Eenvoudig reserveren

Snel gereserveerd met de gewenste auto tegen een redelijk scherp tarief.

Super fijne, snelle manier van vervoeren

Snel geregeld, voor een prima prijs-kwaliteit verhouding

wagens zijn in prima staat

Hangt van af wat je doel is je krijgt ongv 23 km per uur wil je lange rit bv 77km enkel zal je de wagen 9u moeten huren terweil je 4u nodig heb??? dus lever je hem in na 6 u iplv 9 hartelijk dank we kunnen de wagen aan de volgende verhuren Yea right......goede business!!! Wat ook business is huur je hem 6u breng je na 4u terug 154km gereden ??? business forse bij betaling a 0.29� business!!! Huur je hem 6 u om met vrienden naar Valkenswaard te gaan Kermis oid zit je goed......9 u naar Weert kermis te gaan is prima als dat je doel is zit je goed!!!!!! regio Eindhoven dus verder bovenstaande het eerder in leveren levert je dan niks op je uren verdampen&extra km prijs er boven op iplv 9u huren 3 u eerder terug dat kan je dus 30km exra geven dat gebeurd niet in mijn geval voor 154km 28� bij betaling Aanbevelen ja lange tijd korte ritten afrader is bij langen afstanden niet doen nb: gelet op files ed huur ik de wagen paar uur meer valt het mee zit je met uren over!! die verdampen.......&bij betaling sonde van je geld.......Hangt van af wat je doel is zal mijn aanbevelen zijn

Fantastisch!

Ik kan et niets anders over zeggen dan fantastisch! Vooral voor korte ritten is het ideaal. Bovendien veel auto's bij ons in de buurt. Verbazingwekkend hoe schoon de auto's van binnen zijn ook. Super tof!

Top mobiliteit en duurzaam

Auto beschikbaar wanneer dat voor mij nodig is. Schoon en rijdt prettig. Duidelijke app met instructies en sms reminder. Allemaal heef fijn.

Gemakkelijke en snelle manier om auto's te huren

Voor het huren van auto 's korter dan 1 hele dag is Mywheels de voordeligste. De app werkt vlekkeloos. Toen ik een keer per vergissing de verkeerde datum had geboekt en tevergeefs naast de auto stond, zette een medewerkster zonder enig probleem de datum om en kon ik alsnog weg rijden.

Beste huurservice van de stad

Ik heb nog nooit echt issues gehad en dat is wel bijzonder voor een huurservice. Ik gebruik al meer dan 5 jaar verschillende services en MyWheels wint: - minder betalen als je eerder terug bent, lager tarief en makkelijker samen een abonnement gebruiken, nog nooit issues met openen en sluiten van de auto gehad, het hebben van een beheerder voelt persoonlijk en laagdrempelig (itt tot rode auto's met een groen logo) - goed contact wanneer nodig, duidelijke communicatie en handleidingen, duidelijkheid over tarieven (itt kleine 'slimme' witte huur auto's) - superchill die terugzetzones ipv plekken - Altijd wel een elektrische auto beschikbaar (ook al moet ik daar soms verder voor fietsen, dat wel. Weg met benzine auto's!) De enige reden waarom ik nog een andere huurservice neem is als ik een trip binnen de stad doe: dan is het voordeliger om een service helemaal zonder vaste plek binnen de stad te nemen die ik overal mag neerzetten.

Niet goed

fijn dat je een auto kunt huren, Sixt is alleen veel beter. Waarom ik niet tevreden ben: - Slecht bereikbaar toen de auto niet opslot ging. Alsnog een rekening hiervoor gekregen (2 uur). Toen ik dit terug wilde vragen was dit zoveel gedoe dat ik het maar opgaf. - Duur vergeleken met concurrent. - Plekken zijn vaak door andere auto's ingenomen (hier kunnen zij dan niet veel aan doen, voordeel van concurrenten ) - Irritant hoevaak je weer eenmalige service kosten enzovoort betaald - reageren in het algemeen slecht Idee is leuk, bedrijf een dikke MWAH!

Zonder verklaring geen toegang gekregen

Ik had mij aangemeld zodat ik zelf geen auto hoef te kopen maar nog voor ik daadwerkelijk kon rijden kreeg ik het volgende; Bij aanmeldingen en lopende lidmaatschappen screenen we voortdurend alle leden van MyWheels. Dit is de enige manier waarop we een betrouwbare community kunnen garanderen. Bij deze controle is op jouw account een verhoogd risico geconstateerd. Je account is daarom gedeactiveerd. Toekomstige reserveringen zijn geannuleerd en eventueel saldo wordt teruggestort. Voor meer informatie over jouw account kun je een e-mail sturen naar account at mywheels nl. Het is in verband met de privacywetgeving niet mogelijk om hier telefonisch navraag over te doen. Ik mag toch wel direct weten waarom ik hier geen gebruik van kan maken? Welk verhoogd risico bedoelen ze hiermee?

Lovely service!

I am extremely pleased to see MyWheels is expanding more and more around the city, reaching Zuid-Oost! Only negative part is that cars cannot be dropped off everywhere, but only in preestablished places.

Super handig!

Nette auto's, veel keuze. En fijn contact met de verhuurders!

Niet blij

Recent is er in onze straat een gereserveerde parkeerplek voor mywheels aangelegd. De buurt kent een hoge parkeerdruk en er geldt al een belanghebbenden parkeerregeling. De gemeente heeft zonder enig overleg met buurtbewoners weer een van die weinige parkeerplaatsen ingepikt. Die gereserveerde mywheels plek staat vaak leeg en dat is helemaal niet nodig omdat er betaalde en/of afgesloten parkeerplaatsen voor winkels en kantoren in onze buurt zijn waar de bewoners niet mogen parkeren. Onacceptabel dat er een bewonersparkeerplaats weggehaald wordt voor een commerciele club. Kom me niet aan met politiek correcte onzin dat het voor onze eigen bestwil is want daaraan hebben we hier geen behoefte.

Je vindt razendsnel een beschikbare auto in een paar klikken.

Al meerdere malen met veel plezier gebruik gemaakt van MyWheels. In mijn buurt is er altijd wel een auto beschikbaar als ik er eentje nodig heb en het reserveren en gebruiken werkt zeer prettig. Daarnaast heb ik hiermee ook echt het gevoel dat ik actief bijdraag aan het reduceren van de CO2-uitstoot in Nederland en dat is extra fijn!

Perfect geregeld, goedkoop

De app voor het reserveren werkt heel handig. Service is goed, snelke en vriendelijke reacties en medewerkers. Goedkoper dan GreenWheels. En een elektrische auto is just fun.

Fijn dat je elektrische en brandstof auto's kunt kiezen!

Als je een kort tripje gaat maken pak je een elektrische auto en voor een langer tripje een benzine auto. Je kunt soms de auto voor je eigen deur terug zetten. Werkt nog beter en goedkoper dan Greenwheels. Ik ben erg enthousiast, ik koop nooit meer zelf een auto!

Flexibel & gemakkelijk

Fijne ervaring met MyWheels. Er is altijd wel een auto beschikbaar in de buurt en het huurproces loopt erg gemakkelijk.

Auto goed

Auto's zijn top. Maar via google maps wordt je verkeerd naar de auto begeleid. Dat is frustrerend.

Heb geen auto in eigen bezit maar soms wel een auto nodig. MyWheels werkt perfect. Staat altijd een auto in de buurt en auto's rijden perfect.

Happy with MyWheels .

I love the idea of share cars. Placed at convenient locations. Nice cars with really good condition. Highly recommend this service.

Niet in zee gaan met mywheels

Heb tot 2x toe een account aangemaakt, beide keren werd zonder nadere toelichting mijn account geblokkeerd en verwijderd. Als je behandeld wilt worden als een oplichter en nergens antwoord op wilt als je ze mailt om meer info, ga voor My Wheels!

altijd problemen . het is gewoon een waardeloze app

altijd problemen met deze app en altijd s'nachts en met regen en niemand te bereiken

Geweldig dat elektrisch rijden zo makkelijk wordt!

Ik ben heel blij met MyWheels. Ik heb niet dagelijks een auto nodig, en daarom hebben wij thuis al heel lang geen auto meer. Maar als ik wel een auto nodig heb wil ik graag elektrisch rijden. En dat gaat perfect met MyWheels. Reserveren, betalen, wegrijden. Easy does It! Wat een genot.

fantastisch

altijd direct een auto tot je beschikking op een super praktische en prettige manier! Echt heel goed systeem en super vriendelijke contact met bedrijf/autobeheerder. Zo zou het vaker moeten gaan.

goedkoop - makkelijk - snel en vooral meedenkend met de omgeving en bewoners.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle