Tolle Firma die man jedem weiter empfehlen kann.

Eine super kompetente und zuverlässige Firma, von der Angebotsbearbeitung über den Verkauf bis zur Ausführung in unserem Haus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer vlotte deskundige service

Ik kan dit bedrijf zeer aanbevelen. ‘s Ochtends vroeg gebeld in verband met een defecte kookplaat , Fijne adequate medewerking aan de telefoon . Dezelfde dag was een nieuwe kookplaat geïnstalleerd door een monteur die het er nog even tussendoor deed. Wat een service. Zeer tevreden !!

vriendelijk, vakbekwaam en met liefde voor goed vakwerk!

Zowel helpdesk als monteur een voorbeeld voor klantvriendelijke en deskundige samenwerking. Aanbeveling met stip!

Zeer tevreden oplossing van probleem

Na bezoek monteur bleek reparatie niet de juiste oplossing, alternatief was aankoop nieuwe apparatuur. Adequaat hier op ingespeeld en geprobeerd e.e.a. zo snel mogelijk te regelen.

Aanbeveling waard

Supersnelle reactie, na aanvraag via de mail 1 dag later al een ervaren monteur die goed werk geleverd heeft.

Prima, uitmuntend

Fijne medewerking, begrip voor situatie, net uit het ziekenhuis, dan is het fijn dat je kunt wassen.

Meer da voortreffelijk !,

Hoewel we aan de andere kant van Zeeland wonen , zijn we destijds via familie in Aagtekerke voor de aanschaf van een kookkachel met oven bij Aan geen brug terecht gekomen. Bij de aanschaf en installatie liep alles op rolletjes. Helaas twee weken geleden kort na de garantietermijn weigerde de oven. “Aan geen brug” gebeld en twee dagen later wisten we na een bezoek dat iets (print ??) stuk was. Moest in Duitsland bij Siemens besteld worden. Een week later is de monteur er weer en werkt alles weer naar behoren !! En het allermooiste komt als de rekening binnenkomt.Omdat de garantietermijn pas verstreken was werd een coulanceregeling toegepast. Een korting van €106,67. Geweldige service en fijn dat we familie in Aagtekerke hebben!!! fam V. In Rilland.

Alles prima

Zowel de monteur Geert die de storing onderzocht en advies gaf als de dame in jullie winkel met advies en uitleg en de monteur die de machine's geplaatst heeft Jaco (dacht ik) goede vakkundige mensen en harde werkers alle lof wees zuinig op dat goede personeel.

Ben goed en vlot vakkundig geholpen

Ben snel geholpen met de service monteur en een goed advies .

Monteur erg goed, en snel.

Uitstekende service

Snel werd alles geregeld. Goede aflevering van product

Snelle en vakkundige actie

Koelkast was stuk. Vlot deskundig bezoek en goede advisering. Termijn plaatsing nieuwe inbouwkoelkast was kort. Inclusief constructie aanpassing mooi opgeleverd.

Prima, op alle terreinen....

Prima, eerst het onderzoek ivm een klacht vaatwasser. Offerte ! Snelle afspraak inbouw nieuwe vaatwasser. Monteur, een vrouw ! Erg deskundig en supersnel.

snelle service

storing aan de vaatwasser zeer snel verholpen; bedankt

Deskundig opgelost hartelijk dank daarvoor

betrouwbaar

snel en keurig bezorgt en geinstalleerd.

bijna ouderwets aandoende aanpak; vakmanschap en dienstbaarheid !!

de vervanging van de vaatwasser ging bijna geruisloos, evenals een aantal onverwachte aanpassingen - echt een groot genoegen om te zien hoe de twee 'jongens' als een echt team samenwerkten!! - Hulde en veel dank

Goede ervaring gehad met afspreken en reparatie

Afspraak maken gaat makkelijk en de reparatie is ook goed verlopen. Fijn is dat je vantevoren weet wat de kosten zullen zijn. Voorrijkosten/diagnose en wat het per 10 min kost staan duidelijk aangegeven.

Super service

Aardig aan de telefoon, aardige handige monteur aan de deur. Snelle service!

Prettig en profesioneel bedrijf.

Goed contact met bedrijf. Komen afspraak na en werken rustig en deskundig. Kunnen bij benadering vertellen wat de kosten zijn. Fijn, mijn smegoven werkt weer en kan nog 10 jaar zeker mee.

Snelle en correcte reparatie

Op mijn mail kreeg ik heel snel reactie,afspraak gemaakt helaas de monteur was ziek die na een paar dagen de reparatie zou uitvoeren maar na telefonisch overleg heel snel een andere datum gepland. De storing in mijn afwasmachine is snel verholpen. Warme douche voor dit bedrijf.

Vertrouwd

Op een prettige manier geholpen goed voorgelicht. Ook fijn dat er van de meeste bekende merken machines in de showroom waren. Na de koop binnen een week snel en vakkundig de machine 2 trappen naar boven gebracht en de oude machine afgevoerd.

Snelle service en advies

Snelle duidelijke reactie

Goede service, gemotiveerd personeel en komen afspraken na

Oude Zandweg 24 a

4361 SK Westkapelle