Makkelijk en professioneel

Op ieder deelnemend dat ik een auto nodig heb is die er. Bij kleine ongemakken is telefonische hulp steeds bereikbaar.

Fijne schone auto, alles netjes geregeld

Alles is duidelijk op de app. De auto is schoon en staat op loopafstand van mijn huis. Heel prettig!

Customer service is moeilijk te bereiken

Auto huren is makkelijk maar customer service is slecht. Duurt veel te lang voordat mijn e-mail wordt beantwoord (fout met huur prijs) en inmiddels is er nog niet opgelost.

Beter dan de rest

Vooral fijn dat jullie auto's beter zijn uitgerust dan de gebruikelijke aanbieders. Prima keuze

Super handig als je af en toe een auto nodig hebt!

Ik vind het heel handig om af en toe een auto van my wheels te huren. Het zijn prima auto's tegen een prima prijs. De app werkt duidelijk en alles staat goed uitgelegd.

Snel en handig te regelen

Vind de app erg handig werken. Hij is flexibel, rit kan makkelijk aangepast worden en prijs is goed. Er staan toevallig wat weinig auto's in de buurt (was nu niet zo'n probleem omdat ik tijdig kon huren). 2 auto's op +/- 1 km afstand. De rest verder weg, maar dan begin je je tijdswinst een beetje kwijt te raken. Een groot pluspunt is wel dat er ook elektrische auto's te huren zijn.

Zeer tevreden!

Nette auto's, prima uitleg hoe een auto werkt. Staat lekker in de buurt. Voordelige prijs en de mogelijkheid om voor een aantal uur te lenen. Kan alleen maar zeggen: top!

Heel handig

App werkt goed, auto openen en sluiten gaat eenvoudig.

Hartstikke goed en handig..!!

Ik vind MyWheels erg handig en een superinitiatief. Eigen auto is kapot en maak nu nu nog bewuster gebruik van de combi fiets/ov/auto. We hebben geen abonnement en dat maakt het gebruik (onder meer door de verplichte (?) 3,50 om het eigen risico te verlagen) behoorlijk duur. En dat is tegelijkertijd ook een goede zaak want maakt dat we bewust kiezen en zo veel mogelijk met fiets en ov doen. Uiteindelijk het beste voor het milieu :))

Rejected as high risk

When trying to register at MyWheels I received the following answer: "Dear Simon, Thank you for sending the items [proof of address]. Unfortunately we couln't activate your account. Accounts can be deactivated for several reasons. It may have to do with the distance between your home address and the reserved car, for how long you've had your driver's license and for how long it will remain valid, which car you reserved, the personal details provided, and solvency. Sometimes activating an account poses a heightened risk for MyWheels, due to the factors mentioned above. This may have nothing to do with you personally, but unfortunately it means we will not activate your account. These checks are the only way to maintain a reliable community. We understand this is not a pleasant message to receive. Of course we will refund any payments already made. The amount will be transferred to your bank account as soon as possible. Unfortunately you can not rent a MyWheels car. Due to the new privacy laws, it is not possible to receive information regarding the reason for deactivation over the phone. The outcome of this check is definite and will not be overturned. Responses to this email will not be processed. Kind regards Met vriendelijke groet, Aida MyWheels" Apart from the fact that the tone of the response is not friendly, I have not the slightest clou what the problem could be. I will stay with Greenwheels.

Ideaal voor iemand die in de stad woont en niet vaak een auto nodig heeft

Net iets te prijzig, vooral bij langere afstanden. Voor de rest een prima alternatief als vervanging van een prive auto. Het bezitten van een eigen auto is niet duurzaam, maar deelauto services zijn nog net iets te prijzig om als alternatief gezien te worden.

Modern electric cars at your "fingertips"

If you are considering using shared cars or if, like me, you do not own a car but need one from time to time, you should try My Wheels. Finding, booking, and driving a car is super easy! And on top of that, they are electric, with automatic shifts and offer plenty of room and comfort. And even cheaper than the competition! (at least in Den Bosch!).

Prima service.

Als ik ff een auto nodig heb in mijn zone kan ik tot nu toe altijd gebruik maken van de beschikbare auto.

Een heel goed systeem.

Makkelijk om aan te vragen. Makkelijk in gebruik. Duidelijke ap en informatie wat te doen bij pech . Ben zeer tevreden. Ik heb 1 ding dat ik lastig vind. De handleiding over de auto vind ik alleen te summier. Ik ken de citroen bijvoorbeeld niet. Dus op welke knopjes ik moet drukken om de lampen aan te doen is voor mij niet vanzelfsprekend. De laatste keer kon ik ook niet ontdekken hoe ik de radiozender kan wisselen of hoe ik de stem van de navigatie zachter kon zetten. Er staat bijvoorbeeld in de handleiding ...zet de voorruitverwarming aan of de blazer maar er staat dan niet hoe dat moet. Voor velen misschien logisch maar niet voor mij. Ik moet letterlijk weten waar ik op moet klikken.

