Zeer positief kwa gebruiksgemak, allen was ik vergeten om de auto binnen te checken op schoon zijn.

Ik vond het prima gaan met de auto. Alleen heb ik de auto alleen buiten op deuken gecheckt, zag later pas dat de auto binnen vol zand was en onder de vogelpoep - waarvoor ik dan de 'blame' kreeg. Dat voelde niet terecht. Ik zal er in de toekomst beter op letten en dit melden als ik de auto zelf niet schoon aantref.

Fijn om een auto in de buurt te hebben die je kan gebruiken wanneer het nodig is. Vind het alleen nog een beetje "spannend" of er altijd plek is om de auto terug te zetten...is er een parkeerplek. Jammer dat er geen vaste parkeerplaatsen zijn voor MyWheels.

Erg fijne app, prima auto's

Een auto huren is erg eenvoudig en snel. De app werkt perfect.

Klantenservice kan beter...

Klantenservice Bram is niet heel aardig en praat wel erg brutaal naar mijn mening. Voor de rest wel redelijke goede ervaring met MyWheels buiten de storingen om. En 10 euro voor het annuleren van je rit is belachelijk. Ik mis de oude Juuve.

Zeer makkelijk in gebruik, en vooral bij kortere ritten erg betaalbaar

Prettig. Op deze manier geen eigen auto nodig!

Super om op deze manier een extra auto achter de hand te hebben.

Ook vind ik stiekem electrisch rijden veel leuker dan op benzine.

Super eenvoudig

Enorm handig

Goed geregeld!

Fijne auto 's, heel makkelijk alles te regelen via de app. Bij problemen goede service. Ik ben er super blij mee!

Gewoon goed

de auto is altijd schoon en staat echt gereed voor gebruik, soms is het even zoeken waar hij staat maar dat is verder geen probleem. Gewoon erg goed dus.

Uitstekend ervaring

MyWheels werkt uitstekend, wel zou de app op een aantal punten verbeterd kunnen worden.

Prima dienst alleen duur voor lange ritten

Auto was goed, reserveren gemakkelijk en snel. Prijs kan alleen stukken beter.

Het red je in nood

Superhandig

niet al te beste eerste ervaring met mywheels

Helaas heeft t niet voor mij gewerkt. Dit zou gewoon in een keer goed moeten werken ondanks dat ik alles goed heb ingevuld wat er gevraagd werd. Was er een dag mee bezig geweest en einde van de dag deed t nog steeds niet. Ik was wel enthousiast aan het begin om te registreren maar dat gevoel 180 graden gedraaid. Toch wat teleurgesteld in deze service.

Prima geregeld allemaal, maar niet echt goedkoop

Ik kan niet anders zeggen dan dat Mywheels gemakkelijk is in alle opzichten. Het reserveringsproces loopt gesmeerd, de helpdesk is snel, vriendelijk en voorkomend, de auto is ok� en in mijn geval is er steeds een auto op loopafstand beschikbaar. Minpuntje vind ik de prijs. Als ik vaker een leenauto zou gebruiken, zou ik uitwijken naar een goedkoper alternatief op het gebied van leenauto's.

A bit expensive but very efficient and good quality!

Maybe it is not the cheapest rental available in Amsterdam area, but I like it a lot. It has a good app and the Cars are very good and clean.

Heel goed

Ik heb twee keer gebruik gemaakt van MyWheels voor slechts een paar uurtjes om van Amsterdam naar Amstelveen te komen (te ver op de fiets, te ingewikkeld met OV) en dat is goed bevallen, in de straat opgehaald, makkelijke en duidelijke gebruiksaanwijzingen, schone auto, makkelijk achter te laten in de straat. Vooralsnog voor herhaling vatbaar, vind het wel een beetje duur worden als je van A naar B gaat en daar een hele tijd blijft voordat je terugrijdt, dan betaal je wel heel veel voor een auto die niks doet en wordt het wel heel duur.

Laadpaalklever

Niet-verhuurde auto van Mywheels hangt al week aan laadpaal, waardoor anderen niet kunnen laden. Reeds twee keer toegezegd dat auto wordt verwijderd, nog steeds niet gebeurd. Hoe sociaal en duurzaam is dat?

Heel erg de moeite waard.

Alles was prima. Alleen heel vervelend dat de code voor de tankpas pas zichtbaar wordt als je de auto hebt geopend. Ik wilde goed voorbereid op pad, dus van te voren de code hebben en bij de hand houden. Dat kon niet en het stond niet bij de uitleg dat de code pas zichtbaar wordt na het inchecken. Ik heb hier veel tijd en zenuwen aan besteed. Zonde dus.

Heel gemakkelijk

Ik heb nog maar een paar keer gebruik gemaakt van Mywheels maar tot nu toe erg tevreden. Eerste keer een auto boeken ging super snel en erg gemakkelijk. De auto's rijden fijn en de uitleg hoe de auto werkt is ook duidelijk. De kosten vallen mij ook erg mee

Erg fijn om elektrische deelauto's van Mywheels te kunnen gebruiken!

In onze wijk in Rotterdam staan zo'n 5 elektrische auto's van Mywheels. Dat is top! Onze eigen auto, die we een maand geleden weg hebben gedaan, missen we totaal niet. Sterker nog: het voelt heel goed om geen zorgen meer te hebben over die auto en om comfortabel en elektrisch die paar ritten per maand te kunnen maken. We zijn meteen maar gegaan voor het Pro-abbonnement gegaan. Kost maar �25 per maand en levert bij elke rit 25% korting op.

Fijne auto's en makkelijk in gebruik

Fijne auto's, goed opgeladen. Gebruiksvriendelijke app. En in de stad ruim voldoende auto's. Ik hoef geen eigen auto meer te hebben.

Opeens heb ik een abbonement?!????

Maanden geleden een keer gebruik van jullie gemaakt. Krijg ik nu opeens een mailtje dat ik een abonnement heb voor 25 euro per maand dat ik niet kan opzeggen? Ik heb nooit een abonnement afgesloten!

Prettig en gemakkelijk!

Het reserveren en gebruik van de auto's is erg gemakkelijk door de handleiding en duidelijke uitleg. Ze rijden ook lekker. Handig dat je onder de 22 jaar een kleinere auto kan huren. Het zou wel handig zijn als je het aantal te rijden kilometers zelf kan inschatten/aanpassen.

Zeer prettige auto

#NAAM?

Goed, makkelijk en netjes.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle