Er wordt gezegd wat er wordt gedaan en gedaan wat er wordt gezegd!
Goed en snel en kundig geholpen. Erg blij met deze garage en de service die ze bieden!
Melding van niet functionerende Cruise Control uitgelezen, diagnose gesteld, en direct gerepareerd. Door deskundigheid snel gevonden en auto weer terug. Super
Niet de makkelijke weg kiezen of zomaar wat doen, maar het probleem doorgrondig analyseren en dan met een goede oplossing komen. Niet het motorblok compleet vervangen, maar deze 'gewoon; repareren bijvoorbeeld.
Kwaliteit staat hier hoog in de vaandel, dat is altijd wel te merken. Je wordt altijd goed geholpen en ze staan altijd over voor suggesties!
We worden altijd goed geholpen voor ons de beste monteur die er is, geeft advies over veiligheid en onderhoud ook belangrijk: als iets nog in orde dan wordt het niet vervangen dat geeft vertrouwen
Bus binnengebracht in vakantie en netjes op tijd terug ! En zonder problemen! Top geregeld LDG !!
Staan altijd voor je klaar en ze weten waar ze over praten. Zijn prettg in omgang en mocht je vragen hebben staan ze je netjes te woord. Al hebben ze niet altijd tijd, (Door eventueel drukte) ze horen graag je verhaal/vraag aan en geven je correct antwoord. Wel zo duidelijk dat je weet waar je aan toe bent. Top garage. een aanrader.
Wij stonden met een kapotte accu en die zelfde middag nog vervangen prima service
Fantastisch
Fijne garage, goede service!!
Vakkundig geholpen zeer vriendelijk personeel
Hele fijne garage. Denkt in oplossingen. Aardig aan de prijs, maar dat is tegenwoordig bijna iedere garage. De service is super goed. Fijn contact via WhatsApp met foto's. Wij komen hier graag.
Super goede service .duidelijk info ..geen verrassingen achteraf vriendelijke mensen Echt een aanrader
Staan altijd voor je klaar. Weten waar ze het over hebben. Wanneer je langsrijdt zonder afspraak helpen ze ook.
Alle medewerkers en de eigenaar zijn zeer klantvriendelijk, ze luisteren goed naar je als klant en denken mee naar een oplossing toe
Wanneer ik bel altijd snel een afspraak.
Uitsluitend positieve ervaringen. Een vriendelijk en goed team, wat nog echt aan auto's kan sleutelen. Ze denken in oplossingen, niet in problemen.
In de laatste 2 jaar heb ik alleen maar goede ervaring met L.D.G. Bij de ondershoudsbeurten, APK's, bandenwisseling, hulp bij pech en vervangende vervoer, heb ik altijd snel en vriendelijk service meegemaakt.
Denken met je mee en houden je op de hoogte. Stemmen af wat ze gaan doen en zijn erg kundig
Meerdere malen goed geholpen voor verschillende voertuigen. Deskundig advies en overleg waar nodig. Transparant en (klant)vriendelijk.
Ben heel positief over dit bedrijf Word hier altijd op een nette en eerlijke manier geholpen. leen auto is nooit geen probleem. Komt afspraken na. Zolang ik auto rij blijf ik klant bij l,d.g Gerrit Verhoef.
Alles tot in de puntjes geregeld.
Beurten worden goed uitgevoerd en preventief onderhoud wordt uitgevoerd. Overleg over uit te voeren maar nog niet opgedragen werkzaamheden. Advies over uit te voeren werkzaamheden. Nagenoeg altijd zelfde dag gereed. Duidelijke factuur.
Vriendelijk en vakkundig personeel. Goede service voor prima prijs Aanrader!