Was geweldig

Het was heel duidelijk hoe je de auto niets gebruiken

Handig

Makkelijk een auto huren via de app of internet. Redelijk geprijsd maar voor langere afstanden is het goedkoper om een auto te huren bij een regulier autoverhuurbedrijf vanwege eventuele gratis kilometers. Bij MyWheels moet je per kilometer betalen. De elektrische Nissan Leaf rijdt heerlijk. Het is een automaat dus je hoeft niet te schakelen. Prima geluidsinstallatie en onboard navigatie. Er is ook keuze uit andere auto's (kleiner of groter). Ook is het mogelijk om met een abonnement de kosten te verlagen.

Gebruiksvriendelijk

Eenvoudig instappen en wegrijden! Zeer gebruiksvriendelijk

Binnen 15 min een auto huren

Ga niet flauw doen om de naam van de concurrent te noemen maar die naam kwam wel gelijk bij me op toen ik een auto moest huren. Daar deed ik er een uur over om online lid te worden en moest m'n rijbewijs uploaden en dat ging niet. Uit frustratie huurauto gegoogled en kwam ik bij my wheels uit. Ik was letterlijk binnen 15 min lid. Alles gaat met je telefoon en werkt fantastisch. Ze zijn bereikbaar telefonisch als je ergens mee zit of vragen hebt en de app werkt duidelijk. Echt een goed doordacht process waar ik niks op aan te merken heb!

Account geblokkeerd zonder opgave van reden

Mijn account wordt doodleuk geblokt en krijg niet eens een reden.... Onserieus bedrijf.

ZEEEER SLECHT SLECHT SLECHT

Pas op voor deze oplichters, als je google account en je email adres niet overeen komen dan nemen ze WEL JE GELD, KAN JE GEEN gebruik maken van de diensten die ze verlenen en weigeren ze MAANDEN LANG OM JE GELD TERUG TE BETALEN!! Als dit niet voldoende is zijn er medewerkers die je opzettelijk zitten te zieken, wanneer je je geld terug vraagt blijven ze facturen sturen!! NIET DOEN LIEVE MENSEN, MAAK GEEN GEBRUIK VAN MY WHEELS. ZOEK EEN ANDER BEDRIJF! VANAF 25 DECEMBER 2021 TOT OP DE DAG VAN VANDAAG 08-02-2022 IS DIT BEDRIJF MIJ EEN BEDRAG VAN 75 EURO VERSCHULDIGD EN SINDS 2 DAGEN GELEDEN MET RENTE. DIT BEDRIJF IS EROP UIT OM VAN JE TE STELEN EN JE OP TE LICHTEN. U BENT GEWAARSCHUWD!

Begon goed

Begon goed totdat ik realiseerde dat als je een auto leasen goedkoper is dan deze auto 3dagen aan 1stuk huren en minimale kilometer er mee te maken.. Tog in nood zijn deze autotjes heel fijn. Jammer dat mywheels zegt dat ik in de auto heb gerookt en daardoor ben geblokkeerd. Ik ben namelijk al bijna 2jaar gestopt met roken maar goed. Dus ik moest ook even beseffen wat er werd beweerd , want dat is eigelijk beledigend. Jammer weer

Een fijne flexibele methode van autohuur

ik heb 2 x een auto gehuurd via MyWheels. En ik moet zeggen, dit is fijn. Nadeel is nog steeds wel dat als je dit 2 x per maand wilt gaan doen en ook 1 x per maand een weekend (wat mijn idee was), dan wordt toch een goedkope tweedehands auto helaas toch voordeliger en dit is jammer. Want het concept is top.

Perfect geregeld.

Starten gaat op de minuut. Alles Is duidelijk uitgelegd, betaling is achteraf prima geregeld.

Fijne auto, service is drama.

Fijne auto gehuurd, ophalen ging prima. Het terugbrengen verliep erg slecht. Had alles volgens hun filmpjes gedaan. Alleen de laadpaal leek anders te werken dan op het filmpje. Er zou een blauw licht moeten gaan branden als ik de key naast de lezer hield, maar er was alleen een rood lampje. Paar keer geprobeerd, geen verandering. Geprobeerd te bellen, lang in de wacht gehangen, geen contact. Dan maar afgesloten want ik was inmiddels ruim over de inlevertijd heen door al dit gedoe. Ging er maar vanuit dat dit een oud type laadpaal was of zo, en dat hier blijkbaar een rood knipperlampje was. Kom ik thuis gefietst, krijg ik een SMS dat hij niet goed aan de laadpaal zou hangen en dat ik een boete ga krijgen. Huh?! Hang nu weer aan de lijn terwijl ik dit typ, intussen al ruim een half uur ... Gelukkig hebben ze een berichten sectie op de website, hoera iets dat werkt! ... Uhhh, maar er is nergens een knop waarmee je een bericht kan sturen ... Dan maar een opmerking/klacht sturen. Krijg bericht dat ik binnen zeven dagen wat hoor. En dat terwijl er een auto niet goed aan de laapaal staat en ik dringend hulp nodig heb om dit te corrigeren.... Denk dat ik de hoorn er maar eens op ga gooien. Tijd dat jullie je zaken op orde maken, MyWheels. Dit kan en moet beter!!!

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle