Bijna 30 jaar houdt dit bedrijf mij veilig op de weg!
Heb snel een afspraak kunnen maken op korte termijn. De werkzaamheden zijn goed uitgevoerd met duidelijke uitleg. Om de wachttijd te overbruggen kon ik een fiets lenen om de plaats te bezoeken.
Deskundigheid bij de monteurs is ongekend goed. Goede en ontspannen sfeer.
Deze firma onderscheid zich in service en klantvriendelijkheid .
Wordt prima ontvangen door uitstekende , deskundig en betrouwbaar medewerkers. Eventuele problemen worden ook uitstekend opgelost in deze garage.
Altijd fijn bij CarProf Vos, koffie altijd klaar en service is top
Kom hier al 18 jaar en ben nog nooit teleurgesteld. Jammer det ze geen auto's meer verkopen, die in mijn straatje passen.
Onderhoud en service is uitstekend!
Dit zou in mijn geval een dubbele verzekering zijn
mijn ervaring is goed
Dik tevreden
Klantvriendelijk zeer behulpzaam en ze doen wat je graag zou willen aan de auto .
Als ik me auto daar laat doen voor onderhoud, gaat gewoon gemoedelijk en in goed overleg. Kom der al heel wat jaar. Ben zeer tevreden.
Henk de monteur woont bij ons in het dorp. Hij neemt de auto mee en brengt hem weer terug aan het eind van de middag. Als er bijzonderheden zijn wordt ik gebeld wat de beste optie is.
Hallo, ik kom al 30 jaar bij deze zaak. dat zegt toch genoeg.
goede servise en voorlichting over de kosten
Een perfecte garage! Personeel met kennis van zaken en zeer behulpzaam en vriendelijk.
wat ons heel erg treft is de rust in het bedrijf en de wijze waarop klanten worden geholpen. Ook weer in rust en met aandacht. Zelfs bij directe akkefietjes wordt er direct gekeken en geholpen.
plezierig
Voor elk onderwerp super advies staat open voor wat de klant wilt en echt super team daar
Hebben de kennis in huis om met klanten ( potentiële kopers) om te gaan en in te schatten welke auto bij hun past.
Ik ben al een tevreden klant sinds 2018 en moet daarvoor uit Groningen komen, nota bene.
Door de jaren heen verschillende gebruikte en nieuwe auto's aangeschaft bij Vos. Nooit problemen mee gehad. En als er al iets is, wordt het keurig opgelost. Zeer deskundige monteurs die met je meedenken omtrent eventuele reparaties. Afspraak is afspraak.
probleem goed opgelost
Electronicaweg 10