Zeer slecht medewerkers beantwoorden niet

Auto's staan 24 uur aan de laadpaal slecht zaak

Administratieve ergenis

Vandaag voor het eerst gebruik willen maken van Mywheels. Het zag er veelbelovend uit, redelijke tarieven, auto beschikbaar in de buurt geen verborgen kosten. Maar helaas is het niet gelukt, mijn achternaam komt niet overeen met mijn rekeningnr. Doordat ik inlogde met mijn Gmail. Kleine administratieve aanpassing zou je zeggen, maar via de app kan dit niet. Telefonisch is het niet mogelijk gegevens aan te passen en via de mail is het mogelijk maar dat is geen directe oplossing. Besloten een nieuw account met een ander email adres met de juiste achternaam aan te maken. Maar deze wordt nu handmatig gecontroleerd. Dat kan dus enkele werkdagen duren. Er is wel twee keer geld afgeschreven, twee keer 19,05 voorschot op mijn rit en twee keer 1 cent om mijn rekening te bevestigen. Het leek me een goede oplossing omdat een auto voor mij een overbodige luxe is, maar helaas kan ik nu nog niks. Wilde iemand bezoeken in een andere stad, maar nu moet ik afzeggen.

Het werkt best goed het deelsysteem om auto's te delen met de omgeving.

Goede auto's, maar enorm duur sinds juuve weg is

Auto's zijn prima. Qua huren en de app is het super overzichtelijk. Echter betaal ik per rit nu 8 euro meer, plus 6 euro per maand aan abo. Per rit betaal ik 50% meer, en dat vind ik eigenlijk kapot duur... Heb me aangemeld om beheerder te worden, maar helaas nog niets gehoord

Ideaal

Ideaal; dichtbij een nette, nieuwe auto met airco en cruise control.

Effici�nt en goed voor het milieu

Maar wel duur en als je een elektrische auto huurt kan het een probleem zijn als er geen laadpaal vrij is.

Heel handig en makkelijk om een auto te huren

Je account aanmaken is zo gepiept. Ook als beginnend bestuurder kan je een auto huren bij MyWheels. Tanken is allemaal inbegrepen bij de prijs. Zeker voordelig als je maar een paar uurtjes de auto nodig hebt. Bijvoorbeeld voor de grote wekelijkse boodschappen! Ik ga zeker vaker gebruik maken van deze app!

Gemak

Mijn eerste ervaringen voldoen geheel aan de belofte: auto in de buurt makkelijk en snel te reserveren. Net als het afrekenen, snel en correct zodat je weet waar je aan toe bent. Ook de auto's waren keurig.

Auto rijdt goed

Ik vond de laatste keer wel dat de auto rommelig was achter gelaten ( drie lege flessen en dorre bladeren).

A great flexible, comfort and reasonable ride.

I had a great time renting car from my wheels. It would be great if my wheels cars can be extended to Amstelveen. Also it would be great if some big cars carrying 7 people can also be included so that 2 families can travel together.

Gebruiksvriendelijk en milieubewust rijden

Gereden in de Renault Zoe, wat een hele fijne makkelijke auto is, �n milieuvriendelijk autorijden, comfortabel genoeg voor een klein gezin. De auto stond bij mij in de straat, reserveren, openen en wegrijden. Eenvoudiger kan niet.

Autos zijn OK, maar de app en inleiding zijn zeer matig…

Goeie en practische autos maar de app werkte de tweede huur niet. Was ook slecht uitgelegd dat is automatisch een “verlaging eigen risico” belast zou krijgen als ik niet een borgsom storte..

Ik vind het een geweldig idee om een auto te kunnen huren in situaties wanneer ik een auto met spoed nodig heb. Het is wel aan de prijzige kant, de auto s worden netjes en schoon geleverd. En fijn om zelf de auto te kunnen starten. Jammer dat er weinig oplaadpalen beschikbaar zijn. Service is wel op en top. Prijs mag minder dan had ik zeker vaker gehuurd.

Erg wennen na de ervaring met Juuve!

Op zich heb ik niets tegen het samengaan van de twee aanbieders en het feit dat jullie aan het verduurzamen zijn maar ik begrijp de keuze wat betreft app-inrichting en beleving niet. De Juuve app was veel gebruiksvriendelijker en beter te lezen. Dat we nu weer terug zijn bij tijd-reserveringen van een kwartier speling vind ik heel jammer en dat het aanpassen van je reservering minimaal 24 uur vantevoren moet is ronduit vervelend. (zeker als ik een oh-ja-op laatst gebruik heb!) de auto's zijn prima (hoewel er eentje constant niet in mijn aanbevelingen verschijnt) Ofwel voorlopig eigenlijk een 6min van mij en ja, jullie mogen contact met mij opnemen voor meer feedback…

Goede en makkelijke manier om je te verplaatsen

Erg fijn om de auto te gebruiken wanneer nodig en makkelijk ook om eventueel de huur periode te verlengen. Jammer dat bij deze auto die ik twee maal heb gebruikt de cruise controle het niet doet. Verder een goede auto!

Het is een hele fijne ervaring en niet duur snel bereikbaar

Ik vi d het een perfecte oplossin

Ik heb een auto met 3 man. Een had hem nodig en ik ook. Dus dan is dit een gew�ldige oplossing

Alles is goed en duidelijk omschreven. Huren van een auto gaat heel makkelijk

Alles is goed en duidelijk omschreven. Huren van een auto gaat heel makkelijk

Ik vindt de auto's geweldig maar wel duur!

Ik ben overgestapt van Juuve en daar betaalde ik na de rit en nu moet ik vooruit betalen. Ik heb ook het gevoel dat jullie duurder zijn. Wat mij een domper gaf is dat de auto in mijn zone al een paar dagen niet beschikbaar is en dat is jammer. Ik ben wel heel content met de elektrische auto's omdat ze de energie langzaam aflopen dit geeft rust wanneer ik langere afstanden rij.

Prima auto keuze, gemakkelijk te boeken.

Op een “easy going” website gemakkelijk auto's vinden en boeken. Prima auto's

Praktisch gemakkelijk

Prettig.

MyWheels does not allow small animals

The merger with Juuve is terrible news for people with small animals. Juuve allowed my dog, Mywheels does not. Have to stay with Greenwheels and others that are more progressive.

Super service top helemaal blij

Top service

Altijd wel een auto beschikbaar

Er staat altijd wel een auto bij mij in de buurt die beschikbaar is. Het elektrisch rijden bevalt mij goed. De auto's zijn in goede staat en over het algemeen is het interieur schoon.

Afmelden van rit nu al 2x niet gelukt

Op zich zijn de auto's goed en schoon, prima hoor. Echter, beide keren dat ik nu een auto heb gepakt van MyWheels en ik de rit wil be�indigen op mijn mobile, eindig ik op een pagina met de tekst "Sleep om te be�indigen", zonder dat daar de mogelijkheid is om te "slepen".... Enfin, na een keer of wat proberen dan maar weer bellen, kost alles bij elkaar toch zo maar weer 15-20 minuten, weg het 'goede' gevoel. Wat mij betreft ga ik geen gebruik meer maken van MyWheels.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle