Aanrader!
De verhuizers van de Mannen van Stoof hebben onze spullen snel en netjes verhuisd.
Helemaal top geregeld. Vriendelijke, harde werkers!
Goede service en klantgericht
Zowel de voorbereiding als de verhuizing zelf ging perfect. Voldoende dozen, inpakmateriaal etc. Er werd snel maar netjes en zorgvuldig gewerkt. De verhuizers zelf waren heel vriendelijk en vakkundig.
Verhuisplan was precies volgens afspraak aanwezig. Stellen zich netjes voor en vragen nogmaals bevestiging voor wat de wens is. Na plaatsen van meubellift is alles snel en efficiënt ingepakt. Bij aankomst van de verhuis ploeg op het nieuwe adres is alles snel uitgepakt en op locatie gezet zoals besproken. Komt professioneel over. Hebben onderling wel gesprekken, maar dat heb ik niet als storend gevonden.
Vanaf het eerste moment van contact hadden wij het gevoel dat onze verhuizing in goede handen was. De dozen werden op ons verzoek zeer tijdig geleverd en op de verhuisdag waren de 4 mannen ruim op tijd. En door hun houding en gedrag konden wij het geheel loslaten en wetende dat het allemaal goed ging komen. Op deze manier is verhuizen geen stressvolle gebeurtenis! Alle Lof voor de Mannen van Stoof.
Reageren zeer snel , werken super snel en netjes. Zeer vriendelijke mannen! Een top team is het!
De verhuizing met De Mannen (en vrouwen!) van Stoof was een feestje. Zij hebben mij volledig ontzorgd, heel fijn!
Snel, vakkundig en gezellig! Zo zou ik onze verhuisdag wel willen omschrijven. Leuk team, humor en hard werk. Ik moet even niet aan verhuizen denken, maar ik zou het in ieder geval weer met de Mannen van Stoof doen!!
Zoals uit de bovenstaande zin duidelijk is: prima!
Op de manier van verhuizen met de Mannen van Stoof is verhuizen een feestje! Er bestaat geen probleem, ze zijn professioneel, integer en gezellig ❣️wat een harde werkers❣️
Leuke jongens, vriendelijk, snel, super handig en behulpzaam! Zeker aan te raden!
I won't ever use another company again. Just wow.
Wij hebben onze meubels laten verhuizen door de Mannen van Stoof. 3 mannen hebben alles netjes ingepakt en netjes in de verhuiswagens gezet. Op de plaats van bestemming hebben ze alles uitgepakt en op de gewenste plaats gezet. Voor de prijs hadden we het zeker niet zelf kunnen doen.
klantgericht, deskundig en goedgehumeurd!
De verhuizing ging lekker snel
Deskundige verhuizers
Stoof maakte de verhuizing gemakkelijk, zoals wij dat bedoeld hadden met het inschakelen van een verhuizer. Alle meubels, hoe lastig soms ook, werden met grote zorg verplaatst. Geen krasje op de muur. Daarnaast is de demonteer/monteer service erg aan te raden. Bijzonder op te merken is het vrolijke humeur en de goedgezindheid, beleefdheid en service gerichte attitude van de medewerkers. Allen lijken zij plezier te hebben in het werk en steken de schouders er goed onder. Absoluut een aanrader.
I was a bit apprehensive before the move regarding packaging. The company owner contacted me and assured that all items will be well wrapped and taken great care of... and his boys delivered! A team of strong built professionals arrived dot on time. They meticulous wrapped up items. They undertook the task within a reasonable time frame. Infact, a young Stoof was kind enough to point out some mold on certain furniture and guided on how to get rid of it. All in all a pleasant, professional group that seamlessly helped us move to our new home. They came in highly recommended, I'd hold them with same regard! Keep up the good work!
Ondanks dat onze bestemming pas laat bekend was en ver verwijderd van de oorspronkelijke, is alles prima geregeld.
Alles in snel tempo. Kasten demonteren enmonteren gebeurde ook vakkundig.
Bedankt voor het ontzorgen gedurende de verhuizing. Lieve warme mensen met de hart op de juiste plaats. Dit bedrijf kan ik een ieder adviseren. Top de mannen van Stoof
Wat een fijne deskundige mensen. Een woord … Top!
Prettig in het contact, sympathieke en vakkundige medewerkers. Tijdens de verhuizing ging een glazen tafeltje stuk. Dit hebben de verhuizers meteen meegenomen. En binnen een week was het gemaakt en weer thuisgebracht. Topservice!
Spinveld 12
4815 HS Breda
De Mannen van Stoof is een verhuisbedrijf zoals u dat heden te dagen kan verwachten. Hun speerpunten: Klantgericht: betekent bij de Mannen van Stoof dat de klant bepaalt hoe deze wenst te verhuizen en voor welk budget. Er wordt geluisterd naar de klant en er worden geen beperkingen opgelegd omtrent de verhuiswens. Flexibel: houdt bij de Mannen van Stoof in dat er geen 09:00 tot 17:00 mentaliteit heerst, maar dat meedenken met de klant voorop staat; d.w.z dat wanneer het e.a. anders loopt dan van te voren door de klant bedacht er naar een oplossing wordt gewerkt met een daarbij behorende flexibiliteit t.a.v de werktijden waarbinnen de wensen van iedere klant gerealiseerd kunnen worden. Nette mensen met respect voor de klant en zijn bezittingen. Bij eventuele schade volgt uiteraard buiten excuses, een correcte klachten/schade afhandeling middels een correcte verzekering. Persoonlijk het verhuisbedrijf is vanaf het begin geïnteresseerd in haar klant. Een “Mannen van Stoof klant” is dus nooit een dossiernummer maar een altijd een persoon. Dat begint al bij het eerste contact tot en met de evaluatie na de verhuizing. De Man van Stoof waar van te voren afspraken mee worden gemaakt blijft ook het aanspreekpunt tijdens en na iedere verhuizing.