Volhoudende, meelevende advocaat

Vanaf het begin gelijk serieus genomen en er werd aandachtig geluisterd naar mijn verhaal. Meneer Wartena (Kay) is erg betrokken en meelevend. Op het moment dat het even vast liep in mijn zaak en dat we even niets meer konden, zei hij: "we gaan het niet opgeven". Ondertussen is hij verder gaan zoeken naar andere mogelijkheden en wat hij nog meer zou kunnen doen. En dat is hem gelukt. Communicatie was ook zeer goed en bereikbaar. Mijn dank is groot.

• Geholpen door: Kay Wartena

Deskundig, to the point, mee- en vooruit denkend.

Betrokken

Fijne bijstand met veel interesse voor de zaak en voor het slachtoffer. Bedankt!

• Geholpen door: Inge van Pelt

Geweldig hoe mevrouw van pelt haar werk doet

Mevrouw van pelt heeft nu 2 keer mij advocaat geweest en alle bij de keren heeft ze het geweldig gedaan dankjewel daar voor Mevrouw van pelt

• Geholpen door: Inge van Pelt

Bouwman Advocaten heeft mij op een professionele en zorgvuldige manier bijgestaan, met duidelijke co

Bouwman Advocaten heeft mij gedurende het hele traject op een uiterst professionele en zorgvuldige manier bijgestaan. Vanaf het eerste contact was de communicatie helder en transparant, waardoor ik altijd goed op de hoogte was van de voortgang van mijn zaak. Mvr. Ten Böhmer nam de tijd om alles duidelijk uit te leggen en zorgde ervoor dat ik de best mogelijke juridische ondersteuning kreeg. Daarnaast waardeerde ik de betrokken en oplossingsgerichte aanpak, waarbij werd meegedacht om tot de meest gunstige uitkomst te komen. Ondanks de complexiteit van de situatie voelde ik mij gesteund en had ik vertrouwen in de deskundigheid van het kantoor. De afhandeling was efficiënt en professioneel, en ik ben zeer tevreden met de dienstverlening. Mocht ik in de toekomst juridische hulp nodig hebben, dan zal ik zonder twijfel weer een beroep doen op Bouwman Advocaten. Ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar betrouwbare en deskundige juridische bijstand.

Professioneel

Ik ben zeer deskundig en prettig bijgestaan mr. W.H.A. (Wendy) de Koning. Zij is helder, betrokken en professioneel. Top!

• Geholpen door: Wendy de Koning

Positieve ervaring.

Heel meedenkend, klantgericht en duidelijke communicatie.

Heel tevreden!

Heel Tevreden met Celine! Heeft alle tijd voor mij genomen en mij goed door de zaak heen geholpen.

• Geholpen door: Celine ten Böhmer

Ze heeft ons goed en geweldig geholpen. Zonder mevr van Pelt hadden we het resultaat behaald wat we nu hebben bereikt. Ze denkt mee, legt alles goed uit en geeft heel goed advies. Tijdens de zitting geeft ze nog steeds advies en stelt je gerust. Dank je wel voor je hulp!

• Geholpen door: Inge van Pelt

Mats is een ervaren advocaat die goed en passend advies geeft. Door Mats is mijn zaak succesvol afgerond. Super bedankt!

Heel erg fijn geholpen

Ik ben erg tevreden hoe dhr aarts mij heeft bijgestaan… Ik zou dit alleen niet voor elkaar gekregen hebben dankjewel hiervoor

• Geholpen door: Camiel Aarts

Deskundig en prettig !

Ik ben zeer deskundig, en prettig bijgestaan door Judith Kuijlaars en Mats van de Burgt.

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen door judith en mats. Ik had een aantal zaken die ik graag besproken en gecheckt wilde hebben. Ik kon op korte termijn naar kantoor komen waar ik goed werd ontvangen en waar de tijd werd genomen om naar mijn verhaal te luisteren. Vervolgens kreeg een een gedegen advies waardoor ik goed wist waar ik stond juridisch gezien. Zeker een aanrader !

In één zin uitmuntend!

