Zeer aan te bevelen, we zijn zeer tevreden over de hulp van zeer bekwame advocaten en snelle antwoorden.
Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor de steun en hulp die Harm van den Boogaard mij heeft geboden tijdens mijn zaak in de toeslagaffaire. Hij heeft met toewijding, geduld en diepgaande kennis van de wetgeving mijn belangen behartigd. Dankzij zijn inzet is er eindelijk een einde gekomen aan een moeilijke periode die jarenlang mijn leven heeft beheerst. Harm heeft de juridische wirwar voor mij en mijn gezin uitgezocht en steeds het beste pad gekozen. Dankzij hem kunnen we nu met een gerust hart verder. Zijn betrokkenheid en toewijding zijn van onschatbare waarde geweest. Ik beveel Harm ten zeerste aan als advocaat – hij heeft niet alleen mijn zaak, maar ook mijn toekomst veiliggesteld. Eeuwig dankbaar! Familie Borstel
Met mijn scheiding geholpen, snel geregeld.
Goed betrokken,en korte lijntjes,duidelijk! Bellen gelijk,voor en na,wat er precies ingang word gezet,zijn zeer betrokken,in alles! Goed advies en communicatie! Alle vragen worden netjes beantwoord,en houden zich netjes aan alle afspraken! Een zeer goed Advocaten,Mediators van Bouwman! We waren blij met jullie! En een zeer goed resultaat gehaald! Daar waren we samen van de partij,zeer tevreden over! Nogmaals dank! T.T.Janssen
Mevrouw WHA. de konindg heeft goede ervaring over onse proses en doe het goed
Heel tevreden over het vakkundige advies en fijne communicatie
Cees heeft mij geholpen met de scheiding op papier te zetten en daarin voor mij op te komen, het ging zeer snel en direct, en zeer goed alles geregeld voor mij als zijn client
Een sterk en strakke juridische stijd weten waar ze het over hebben en zijn zeker rendabel voor wat ze kosten goed werk mag geld kosten en goed werk was het zeker vakwerk
Wendy heeft mij uitstekend geholpen bij mijn juridisch probleem. Duidelijk in de communicatie en ze hield mij op de hoogte van de stappen die we gingen doorlopen. Erg tevreden met Bouwman advocaten.
Ik ben zeer positief over Bouwman Advocaten, mr. van den Boogaard en later mr. Wartena hebben mij zeer goed en professioneel bijgestaan bij mijn geschil. Ik ben gedurende het gehele traject goed geholpen; communicatie verliep vlot en duidelijk, bereikbaarheid was uitstekend en de kennis van zaken gaf mij ook veel vertrouwen. Ik beveel Bouwman Advocaten aan.
Tijdens de procedure inzake arbeidsconflict tussen mijn cliënt en zijn werkgever waren "de communicatielijntjes" altijd zeer kort (prima bereikbaar) en helder, hetgeen ik erg kon waarderen. Als beschermingsbewindvoerder van cliënt kon ik het ook erg waarderen dat de advocaat het proces scherp monitorde met tijdige rappels aan mijn adres! De kennis van de advocaat staat buiten kijf. Ik beveel Bouwman Advocaten van harte aan!
Ik ben zeer positief over advocatenbureau Bouwman en in het bijzonder Mats van de Burgt. Vanaf het begin werd ik uitstekend geholpen door Mr.Van de Burgt, die zich onderscheidde door zijn deskundigheid, gedrevenheid en communicatie. Het gehele proces verliep in goed overleg, waarbij Mr. Van de Burgt steeds duidelijk en transparant communiceerde. Dankzij Mr. Van de Burgt heb ik niet alleen mijn gewenste doel bereikt, maar zelfs meer dan dat. Zijn proactieve benadering en grondige kennis van zaken hebben echt het verschil gemaakt. Ik kan advocatenbureau Bouwman en Mats van de Burgt van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele juridische bijstand.
Zeer tevreden over mijn eerste ervaring met een advocatenkantoor. Vanaf het begin tot het eind ben ik deskundig en professioneel geholpen.
Ongehuwd samenwonende, met twee kinderen. Nooit verwacht dat, dat 8 verschillende procedures verspreid over 5 jaar zou opleveren. We zijn begonnen met een mediation traject, dat werd uitstekend begeleid door Mr. I.W.A.J. van Pelt. Helaas werkt dat alleen als de tegenpartij ook mee werkt. Van daaruit zijn er verschillende juridische procedures opgestart, die met de professionele juridische expertise van Mr. Inge van Pelt allemaal tot een goed einde zijn gebracht. Dit is bereikt door het meedenken, en zeker geen 9 tot 5 mentaliteit, de betrokkenheid, bereikbaarheid, snelle reacties,en schakelen waar nodig, de fijne samenwerking, en ook vooral in de moeilijke periodes, is mr. Inge van Pelt, iemand waar je zeker op kan bouwen, en kan vertrouwen. En zeker ook niet te vergeten, zijn de collega's, met andere vakgebieden die dezelfde mentaliteit hebben, waar op je kan terugvallen bij Bouwman advocaten. Bij deze is mr. Inge van pelt, en het kantoor Bouwman advocaten en mediators zeker een echte aanrader!
Ik heb alle hulp gekregen waar ik om kon vragen en ben erg tevreden met de uitkomst.
Deze advocaat heeft me bijgestaan bij mijn scheiding en verkoop van mijn huis. Al mijn vragen werden snel en accuraat beantwoord. Heel deskundig en daarnaast betrokken Precies wat je nodig hebt in een moeilijke tijd.
As an international student facing a legal issue the help of these layers was extremely helpful as they showed constant availability and very fluid communication.
Dit is mijn tweede zaak waarin Bouwman advocaten mij heeft bijgestaan. Mijn eerste zaak was met Cees de Wit, en mijn tweede zaak was met Wendy de Koning. Beide zijn het topavocaten! Ze weten waar ze het over hebben, ze zijn betrokken bij de zaak en lezen zich ook zorgvuldig in, zelfs op een vrij korte termijn kon Wendy de Koning mijn dossier bijna uit haar hoofd. Ik zou geen ander kantoor meer willen. Ik ben zeer dankbaar voor hun verdediging. Het zijn echte toppers.
Fijn dat Cees snel bij ons op locatie langs kon komen om te verkennen wat er speelde. Vervolgens goed contact gehad, deskundig advies gekregen. Telkens in gesprek gekeken wat het beste was. We hebben ons heel erg gesteund gevoeld! Dank daarvoor.
Topservice en behartigd de belangen goed!
Ik ben zeer te spreken over dit advocatenbureau. Ze hebben me professioneel bijgestaan en mijn belangen verdedigt. Zonder deze hulp was ik er niet uitgekomen. Bedankt
Mijn zesde rechtszaak opnieuw gestreden en de weer gewonnen dankzij de deskundigheid van de heer Aarts.
Na mijn conflict met mijn oude werkgever. Ben ik terecht gekomen bij Bouwman Advocaten in Schijndel. Hij heeft mij tijdens deze conflict goed bijgestaan en de stappen uitgelegd die gedaan moesten worden. Dit uitte zich voor mij in een positieve uitkomst.
De advocaat is stijlvol en respectvol. Ze begrijpt mijn onvermogen om goed Nederlands te spreken. Volg zijn werk duidelijk op
Violierstraat 5
5402 LA Uden