Werkt precies voor hoe ik dit gebruik

Makkelijk te gebruiken! Doet precies wat ik wil.

Autohuur zonder menselijke maat

Auto stond goed in de buurt van mijn schoonmoeder in NL. Wonen zelf in Barcelona, maar het inschrijven ging soepel. Een voordeel van alles doen via de app. De eerste ochtend kon ik in NL echetr de app niet meer in omdat Google moet weten dat je in het buitenland, nog steeds dezelfde persoon bent. Dus eerste dag wel �10 gekost toen het einelijk werkte, maar ik was te laat om de auto te huren in het gereserveerde timeslot. Toen de 3e keer kwam ik bij de auto en zag bij aankomst gee schade. Dus dat vulde ik in. De auto ging open via de app. Ik ga erin zitten, en zie dat de linker speigel op half zeven hangt. Met duck tape 'gerepareerd' , maar hoe kon ik dit laten wete? Niemand te bereiken. Geen noodnummer bereikbaar. Geen menselijke maat, helaas.... Schade foto's geupload, maar had dit graag met iemand besproken....

Everything was perfect

Ride was superb

Goed!

Ik ben tevreden over het gebruik van Mywheels. Het is duidelijk, handig en vooral goed voor het milieu! Zolang ik geen auto heb zal ik zeker gebruik blijven maken van Mywheels.

Een elektrische auto huren, die in de buurt staat!

De wens om elektrisch te gaan rijden is voor mij door Mywheels haalbaar geworden. De auto staat niet ver weg (loopafstand) en de app is handig en duidelijk in gebruik.

perfect !

Ik huurde vroeger bij Sixt, maar met MyWheels kan ik gewoon bij ons in de straat in- en uit stappen, wat het gebruik nog veel vriendelijker maakt ! Daarnaast schone autos en super simpel

Asociaal bedrijf

Bij ons in de straat staat met grote regelmaat een auto van Mywheels aangesloten aan een laadpaal. Soms wel vier dagen zonder van zijn plek te komen. Bewoners kunnen hierdoor niet hun eigen auto opladen. Het lijkt wel of mywheels denkt dat de laadpalen hun eigendom zijn. Meerdere malen telefonisch en per mail contact opgenomen. Reactie van Mywheels " jammer dat dit gebeurd. " Een instelling van niks. Ikke ikke en de rest kan stikken. Als de Mywheels auto's maar kunnen laden.

Gemakkelijk en aantrekkelijk geprijsd.

Het aanmelden was snel en soepel. De app biedt fijne ondersteuning en de auto (Nissan Leaf) rijdt heerlijk.

app gemakkelijk in gebruik, financi�n onduidelijk

Ik vind de MyWheels-app gemakkelijk in gebruik. Ook het registratieproces gaat snel. Er wordt terechte informatie gevraagd (bij Greenwheels wordt veel meer priv�-informatie gevraagd bijvoorbeeld, volgens mij in strijd met AVG). Het overzicht van financi�n in de MyWheels-app vind ik onduidelijk. Het verschil tussen Facturen en betalingen en gestort saldo is niet volledig actueel, waardoor het verwarrend is, wat wat nu precies is. En welke bedragen bij welke rit horen. Eigenlijk zouden deze overzichten meteen na elke rit weer bijgewerkt moeten worden, dan is het alweer iets beter te begrijpen. Bij mijn eerste rit kreeg ik een instructiefilmpje voor de Skoda Citygo. Maar bij de NissanLEAF kreeg ik geen instructiefilmpje van te voren. Dus ik kon me van te voren niet voorbereiden op hoe de auto werkt. Omdat ik op tijd ergens moest zijn, heb ik een stressende situatie gehad. Eerst kreeg ik eerst de laadkabel niet los (toen de service gebeld), vervolgens was volledig onduidelijk hoe je de auto van de parkeerrem krijgt. Hiervoor heb ik ook de service gebeld, maar toen stond ik veel langer in de wacht. De rempedaal is helemaal niet te zien als je in de auto zit, dus het is helemaal niet logisch. Oftewel: aanbeveling; bij elke soort auto die een huurder voor het eerst huurt, een instructiefilmpje van die soort sturen. De auto's mogen wel beter schoon gehouden worden. Ik had een melding gemaakt dat de ruitenwisservloeistof op is, en twee dagen later was dat nog steeds niet bijgevuld. Terwijl je met vieze ruiten, wel slechter zicht hebt en dat dus de veiligheid in het geding brengt. Verder is het wenselijk om in de auto's ook kinderzitjes te hebben. Dan kunnen veel meer mensen gebruik gaan maken van deze auto's.

Precies wat wij nodig hebben.

De auto staat dichtbij op 2 minuten lopen. De procedure is simpel en doeltreffend. De huur is niet duur en de kosten voor elke kilometer is redelijk goedkoop. Als je een abonnement neemt is het ook nog goedkoper. Al met al is mywheels een aanrader, als je niet elke dag een auto nodig hebt.

