Vreselijke auto

Echt de aller ergste ervaring met een auto die ik ooit gehad heb. de app. marketing en service is allemaal top geregeld maar deze auto.. Je kon niet eens normaal de koppeling los laten. Sloeg constant af terwijl ik dat in andere auto NOOIT heb. Volledige vertrapt door mensen die gebruik maken van deze auto's. Ik was oprecht bang om in een andere auto te stappen na deze ervaringen omdat ik dacht dat het aan mij lag maar toen ik dat toch deed bleek daar niets mee aan de hand te zijn! Leverde een mega gevaarlijke situatie op doordat hij afsloeg midden op een kruispunt en ik vervolgens niet meer weg kwam! VRESELIJK! Ik maak nooit meer gebruik van deze service.

Zeer tevreden, simpel te regelen

Voor een voordelige prijs en makkelijk te regelen auto. Ideaal voor korte ritjes maar ook voor de langere ritten is het prima.

prettig geregeld, schone auto

De app: even zoeken dat ik op de "locatie" moet drukken om verder te komen in het menu. Het telefoonnummer voor noodvragen kan ik alleen van een mailboodschap afhalen. Eerst was er ook een vraag om iets te zeggen over de binnenkant( schoon of niet)...nu kwam die vraag niet. Verder prima

Fijne auto's altijd in de buurt

Blij dat alles in mijn buurt electrisch is, en dat terugzetten flexibel kan!

Ik weet niet wat beter kan

De algehele ervaring is positief, het gaat snel, makkelijk, duidelijk te begrijpen. De kosten zijn goed behapbaar, nog niet echt een stimulans om hem bv voor werk te gebruiken ivm parkeeruren die dan toch bij elkaar optellen. Verder echt top, mooie, schone auto, voldoende benzine. Ik weet niet wat er beter kan!

Geweldig fijne auto in 3 klikken gereserveerd !

Er is altijd een auto in de buurt, vooral de elektrische rij ik graag in. Beter voor het milieu en rijden super! Het gevoel dat je een auto bezit maar met alleen de lusten en niet de lasten.

Klant fout geparkeerd

Auto van jullie met kenteken J 615 BS staat geparkeerd op het Bellamyplein Amsterdam op en laat en losplek. Graag verwijderen

Ideaal

Nieuwe fijne auto's voor een goede prijs. Geen hoge rekeningen achteraf en bij minder km zelfs geld terug. Ik ben fan!

Let's go on an trip together,

Mensen leren kennen. Nieuwe vrienden maken. Als je een gids nodig hebr Tet me know X

Jammer dat de auto terug moet naar dezelfde zone

Fijne auto's, handige app. Alleen twee grote minpunten: - vervelend dat hij terug moet naar dezelfde zone. Zo moest ik onlangs (na het brengen van spullen naar mijn eigen huis) weer terug naar de start zone om daarna alsnog met een huurscooter weer naar huis te gaan. Zorgt voor onnodige tijdsduur en kosten. De auto is echt alleen handig als je vanuit je eigen zone ergens heen gaat �n terug. Dan zou ik het wel gebruiken. - vooraf betalen vind ik ook niet handig en geeft weinig flexibiliteit. Sta liever garant op mijn creditcard bijvoorbeeld. Na apps als ShareNow, Felyx, Check etc. is dit echt veel minder gebruiksvriendelijk. Ga mee met je tijd!

Great service, but customer service experience is not good during weekend!

Friendly application with nice options, but your customer service needs close monitoring and training since i got abandoned on the line during the weekend asking by two agents on two calls and the reason is "they are handling another customer, please stay on the line for a moment"!

Ik geloof in een deeleconomie.. Dus super.

Prima voor korte afstanden en korte huurduur. Alleen jammer als ij 2r uur wil en 500 kilometer wil rijden dat het zo duur word. Verder prima bedrijf.

Eenvoudig en dichtbij.

Heb er nog maar twee keer in gereden, maar dat waren wel prettige ervaringen. De auto was eenvoudig te reserveren en hij reed erg prettig. De ritjes waren nog kort (ongeveer 30km). Ben wel benieuwd hoe mijn ervaring zal zijn over langere afstanden.

Auto prima, gebruiksaanwijzing slecht

Er zijn verschillende soorten autos. Die hebben een verschillende methode van ontgrendelen, deur open, stroomkabel aankoppelen en afkoppelen. Die instructies zijn nergens te vinden dus je moet bellen om dat voor elkaar te krijgen. Stress. Waardeloos.

Goede auto's met zeer scherpe tarieven

Heel makkelijk

Er is altijd wel een auto in de buurt in Leidsche Rijn, makkelijk te boeken met de app. Je stapt in en rijdt weg. Heel makkelijk te doen!

Door mywheels is er weer een auto minder in Nederland

Sinds ik mywheels heb ontdekt heb ik mijn eigen auto weg gedaan. Nu rijdt ik in een relatief nieuwe, schone auto zonder dat ik er iets aan hoef te doen. Een abonnement kan terugverdient worden door beheerder te worden van een auto. Helemaal prima geregeld allemaal!

Geweldige auto verhuur service!

Ruime keuze aan auto's,voordelige prijzen.Goede en duidelijke website,makkelijk online reserveren.Met ruime mogelijkheden je reservering nog aan te passen van tevoren. Ook belangrijk,je hoeft geen enorm bedrag tevoren te storten aan een waarborgsom wat ik bij Greenwheels wel moest.Dikke aanrader!

Gemak

Makkelijk reserveren, simpel proces om de auto op te halen en te openen.

Goede auto , makelijk om te lennnen

Goede autos Modern autos In de beurt , makelijk om te lennnen . Einige min punt - auto vis van buiten een stinkende ruitenwisservoeistof .

Service en wagens zijn uitstekend, prijs is aan de hoge kant.

Binnen een straal van 1 kilometer meerdere Mywheels aanwezig. Wagens zijn schoon, beschikbaar en duurzaam.

Super relaxed and flexible

Love the concept, very easy to book, great price and overall very convenient. Car I've used is in a very good state and easy to drive. Overall very satisfied

Superhandig systeem

Wat een ontdekking, MyWheels. Ik vind het een uitkomst dat ik maar anderhalve straat verder hoef te lopen om een auto te kunnen huren. Je opent 'm gemakkelijk met de app, hij is goed onderhouden en vanbinnen netjes. Verlengen is ook makkelijk (mits -ie niet gereserveerd is, natuurlijk). Ik heb geen aandelen, maar ben oprecht enthousiast. Enige punt van aandacht is de communicatie over hoe het met de tankpas werkt. De eerste keer dat ik een MW-auto huurde, had ik geen idee dat je kunt tanken met de pas in het dashboardkastje. En de tweede keer kon ik de pincode niet vinden. Maar al doende leert men, de derde keer gaat het vast goed (en je kunt gelukkig voorgeschoten benzine declareren, met bon).

Super makkelijk te boeken en te gebruiken

Via de app goed overzicht waar auto's staan en makkelijk te boeken. Auto gaat open via de app.

Technisch is het meeste in orde.

De gebruiksvriendelijkheid is duidelijk een prioriteit bij jullie, maar moet toch nog beter om beginnende klanten op weg te helpen, met ervaring met Car2Go, blijkt dat dingen bij jullie toch anders gaan.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle