Goede ervaringen
Top service van bedrijfseigenaar en monteurs. En kwaliteit onderdelen! Niet voor niets al jaren vaste klant...
Alles wordt uitgevoerd zoals het hoort.
Afspraak onderhoud voor 99% voltooid!
Iedereen is vriendelijk en behulpzaam goede service.
Goede service en een fijn team.
Helpt altijd vlot.
Gert zorgt altijd voor de best mogelijke oplossing. En toont zich betrokken wanneer er toch nog iets misgaat naceen reparatie of beurt.
Goed bereikbaar, komen afspraken na en overleggen wat er gedaan moet worden om samen de beste oplossing te bepalen
Zoals altijd meedenken en kwaliteit leveren. Laagdrempelige garage
Snelle service en een betrouwbaar bedrijf
Top service
Nette garage met vakmensen! Duidelijke communicatie. Geen verassingen achteraf. Kosten worden vooraf met je besproken en ze denken echt met je mee.
Had kapotte/lekke band. Sta in de auto wasstraat geeft mijn auto aan. "Stop accu laad niet" Alles genegeerd en terug naar de garage. Accu kapot, vervangende auto meegekregen. Voor sluitingstijd was er een nieuwe accu opgezet en kon ik weer verder met eigen auto
Ben al jaren een zeer tevreden klant, wordt altijd netjes en op tijd geholpen.
SUPER
Had storing wat vlot en kundig opgelost werd. Zeer blij mee.
top bedrijf
Altijd een deskundige oplossing voor een probleem, storing of antwoord op een vraag
Goede service en top geregeld.
prima service niks aan toe te voegen
Vakgarage Gert Boertien scoort ook hier een tien
Vriendelijk en snel