Vakkundig

Vakkundig, netjes, snel en betrouwbaar.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Dak
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? Tussenwoning/hoekwoning

Uitstekend geholpen!

Thomas en zijn team zijn echte vaklieden. Je wordt volledig ontzorgd van a tot z. Zeer netjes en als er ergens een probleem ontstaat wordt dit direct opgelost.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Indelingswijziging, Vloer, Keuken

Prima bouwbedrijf

Naast dat de heer van Agtmael zijn vak verstaat komt hij zijn afspraken na, denkt hij goed mee en is hij duidelijk in zijn communicatie. Hij bespreekt zijn werkzaamheden vooraf prima. Tijdens het proces is hij duidelijk. Zijn service is dan ook prima. TN van Agtmael en zijn team kan ik zeker aanraden

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Aanbouw/dakopbouw, Badkamer
  • Is een nieuwbouwwoning gebouwd, zo ja wat voor type? N.v.t.

Professioneel, goede communicatie en betrouwbaar. Wij zouden Thomas zeker aanbevelen bij anderen!!

Thomas is meerdere keren bij ons langs geweest om mee te kijken naar onze wensen en ideeën, waarbij hij tips en adviezen gaf over eventuele andere opties /mogelijkheden (bijv. materiaal) die er waren. Tijdens het opstellen van de offerte hebben wij nog een aantal maal wat willen wijzigen, nu was het nog niet 'te laat', maar hierin was Thomas ook erg flexibel. Thomas heeft met enkele collega's bij ons het dak vervangen en een dakkapel geplaatst. Ondanks de 'grote' klus, was de werksfeer onderling erg prettig om mee te krijgen. De aanwezigheid van Thomas en zijn collega's hebben wij geen enkel moment als onprettig ervaren. Ondanks de mindere weersomstandigheden werd er erg hard gewerkt en werd er duidelijk gecommuniceerd richting ons op de dagen dat zij bezig waren. We waren zo tevreden over Thomas en de uitvoering van de werkzaamheden dat we voor een deel van onze verdere verbouwing wederom hebben gekozen om de opdracht door Thomas uit te laten voeren.

• Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Dak

Top aannemer!

Volledige renovatie van ons huis uitgevoerd. Goede samenwerking met meerdere verschillende partijen. Denkt in oplossingen en mogelijkheden en zorgt ervoor dat alles op planning blijft doorlopen!

• Orde en netheid
  • Is uw (huidige) woning verbouwd, zo ja wat? Dakkapel/dakraam, Indelingswijziging, Dak, Vloer, Isoleren (deel) woning

Groene Kruisstraat 47

4671 EJ Dinteloord