Eenvoudig en super makkelijk

Een auto reserveren en gebruiken gaat echt heel eenvoudig. Geen gedoe met parkeren, geen gedoe met een auto ophalen want hij staat altijd dichtbij. Het werken met de app gaat perfect.

Great solution, nice electric cars!

I tried 2 different electric cars, both experiences were excellent. The cars are brand new and ready to go. Both times I need to extend my usage, were not any problem with that situation. The invoice is always clear and the app worked flowlessly. I reserve 1 point because I have some issues and delays into the onboarding process. Fortunatelly they were solved a few month after and now I'm a happy MyWheels customer.

Makkelijk en dichtbij

Sinds kort staan er twee My wheels in onze woonomgeving. Fantastisch.

Optimaal gebruiksgemak

Van reservering tot afmelden: alles loopt op rolletjes.

Zonder gedoe beschikken over een auto, te gek!

Via de app ff een MyWheels regelen. Met je iPhone de auto openen en rijden maar . Ik noem dit fraai ontzorgen en als je in de binnenstad woont, geen parkeer gedoe.

Even wennen

Ik heb maar 1x van de deelauto gebruik gemaakt. Ik had graag van te voren geweten wat voor schakeling de auto heeft: Handgeschakeld of Automaat. Ik had ook graag van tevoren geweten dat de auto is voorzien van een systeem dat de motor bij stilstand afslaat En hoe hij weer aanslaat. Ik ken dat systeem niet. Een paar keer ging het mis. Ik had verwacht dat er wel een achteruitrijd beveiliging in zou zitten, met bliepjes of misschien wel een camera. Beide waren niet aanwezig. Dat vind ik een tekortkoming. Zeker met de aanwezige trekhaak. In de auto ligt natuurlijk wel een instructieboekje maar ik had me liever thuis op mijn eerste rit voorbereid. Verder rijdt hij wel goed. Nog wel een opmerking: Bij het optrekken maakt de auto een grommend geluid. Vooral in de 1ste versnelling.

Auto werkt prima, maar het bedrijf is een schande

Ik had een tijdje terug een auto nodig en besloot die via mywheels te huren. De auto reed goed, het tarief was prima en alles was verder duidelijk. Tot zover prima dus. Echter kreeg ik iets later een bericht van mywheels dat ik een boete heb ontvangen. Balen, maar prima, die vervolgens keurig betaald. Vervolgens krijg ik een paar weken laten een bericht, dat als ik niet heel snel betaal, ze het van mijn rekening afschrijven. Nog dezelfde dag heb ik direct gemaild dat dit een misverstand moet zijn en uitgelegd dat ik allang betaald had. Op dit bericht heb ik 0 reactie gekregen. Een week later nogmaals aangegeven dat ik niet wilde dat het geld voor de tweede maal werd afgeschreven. Weer 0 reactie en vervolgens kijk ik op mijn rekening, is het geld eraf gehaald. Op dit moment heb ik weer gemaild met mywheels dat ik mijn geld terug wilde. Tot heden ten dage heb ik nog geen 1 keer iets terug gehoord. Ook via social media contact gezocht, maar dan krijg ik een antwoord dat ik ze maar een e-mail moet sturen. Ik ben er nu echt wel heel erg klaar mee. Ik snap dat er een keer iets fout kan gaan, maar na meerdere malen aangeven wat er is, heb ik nog niet eens een reactie terug gehad. Nu, een maand later, zit ik nog altijd op mijn geld te wachten en een reactie heb ik nog nooit gehad. Wat mij betreft dus zeker een reden om nooit meer iets met dit bedrijf te maken willen hebben!

Prettige rijervaring, goede services

Alles prima geregeld, heldere communicatie - en bij een vraag/verzoek goede service.

Super goed concept

Goed geregeld, een tikkeltje aan de hoge prijs maaar er wordt wel geleverd!

Prima beschikbaarheid, keuze grootte auto in mijn buurt mager

Prima beschikbaarheid, prima auto's, alleen wel allemaal vrij klein in mijn woonomgeving. Elektrisch geniet de voorkeur, maar het werkt prima voor ons.

Het is handig als je even snel een auto nodig hebt. Nadeel vind ik wel dat je auto niet ergens anders kan terugzetten

Positive

Do not regret selling my car and using mywheels instead, there is always a car available nearby.

zeer positief

Fijne electrische auto. Paar minuten lopen en dan heb ik mijn auto.

Helemaal goed

Alles naar wens gegaan

Easy to rent fun to drive

Completed 2 drives on mywheels now. Cars are clean and fun to drive. Overall process of renting, unlocking is very smooth and easy. Best part is the zone permit, that car can be dropped anywhere in the zone marked on app.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle