Autobedrijf Vos ervaar ik jaren als erg prettig en je wordt vakkundig geholpen.
goede ervaringen
Aardige gewone mensen. Zeer goede werkplaats.
Altijd uitstekende service!
Auto nwe apk , keurig opgelost. Altijd goed tevreden.
Positieve ervaringen vanaf de aankoop van mijn auto.
Ik ben zeer tevreden met Autobedrijf Vos. Goed onderhoud en deskundig.
Dit is een bedrijf waar je op kunt bouwen. Ik loop nu 7 jaar bij dit bedrijf , Onderhoud van mijn auto perfect. Goede monteurs die verstand van zaken hebben en niet vergeten de koffie staat er altijd klaar. Gewoon een top bedrijf.
Zowel voor onderhoud als verkoop of inruil.
Klant vriendelijk en zeer vakbekwaam.. top service!!
Kom er al heel wat jaren en altijd top!!
Vanaf 1994 al vaste klant tot volle tevredenheid en hopelijk nog jaren op deze voet verder
Met kerst schade gereden. De directeur stap van zijn kerstdiner om voor mij een leenauto te regelen.
Fijne mensen, fijn bedrijf. Goed advies!
Super vriendelijk personeel altijd open om te helpen en op welke manier dan ook te zorgen dat alles naar de klant zijn wens gaat
Voor een aanpassing van een stoel bij auto bedrijf Vos geweest. Goede voorlichting, en uitvoering. Ben zeer tevreden, en zal Vos aanraden voor reparatie en dergelijke.
Vlak voor de vacantie een aantal storingen in de auto de monteur kon de storingen verhelpen. Het lag aan het alarmsysteem, niet aan de DSG bak. Nu rijdt hij weer als nieuw.
Word altijd snel en goed geholpen wat belangrijk is voor mijn bedrijf
Kom al jaren bij dit bedrijf en meerdere auto's van gekocht. altijd goeie uitleg en geen lange wachttijden voor onderhoud.
Keurig geholpen
Onderhoud en reparaties worden met zorg en professioneel uitgevoerd.
Ik heb bij dit bedrijf een auto gekocht en ben zeer tevreden! Mooi bedrijf met hele vriendelijke mensen!
Altijd een VIP behandeling. Dankzij autobedrijf Vos rijdt ik al bijna 30 jaar onbezorgd en veilig! Ik gun iedereen zo’n dealer met fantastische werkplaats
Kom er al jaren.
Electronicaweg 10