ervaren en resultaat gericht

ervaren en resultaat gericht

• Geholpen door: Matthy van Paridon

Heeft mijn hoge verwachting overtroffen

Het contact en de acties waren accuraat en kordaat en heeft hiermee geleid tot een tevreden afloop.

• Geholpen door: Bob Heeren

Ciska heeft mij zeer goed geadviseerd en blonk uit in scherpte, rust en focus

Ciska Elsinga heeft mij begeleid in mijn scheiding. Het betrof een scheiding met aanvankelijk mediation, en uiteindelijk een regeling 'in der minne', zonder dat er een rechtszaak nodig was. Ciska's hulp / expertise blonk uit op de volgende drie punten; 1. Scherpte. Naast analytische scherpte qua denken, zoals wat zijn de scenario's, wat is verstandig, wat zijn de opties, was ze ook scherp in getallen. Een vaardigheid die in mijn ervaring zeldzaam is in het land van echtscheidingsjuristen. Heel helpful, want getallen zijn essentieel, en ze snapte en doorleefde deze echt 2. Rust. Een scheiding is heftig en roept veel emoties op. Ciska bewaarde altijd de rust. Dit hielp en voorkwam onnodige extra ruis. 3. Focus. Ciska weet wat ze doet. Ze is heel ervaren en laat zich niet van de wijs brengen door irrationele en/of onredelijke acties van anderen. Ook is ze in staat de essentie uit zaken te distilleren. Waar ik af en toe behoefte had aan al mijn gedachten, zorgen en behoeften delen, gaf ze een luisterend oor, maar bracht ze het snel weer terug tot de essentie en de nodige stappen voorwaarts.

Complexe zaak begrijpelijk maken

We hebben Jeroen als een vasthoudende, kundige gesprekspartner ervaren. Vanaf de eerste kennismaking een open, belangstellende relatie. Zijn advocaat-zijn weet hij te bewaren voor de rechtszaal, waar hij dat met verve inzet. Een feestje om te zien. Jeroen heeft een uiterst complexe en langdurig lopende zaak samen met ons tot een mooi einde gebracht. Natuurlijk is hij de specialist, ieder zijn vak, maar hij wist ons altijd mee te nemen in het hoe, wat- en waarom. Dat gaf ons de beleving van evenwaardige gesprekspartner te zijn en dat droeg er toe bij dat we langer en beter betrokken bleven.

• Geholpen door: Jeroen Joustra

Enorm betrokken, communicatief zeer vaardig en helder!

Vanaf de opstart tot en met zelfs cassatie is Mr. J. Joustra zeer professioneel te werk gegaan en altijd bereid tot verdieping in de uitleg en voortgang. Hij vreet zich helemaal vast in het dossier. Heel fijn persoon om mee samen te werken.

• Geholpen door: Jeroen Joustra

prettig ,duidelijk, gezellig.

Wij zagen ertegenop om naar een advocaat te gaan, met ONS vooroordeel dat daar alleen maar moeilijke taal gesproken word door "mensen" die veel hoger opgeleid zijn dan wij ( zich veel beter voelen dan wij ) Viel dat even mee, hier word duidelijke taal gesproken, en met je mee gedacht op een manier die heel prettig is, daar waar wij al heel tevreden waren uitleg wat er misschien nog beter zou kunnen en waarom dat goed zou kunnen zijn voor ons. Contracten goed doorgelezen t.b.v. ons . Hier heb je een steun en toeverlaat waar je op kan vertrouwen een zeer prettige ervaring.

• Geholpen door: Judith Henstra-Prins

Ik ben goed geholpen in mijn zaak.

Het was een hele prettige samenwerking. De communicatie was begrijpbaar voor mij. Zeker goede raad gegeven bij moeilijke beslissingen.

• Geholpen door: Birgitte Schelvis-Neuteboom

Kennis en betrokkenheid

Thijs dacht mee, legt alles goed uit, heeft kennis van zaken, was altijd goed bereikbaar en betrokken. Kortom een zeer goede advocaat!

• Geholpen door: Thijs de Jong

Snel en deskundig advies en met zeer goed resultaat gedane onderhandelingen

Met de heer Bob Heeren kon ik heel snel een afspraak maken. Tijdens onze bijeenkomst bleek hij de situatie goed te hebben beoordeeld en de documenten goed bestudeerd en kwam met een prima advies. Heeft een prettige en duidelijke manier van communiceren. Heeft mijn zaak voortvarend en met succes opgepakt met de advocaat van de tegenpartij. Erg dankbaar voor de snelheid, het deskundig advies en de met prima resultaat gedane onderhandelingen.

• Geholpen door: Bob Heeren

Vriendelijke, kundige en begripvolle bijstand

Bob is een zeer vriendelijke man. Hij toonde veel begrip voor de situatie en kwam direct met prima voorstellen. Uiteindelijk tot een snel en goede afwikkeling gekomen. Daarmee heeft hij veel zorg weggenomen!

• Geholpen door: Bob Heeren

Snel duidelijkheid scheppen in een onzekere tijd

Bob’s communicatie was duidelijk en ik wist daardoor gelijk waar ik aan toe was Binnen een week was alles naar tevredenheid opgelost zonder gedoe Nogmaals dank voor jullie hulp

Geweldige (juridische) steun

Ik heb ontzettend prettig contact gehad met Bob Heeren! In een vervelende kwestie met mijn ex-partner had ik eerst een andere advocaat en in tweede instantie heb ik contact met Bob gezocht nav een advies van een vriendin. Daardoor kan ik ook vergelijken en stellen dat Bob meer doet dan alleen juridisch advies geven wat hout snijdt. Het voelde als een team zo samen en ik denk dat voor ieder van ons, die in een juridische strijd zit, het heel prettig is om ook te voelen dat je het niet alleen doet. Het is in die zin net als bij bv artsen. Iemand kan technisch gezien kundig zijn, maar je wil iemand die JOU (en je kinderen) echt ziet en snapt. Ik heb tijdens de vakantie van Bob ook contact gehad met zijn collega Charlotte Houben en ook zij pakte het zo kundig en voortvarend aan, dat was geweldig. Dus ik zou niet meer twijfelen over welke advocaat je moet nemen (ik heb me suf gegoogled en mensen om referenties gevraagd) en contact opnemen met Bob/Charlotte/RWW Advocaten.

Kwalitatief op orde

Ondanks de negatieve instelling van de wedder partij, hebben Matthy en Judith mij door deze fase heen geholpen,

• Geholpen door: Matthy van Paridon

Fijn geholpen

Prettige communicatie met Nadine gehad. Duidelijke uitleg over mijn juridische situatie en de voors en tegens plus de eventuele consequenties.

• Geholpen door: Nadine van der Slot

Excellent support during several divorce related court proceedings

Ciska Elsinga has successfully accompanied me through several court proceedings. She is empathetic, effective and has in-depth expertise. The cooperation and communication with her was excellent.

• Geholpen door: Ciska Elsinga

Nadine heeft super geholpen! Een hele positieve ervaring. Deskundig, snel, betrokken & professioneel.

• Geholpen door: Nadine van der Slot

Snelle actie, kort en bondige en duidelijke communicatie

Positieve ervaring. Ongeveer eerste keer dat we samen gewerket hebben en dat ging naar tevredenheid

• Geholpen door: Kelly Verheij

Erg fijn contact , zeer professioneel ook buiten kantoor uren makkelijk te bereiken en betrouwbare feedback dank voor de fijne samenwerking

• Geholpen door: Thijs de Jong

Fijne ervaring gehad met Ciska Elsinga.

Ciska Elsinga is heel betrokken en meegaand. Denkt mee en is snel in schakelen tussen de partijen. Ze communiceerde duidelijk en dat vond ik heel fijn.

• Geholpen door: Ciska Elsinga

RWV heeft mij zeer goed geholpen

De kundige tips en adviezen van Mr. Collée hebben mij geholpen een vrijwillige vertrekregeling bij mijn werkgever te begrijpen. Ook heeft zij de bijbehorende overeenkomst juridisch getoetst. Tevens heb ik met haar hulp de overeenkomst nog enigszins kunnen laten aanpassen en verduidelijken, zodat er geen misverstanden over konden bestaan. Dit alles is zeer naar mijn tevredenheid verlopen.

• Geholpen door: Kimberly Collée

Fantastische ondersteuning

Martijn heeft ons op een sublieme wijze geholpen. Was snel in reactie naar ons en de tegenpartij en heeft het gewenste resultaat uitonderhandeld voor ons. Erg tevreden over alles.

• Geholpen door: Martijn Hoving

Super goed

Heb een goede ervaring met jou gehad en zou zeker mensen aanbevelen tot jullie kantoor

Hardwerkend en betrokken

Hulp bij slepende familiezaak. Daadwerkelijk betrokken, hardwerkend en inlevend. Als cliënt voelde ik mij gezien en gewaardeerd. Charlotte bereidde zich altijd goed voor op zittingen, en met veel parate kennis - en dat is niet alleen plezierig voor een cliënt, maar ook in de rechtszaal van grote waarde. Fijne combi van plezierig persoon en harde werker.

• Geholpen door: Charlotte Houben

Professionele, maar persoonlijke aanpak

Ondanks de nare situatie waarin ik was beland voelde ik mij gesteund en gehoord door advocaat Nadine van der Slot. Zij heeft het gehele proces voor mij verlicht en de onderlinge communicatie heb ik als erg prettig ervaren.

• Geholpen door: Nadine van der Slot

Zeer ervaren en professionele rechtsbijstand

RWV Advocaten en in het bijzonder mr. Van der Slot hebben mij zeer professioneel vertegenwoordigd: ik ben vooral erg tevreden over de waardevolle kennis en ervaring, ontzorging en tijdsbesparing en de definitieve uitkomst.

Haagweg 149

2321 AA Leiden

Over RWV Advocaten

Met de juiste ondersteuning sta je een stuk sterker. Kom je verder. Ontdek je meer mogelijkheden. Ervaar je meer rust. Dat en meer vind je bij RWV Advocaten in Leiden. Wij zijn een ondernemend advocatenkantoor in Leiden voor ondernemers en particulieren. OVER ONS Je wil de beste juridische oplossing voor wat je bezighoudt. Waar je misschien wel wakker van ligt. Maar wat is de beste? Je hebt behoefte aan een professionele sparringpartner. Iemand die met je meedenkt. In én out of the box. Die laat weten wat de (on)mogelijkheden zijn. Wat de risico’s zijn als je niets doet. En hoe ver je wel of beter niet kan gaan. Juridisch en praktisch. Toegesneden op jou. OPRECHT BETROKKEN Bij RWV Advocaten snappen we dat. Onze deskundige en bevlogen advocaten lossen samen met jou jouw juridische vraag op en het liefst ook het onderliggende probleem. Wel zo duurzaam, daar houden we van. Dat doen we op onze eigen, authentieke en oprecht betrokken wijze. Op een manier die bij je past, zodat het goed gaat én voelt. Want ja, daar worden we zelf ook blij van. SPECIALISTEN MET IMPACT Je krijgt onze juridische kennis in combinatie met heldere communicatie en ijzersterke strategieën. Voor nu en de toekomst. We zien én creëren mogelijkheden die het verschil maken. We scheppen kansen en regelen de zaak. Optimistisch. Pragmatisch. En bovenal: vol impact.

Over Advocaatscore.nl