ontkende. Deze man hoeft in de toekomst hier niet meer te komen. Jullie meubelbouwer Stefano is de schade komen herstellen en dat heeft hij in overleg met ons heel mooi gedaan. Iemand die niet op de hoogte is van de schade zal die niet zo snel meer zien. Helaas weten wij wel waar de schade zat en daar blijft ons oog op vallen. Is toch jammer. Voor de afwikkeling door jullie van deze schade alleen maar complimenten, dat is goed opgepakt! Wij blijven zeker klant!

Goede service,

De storing aan de wasdroger viel net buiten de garantie maar de reparatiekosten vielen 100% mee. Super fijn! Fam. Maljaars

Ze hebben alles netjes neergezet en aangesloten Keurig gedaan

Snelle service en klantvriendelijk

Goed contact, snel geholpen en klantvriendelijke monteur. Liet alles netjes achter!

nvt

Geweldig snel en vakkundig

zeer tevreden

Alles naar wens

geweldige service

fijne begeleiding bij aanschaf, en vakkundige plaatsing van onze koelkast.

Topbedrijf

Vriendelijk en heel behulpzaam personeel. Hun slogan: “ komt wel goed” , maken ze meer dan waar.

Alles 100% in orde

Duidelijke afspraken gemaakt en goed en correct werk geleverd.

sehr gut

zuverlässig, freundlich, korrekt

Correcte service

Door reparatie kan de machine nog even mee en is dus een goede bijdrage aan duurzaamheid

Vriendelijk, nette service en goede uitleg.

Zie hierboven beschreven.

Vakkundig en goed geregeld!

Snel de diagnose en plezierig geregeld!

Ik werd heel fijn geholpen.

De medewerker kwam op tijd.Was correct en plaatste mijn wasmachine naar behoren.

We zijn heel fijn geholpen De bezorgers waren erg aardig en hebben de wasmachine keurig neergezet en aangesloten. Top

Prima geholpen

Prettige monteur.

Heel tevreden

De service was van begin tot eind top: snelle reactie op de mail, snelle afspraak voor het inmeten, passende offerte en snelle afspraak voor het plaatsen van de apparatuur. De monteur heeft goed werk geleverd!

Man gebeld welk onderdeel ik nodig had Heeft de juiste opgezocht nav type nr en heb besteld blij mee !!

Erg tevreden over de plaatsing van onze nieuwe vaatwasser

Eerst diende de oude machine eruit gehaald te worden. In goed overleg werd het plan voor de plaatsing van de nieuwe machine besproken en uitgevoerd! Chapeau.

Het meedenken aan het vinden van een snelle oplossing, zodat er weer snel een was kunnen draaien!

Een logeerweekend met 4 Personen erbij, wasmachine begeeft het. Daar liggen alle lakens, hoeslakens, handdoeken enz. Na overleg kwam er snel een monteur, conclusie: wasmachine is niet meer te repareren. Na een enkel telefoontje stond er de andere dag een nieuwe wasmachine! De opluchting was groot.

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle