Super fijn geholpen.

Mijn vriend en ik zijn door Mr Wartena heel erg goed geadviseerd en geholpen. Hij heeft snel en duidelijk gecommuniceerd. We zijn blij met zijn hulp en snelle handelen.

Deskundig

Jaren gebruikt gemaakt van meerdere advocaten voor verschillende diensten. Allemaal uitstekend deskundige mensen die echt luisteren naar je verhaal en er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen met duidelijke taal en advies.

Snel en adequaat antwoord

Heb met Bouwman advocaten goede ervaringen, zelfs na 7 jaar konden ze mij nog van dienst zijn

• Geholpen door: Cees de Wit

Onverwachts kwam ik in een conflict waar ik zelf niet uitkwam. Een advocaat inschakelen was voor mij niet voor de hand liggend ivm mijn lage inkomens. Desondanks heeft meneer Wartena mij uitstekend geholpen. Hij nam direct contact met mij op om aan mijn zaak te beginnen. Hij heeft mij uitgelegd wat een toevoeging is en wat dat voor mij betekent. Ik voelde me gehoord. Ik was al overtuigd dat ik in mijn recht stond en nu helemaal. Meneer Wartena hielp me zeer vakbekwaam en was alert op de kleine valkuilen en de juiste schrijfwijze. Ik hoop het niet, maar mocht ik in de toekomst nog een advocaat nodig hebben dan weet ik je vinden. Ik zou iedereen aanraden om bij jullie kantoor aan te kloppen voor juridische bijstand.

Geweldig!

De rust is teruggekeerd, ik ben me nog aan het herpakken maar er is al een hele hoop veranderd, gelukkig ervaar ik geen drukke avonden of slapeloze nachten meer. Ik ben blij met het resultaat! Nogmaals bedankt voor het ondersteunen van mijn zaak.

• Geholpen door: Kay Wartena

Reageerde altijd erg snel op al mijn vragen of situaties.

In het hele proces bleef onze advokaat erg betrokken en reageerde erg snel op als wat er speelde. Bij een vraag was er altijd snel een antwoord. Er werd altijd kordaat actie genomen om naar de volgende stap te komen. Dit gaf ons vertrouwen en rust. Wat erg belangrijk is in een flinke conflict situatie

Duidelijk en betrouwbaar!

Mats heeft mij goed geholpen. Hij is rustig en duidelijk in de uitleg en heeft mij daardoor goed advies kunnen geven. Hij heeft alle stappen doorgenomen die nodig waren en heeft hierbij ook de tijd voor mij genomen om de situatie te begrijpen. Ook de vervolgstappen waren goed uitgelegd, waardoor ik wist waar ik aan toe was. Mijn ervaring was positief!

• Geholpen door: Mats van de Burgt

Scherp, doortastend, adequaat en snel

Ik heb mij gemeld bij Bouwman Advocaten in verband met een alimentatiekwestie, nu mijn ex deze net meer wilde betalen voor mij en ons zoontje, daar hij en zijn nieuwe echtgenote van mening waren dat zij deze niet meer hoefden te betalen. Hele fijne contacten met het kantoor, er werd goed geluisterd en de zaak werd heel voortvarend opgepakt en deze is dan ook heel snel afgehandeld. Aanrader!

Perfect in een woord

Ben zeer tevreden met mijn begeleiding tijdens de woordvoering tijdens de zittingen uiterst fijn geholpen ook de begeleiding en raadgevingen en advies waardeer ik zeer in een woord een top advocaat.

• Geholpen door: Cees de Wit

Deskundig en begrijpelijk van begin tot einde

Vanaf het eerste contact tot aan de uiteindelijke afronding heeft Inge vertrouwen gewekt en uitstekend gehandeld. Door op begrijpelijke wijze het proces in kaart te brengen en continu te zoeken naar afstemming heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren.

• Geholpen door: Inge van Pelt

Een advocaat die super zijn best voor je doet

Hele fijne advocaat die de tijd voor je neemt en men altijd kan bereiken.

Uitstekend kantoor

Bij eerste contact al meteen de juiste klik. Meer dan uitstekend geholpen en zelfs nadat mijn langlopend conflict overgenomen is door rechtsbijstand nooit te beroerd om toch even mee te kijken en navraag te doen omtrent de situatie.

• Geholpen door: Cees de Wit

Kundige inhoudelijk vriendelijke advocaat!

Inge heeft me goed geholpen gedurende het proces. Ze heeft me goede adviezen gegeven en uiteindelijk tot een ouderschapsplan gekomen. Desondanks dat ze het druk had en soms ik even moest wachten op respons nam ze ook de tijd om mn telefoons en mailtjes te beantwoorden, ook als ze al klaar was met werken. Ik beveel haar zeker aan. Groetjes Celine

• Geholpen door: Inge van Pelt

Had het niet alleen gekunnen

Had een geschil met mijn werkgever en ben zodoende bij Bouwman Advocaten terecht gekomen. Ik werd keurig netjes geholpen door een gespecialiseerde advocaat die ook meteen in actie schoot om dit geschil op te lossen. Het duidelijk uiteenzetten van wat ik heb aangeleverd en dit duidelijk, daadkrachtig en concreet communiceren aan de tegenpartij had ikzelf absoluut niet gekunnen en ik voelde me daarin zeer geholpen in mijn zaak. Ik ben van alles goed op de hoogte gehouden en er is meerdere keren duidelijk gecommuniceerd over de aanpak van het proces en hoe de verwachting was dat dingen gingen verlopen. Ik ben echt zeer tevreden met de service die Bouwman Advocaten mij heeft geleverd. Ik hoop ze niet nogmaals nodig te hebben, maar mocht ik ooit weer een advocaat nodig hebben dan keer ik zeker hier weer terug.

• Geholpen door: Mats van de Burgt

Een aanrader een goed advocatenkantoor!

Mijn ervaring is dat ik heel goed geholpen ben en dat ze heel goed hun werk doen een echte aanrader!

Uitstekend!

Ik ben zo onwijs blij met Judith Kuijlaars als mijn advocaat. Uitstekende communicatie, echt een top advocaat! Er is een last van mijn schouders , onwijs blij met de uitkomst. DANK JE WEL!

Goed werk verricht

Ik ben zeer tevreden over u als advocaat

Top advocaat

Wij werden altijd snel en correct behandeld, een kantoor voor ook de “gewone mensen “. Wij zullen ook in de toekomst, mocht het nodig zijn, zeker met dit advocatenkantoor doorgaan.

Fantastic

geachte relatie, Wij zijn verheugt, het heeft geholpen en de zaak gewonen. Het advise was correct en voldoende om de zaak tot een goed einde te brengen. Mvg Louise

• Geholpen door: Celine ten Böhmer

Adequaat en rationeel geholpen

Zaten in een hele vervelende situatie ivm werk. Veel dank aan Judith. Een vrouw naar ons hart.

Fijn en goed geholpen

Goed geholpen en fijne manier van omgang Zeer tevreden!

• Geholpen door: Judith Kuijlaars

Fijne mensen uitstekend geholpen!

Cees, En collega's duidelijk en vriendelijk geholpen, fijne partij om in te schakelen !

Professioneel

Hoewel het uiteindelijk geen zaak is geworden, heb ik een heel prettig en verhelderend gesprek gehad met mr. van de Burgt. Bedankt hiervoor!

• Geholpen door: Mats van de Burgt

Uitstekende hulp bij toegang van uitvaart van ouder

Vernam via social media dat mijn moeder was overleden. Uitvaartonderneming deed geen verhaal. Mr. De Wit heeft met uitvaartonderneming contact gehad. Waarna hij, op dat moment, een pijnlijke procedure startte. Maar uiteindelijk konden mijn gezin en ik afscheid nemen van mijn moeder. Ook was er meer mogelijk, was allemaal goed te sturen. Maar voor ons was een waardig afscheid van belang. Hiervoor ben ik Mr. De Wit en zijn collegae nog steeds dankbaar.

• Geholpen door: Cees de Wit

Bijzonder deskundig en vriendelijk geholpen

Dit was voor mij de eerste keer dat ik een advocaat dringend nodig had. Praktische hulp, zakelijk goede adviezen en een prachtig resultaat in de rechtbank. Wat een opluchting.

Violierstraat 5

5402 LA Uden