Makkelijk huren tegen een lage prijs

Mywheels is een platform met grote keuze uit auto's zowel benzine als elektrisch. Innovatief: makkelijk te reserveren en openen en afsluiten met de app, goede klantenservice en direct een kostenoverzicht na de rit. Prijzen Ijn zeer billijk. Ook heeft mywheels een kortingssysteem en zojn er beheerders, die de auto in de gaten houden.

Fijn om elektrisch te rijden

Mijn ervaring is over het algemeen goed, maar het terugbrengen heb ik als minder ervaren. Onder de 80% moet je hem aan de lader zetten, maar dit lukte mij niet vanwege drukte in onze buurt. Dan moet je een nummer bellen om aan te geven dat dit niet lukt. Deze ervaring vind ik niet heel prettig. En het is geen goedkope(re) optie voor langere afstanden. Verder is het een fijn systeem: genoeg auto's beschikbaar in mijn buurt, en elektrisch rijden is erg fijn.

Ideaal voor een automobilist zoals ik

Ik ben geen dagelijkse automobilist daarom past deze service perfect bij mij

Erg soepel

Een auto huren is super makkelijk, als je eenmaal bij de auto bent is het ��n knopje indrukken en je zit erin. Dan kun je gewoon wegrijden. �n keer was de auto niet op zijn plek geparkeerd, maar de telefoon werd snel opgenomen en ze hebben mijn rit geannuleerd en het geld teruggestort. Super fijn dus!

Handig auto lenen!

Handig auto lenen. Eigenlijk altijd een beschikbaar. Wel allemaal kleine auto's, maar dat is niet heel erg. Fijn keuze tussen elektrische en benzine.

Ideale oplossing als je geen (tweede) auto wil kopen

Het werkt heel eenvoudig en er is geen administratief gedoe. Je reserveert een auto en je kunt er mee op pad. Ik heb tot nu toe alleen in de elektrische auto's gereden en dat geeft een fantastisch gevoel. Sowieso rijden de auto's heerlijk maar het is ook nog eens goed voor het milieu. Als je geen (tweede) auto nodig hebt, maar soms wel ergens heen wil met een auto, is het ideaal. Geen 10 maar een 9 omdat er helaas nog geen elektrische auto te lenen is in Elst Gld.

Fijne auto's, makkelijk reserveren

Twee x auto in de buurt gehuurd. �65 voor 1 dagdeel waarin ritje naar Den Haag is niet al te duur. App werkt fijn. Auto's nieuw, schoon en comfortabel. Wel ff zoeken hoe het werkt met kabels en laadpalen.

Reageren niet op mijn vragen

Korting wordt niet toegepast

Mijn eerste ervaring met deelauto's is positief

Op grens van onze eigen (oude) auto opgeven en nieuwe manieren van transport ontdekken, is de deelauto ��n van de opties. In een eerste verkenning lijkt MyWheels daarin de beste optie. Eenvoudig instappen voor een realistische(re) prijs en daarmee een goed alternatief voor een dure eigen auto. Nog los van dat auto delen beter is voor het milieu, de luchtkwaliteit en de autodruk in de stad. Niet alles gaat vlekkeloos, maar MyWheels heeft personeel dat persoonlijk reageert en direct een oplossing biedt. Tot nu toe geen 'paarse krokodil' gezien.

In een woord pefect

Na wat twijfels toch maar gedaan de ervaringen met huur autos is niks vergeleken met de auto van my wheel heen papier gezeik hoge borg prijzen plus de eigen risico die er niet is door een klein per dag per huur beurt. 1 de kilometer kosten zijn netjes 3 alle nieuwe auto's zijn van alle luxe voorzien 4 3,50 tot 4 euro per uur huur Dus de uitkomst is je bent all inclusief 60 tot 70 euro huur kwijt van een hele dag huren van een goede kwaliteit auto 1000 ma dank voor deze optie

Superb

Superb service

Dit is het beste manier om een auto te huren

Ik ben zeer tevreden over het huren van een auto

Info vooraf matig klantvriendelijk.

Info vooraf ontoereikend. Voorbeeld: na de rit niet alleen met ov-kaart uitschenken maar ook in de app. Anders blijft de tijd lopen.

Lekke band, prima opgelost!

Op kerstavond de vertrouwde Peugeot 208 E gehuurd. Op de snelweg helaas een lekke band gekregen. Service center gebeld en die hebben direct actie ondernomen. De wegenwacht was er binnen 30 min. Auto moest afgetakeld worden en de band vervangen. Tijdrovend maar daar konden wij geen van allen wat aan doen. Ik kreeg de keuze, vervangend vervoer, of de band vervangen, deze moest ik dan wel voorschieten. In overleg met service desk de band laten vervangen en voorgeschoten. Omdat dit in het kerst weekend viel kon ik helaas pas maandag bellen. Na mijn telefoontje stond het voorgeschoten bedrag vrijwel direct op mijn bankrekening. De rit zelf heb ik volledig vergoed gekregen. Fantastische service, fijne auto's en altijd een auto in de buurt (ik kies altijd de elektrische). 6 van de 5 sterren. Kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Auto is prima. Service en contact met kantoor is een drama

Allereerst bleek toen ik de eerste keer wilde rijden ( na inschrijving) dat ik om onduidelijke redenen afgewezen was. Na bellen ,mailen en nog een bellen bleek mijn rijbewijs niet in orde te zijn???? Kopie gestuurd en na weer 2 x bellen eindelijk akkoord. Wil ik weer een auto boeken bleek nadat ik had betaald mijn bankpas niet te corresponderen met mijn abonnement ! Weer geen auto en weer 3 X bellen kopie van bankpas van onze gezamenlijke rekening gestuurd . Uiteindelijk wel gelukt na telefoontje… dacht ik. Kreeg vandaag weer een mail dat mijn pas niet met inschrijving overeenkomt….grrrrr. Begin nu echt moedeloos te raken van dit bedrijf.

Gemakkelijk en kwalitatief vervoer in de buurt

Goede ervaring met de eerste paar ritten via MyWheels. Een groot aanbod aan verschillende soorten wagens in de buurt (Amsterdam) en makkelijk in gebruik. Wellicht nog een tip, om voor langere ritten of het gebruik van een auto voor meerdere dagen specifiek aparte abonnementen aan te bieden.

Makkelijk en snel een auto huren

Goede ervaringen met mywheels.

Echt een goeie uitvinding

Heel makkelijk als je af en toe een keer een auto nodif hebt.

Fijne auto

Fijne auto's, rijden heerlijk en in Amsterdam Zuid staan er altijd voldoende in de buurt.

Laadpaal Alton's bezet

De openbare laadpaal in onze straat is altijd bezet door een niet-oplandende MyWheels (electrische) auto. Erg asociaal.

Good

Perfect service. I was a difficulty plug off the charging cable, but I find the solution, so go well my trip.

Gemakkelijk, maar erg duur

Goede vloot, altijd een auto in de buurt beschikbaar, makkelijk geregeld via de app, laden is goed geregeld en support is goed. Ze zijn alleen helaas ontzettend duur. Zonder kortingscode is het geen aantrekkelijk reisalternatief.

handig en millieuvriendelijk

flexibel huren van een auto en meteen kennismaken met verschillende elektrische modellen. De beschikbaarheid is over het algemeen ook erg goed.

Top aanrader

Voor als je geen auto heb is dit echt top .Echt een goede uitvinding

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle