Het team van AutoCrew - Lennard de Groot is een voorbeeld en maatstaf hoe klant-techniek-klantenservice en tevredenheid worden gecombineerd. Ook als er buiten de gebaande technische paden moet worden gekeken om een technisch probleem op te lossen. Competent, betrokken en gepassioneerd
Zeer correct geholpen en een tijd voor een praatje was er ook
Je wordt snel geholpen en als er wat is wordt dit ook goed en snel opgelost. Prima prijs kwaliteit. Gewoon een fijne zaak.
Deskundig team met klantgerichte service tegen eerlijke prijs. Heel goede vakgarage!
Geen woorden maar daden.
Super geholpen alles goed gerepareerd Staan gelijk voor je klaar Aardige mensen en denken ook nog eens met je mee , dus gaat niet alleen maar om geld verdienen
Er wordt meegedacht
Lennard en zijn team hebben voor mij drie problemen opgelost. Het begon met een revisie van de carburateurs. Hierna bleek de brandstof pomp defect te zijn. En daarna haperde te startmotor. Dus een lang traject, met veel wachten op onderdelen waar zij niets aan konden doen, maar nu heb ik afgelopen zaterdagmiddag weer heerlijk in mijn oude MGB gereden!
Heel snelle afspraak en goede aflevering van de auto.
Goede ervaring. Duidelijke en eerlijke communicatie! Helemaal super! Wij blijven klant!
al meer dan 30 jaar klant en altijd perfekt geholpen worden
De mensen van LDG Service weten telkens wel eer een passende afspraak te maken in de volle planning. Ontvangst is vriendelijk, kwalitatief zeer goede service en altijd in overleg. Zoals een ieder het graag wil.
Top autoservice
Ervaren, flexibel en meedenkend.
Vakkundig, netjes en vriedelijk.
Vriendelijk personeel, betrouwbaar.
Eerlijk bedrijf met goede en betrouwbare service!
Zeer goede en bekwame medewerkers
Grote beurt gehad en ze kwamen er achter dat de koelpijp bijna was door geroest. Werd netjes gecommuniceerd door Lenard. En dana netjes vervanger. Erg blij met hun service en afspraken die ze nakomen.
a
Kwam me heel kundig en heel klantgericht over
Gewoon heel goed . Hij leverd de auto goed af . Je ken altijd terecht
Heel fijn een afspraak kunnen maken en op de dag stond de leenfiets klaar. Goede afstemming vwb de reparaties en kosten. Ik kom voor de volgende beurt/apk graag weer terug.
LDG gaat voor kwaliteit, anders doen ze niet. En voor een goede prijs. Je weet vooraf waaraan je toe bent.