Mooi bedrijf waar je door een mooie samenwerking tot een mooi resultaat komtt

Het enthousiasme over de manier van bouwen is aanstekelijk, we zijn van 't begin tot t eind heel goed begeleid, denken goed mee en gaan uitdagingen niet uit de weg. Vriendelijke werknemers.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Uniek bedrijf, met gemotiveerde en gedreven vakmensen

Het concept van ECOHûs Fryslân sprak ons erg aan. Ecologisch, duurzaam, origineel en 0 op de meter. Mooie en strakke vormgeving met daarbij bijzonder gekozen bouwmaterialen. De architect en aannemer hebben samen met ons deze prachtige schuurwoning vormgegeven. Ondanks de uitdagingen met grondstoffen en bouwmaterialen verliep de bouw voorspoedig. Elke vrijdag waren we op de bouw voor kleine hand en spandiensten, waarbij het prettig samenwerken was met de uitvoerder en zijn team. Het zijn echte vakmensen en een plezier om mee te werken. We zijn zeer tevreden met ons huis.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Alles kan en alles komt goed!

Ecohus verdient zeker een aanbeveling. Het is een aannemer waarmee we op een prettige en professionele wijze hebben gewerkt aan ons prachtige nieuwe huis. Van ontwerp, tekening, tot bouw, vele wensen en aanpassingen van onze kant: ‘alles kan’ is het motto en dat maken ze ook zeker waar!! Ook in deze tijd, waarin het met een krappe arbeidsmarkt en vele bouwprojecten lastig is om de planning te halen, is dat uiteindelijk toch gelukt! Wij zijn blij met ons huis én met Ecohûs!

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Ontzorgd en vakkundig verzorgd van eerste ontmoeten met architect tot nu bijna bij de oplevering.

Augustus 2021 kwam bij ons het idee om een woning te bouwen. Augustus 2023 is de oplevering van ons droomhuis. Ecohus levert niet alleen een prachtig product, maar ondersteunen je in dit enorme process. Vakmanschap en kwaliteit straalt af van het zeer kapabel personeel. Ecohus heeft een systeem ontwikkeld waarin de architect en zelfs de installateur hetzelfde systeem werken. Dit leid tot zeer gestructureerde bouw en begroting. We raden ze bij iedereen aan.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Fullservice eco bouwen met vakkundige en betrouwbare mensen

Ik heb het bouwproces als heel plezierig ervaren. Innovatieve en eco vriendelijke ideeën gekoppeld aan een vakkundige en betrouwbare uitvoering. Korte lijnen en grote toegankelijkheid.

• Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Vrijstaande woning

Geweldig het voelt als familie

Het ontwerp werd gemaakt en na een kleine aanpassing in het ontwerp was het gelijk ons droomhuis. Onze wensen werden goed aangevoeld. Toen het 1 keer zover was om het huis te bouwen stond het vlot. Prachtig om te zien hoe er samengewerkt werd. Zelf ook meegeholpen met bepaalde dingen die we vooraf besproken hadden om zelf te doen. De mannen stonden altijd klaar bij vragen en andere hulp. Door hun gezelligheid, grappen en praatjes hebben we de bouw van ons huis niet als een stressvolle periode gezien. Maar als een gezellig gebeuren. Tussen de middag met z'n allen eten en vrijdags hadden we snackdag. Prachtig.

Vakmanschap, betrokkenheid, jong talent

Als blok gevallen voor Ecohus vanwege ecologisch bouwen, alles in eigen beheer, jong talent, 3D, 5D en Fries. Ze hebben Oog voor details, overzicht en leveren hoge kwaliteit. Plezierig contact, fijne afstemming, nemen veel zorg uit handen en voor alles is een oplossing.. we zijn ongelofelijk trots en blij met het resultaat.

Dyksicht 18

8765 LX Tjerkwerd