Ik ben erg tevreden over de hulp die Mats mij heeft geboden. Hij was vanaf het begin helder, betrokken en professioneel. Zelfs al was mijn zaak vrij eenvoudig, hij zorgde ervoor dat ik me volledig begrepen en ondersteund voelde. Zijn deskundigheid en oog voor detail hebben alles soepel en efficiënt laten verlopen. Als je op zoek bent naar een advocaat die echt naar je luistert en het beste resultaat voor je nastreeft, dan kan ik Mats van de Burgt van harte aanbevelen!

Geruststellend en meedenkend

Een juridisch conflict is nooit leuk en als het je eerste keer is weet je niet wat je te wachten staat. Camiel heeft me aangehoord en mij met een gerust hart begeleidt door het traject. Hij heeft mij voorzien van goede adviezen waarbij hij ook mijn inspraak goed meenam in zijn besluiten. Ik ben zeer tevreden over hulp en ik zou Bouman Advocaten zeker aanbevelen.

• Geholpen door: Camiel Aarts

Beter had ik het niet kunnen treffen!

Na enig onderzoek kwam ik terecht bij mr. Harm van den Boogaard ivm de toeslagenaffaire. Daar waar anderen mijn dossier te ingewikkeld vonden, gaf hij aan mijn zaak aan te willen nemen. Doordat er veel aan gekoppeld zat, was er ook noodzaak om bijgestaan te worden door zijn collega’s mbt andere zaken. De collega’s waar ik ook positieve ervaring mee heb binnen dit kantoor zijn: Mr. Inge van Pelt Mr. Judith Kuijlaars Mr. Kay Wartenaar Ze zijn altijd even vriendelijk, eerlijk en oprecht en altijd even respect/begripvol. Gehoord en gezien worden is voor mij van groot belang en dat gevoel heb ik hier altijd gehad.

• Geholpen door: N.v.t.

Prima ervaring!

Celine heeft ons goed en snel geholpen om alles netjes op papier te zetten! Alles was daarbij ook netjes geregeld.

• Geholpen door: Celine ten Böhmer

Professioneel en met de perfecte uitkomst!

Zeer goede ervaring. Het contact was doelmatig en uiterst professioneel. Judith heeft mijn zaak op 2 manieren ingestoken om er hoe dan ook het optimale resultaat uit te halen en dat is zeker gelukt.

Mijn ervaring is positief

Ik heb mijn ervaring met advocaat Mw Mr. Van Asseldonk als zeer positief ervaren, zij heeft mij uitstekend geholpen en ik vertrouwde volledig op haar. Ik beveel haar ten zeerste aan.

Fijn geholpen

Goed en deskundig geholpen

Geweldig!

Mats van den Burgt heeft mij fantastisch vertegenwoordigd, hij is respectvol en betrokken ik raad hem ten zeerste aan! Hij is betrouwbaar, oprecht en bereikbaar. Ik ben hem zeer dankbaar.

• Geholpen door: Mats van de Burgt

Betrouwbaar, bekwaam, toegankelijk en prettig in de omgang.

Zie hierboven. Ik ben blij met Bouwman en zeker met Mr. v.d Burgt Mats). Dank je wel.

Top vrouwke

Zij is duidelijk kei zakelijke en rechtdoor zee heel erg prettig ook heel fijn contact in de rechtzaak zelf

Daadkrachtig

Nog nooit in mijn leven n advocaat nodig gehad! Geen idee over hoe deze in mijn situatie hulp kon bieden..ik was behoorlijk in paniek! Mijn huurbaas wilde mij binnen 3 mnd uit haar huis hebben! Na 7 jaar n voorbeeldige huurster te zijn geweest. Blijkbaar niet in haar ogen....na n brief van haar advocaat moest ik wel...via het juridisch loket werd mij Bouwman adv. geadviseerd .. gelukkig snel n afspraak en mijn verhaal daar gedaan, dat deed mij zo goed!! Mijn paniek en zorgen werden gehoord..en n duidelijk verhaal over de zaak deed mij ook goed,oa welke rechten heb ik! , emoties in deze lost niets op....

• Geholpen door: Judith Kuijlaars

Heel erg goed geholpen. Super fijn advies en duidelijke, snelle communicatie.

• Geholpen door: Kay Wartena

Violierstraat 5