Onlangs moest mijn auto voor de APK keuring en een onderhoudsbeurt. De afspraak heb ik met Carprof dat als er iets is wat extra aandacht nodig heeft, ze mij altijd van tevoren bellen. Dit doen wij al jaren op deze manier en het word altijd in alle gevallen netjes afgehandeld.
Snel geholpen zonder gedoe.
V Vakkundig ✔️ O Oprecht ✔️ S Service ✔️ In de loop der jaren meerdere keren een auto gekocht. Betrouwbaar/ vertrouwen in de gekochte auto's. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ ook zeker voor de chef werkplaats en zijn team.
Offertes en of informatie is duidelijk, netjes en transparant. De ervaring die wij hebben met het wagenpark privé als zakelijk is goed en voelt fijn.
voel me thuis bij Garage Vos
Kom er al jaren, zoals altijd correct en een prima service.
prima service;grote deskundigheid
Volgens afspraak auto onderhoud gekregen, snel, netjes en voor een redelijke prijs.
Al jaren tevreden over de werkplaats werkzaamheden.
Creatief de problemem opgelost
Professionele Garage top monteurs. Goede ontvangst .Betaal bare prijzen.
Zoals gebruikelijk was alles goed geregeld!
Zowel APK, onderhoud en reparaties
Dit is een garage met een ziel, uitstekende monteurs hele goede Service en leveren 100% werk af zonder poespas en ook nog betaalbaar. Top Garage in een woord gezegd.
altijd snel en goed
Zeer betrouwbare garage met vak personeel,hier kan men gerust een auto kopen of later repareren
Vriendelijk, goed en precies
Vriendelijke ontvangst, hebben nog echt verstand van auto's ,vlotte service
wij zijn uitstekend geholpen door Robert hij heeft onze Mercedes GLE 350 fantastisch afgeleverd.
Kwalitatief een
prima en goed 2025
Hele nette service en een aanrader
werd goed geholpen, de koffie stond klaar.
Electronicaweg 10
9503 EX Stadskanaal