Jammer, dat er geen rekening gehouden wordt met personen met een beperking

Een MyWheels sinds deze week op 100meter van mijn voordeur. Helaas een schakelauto. Gemiste kans voor MyWheels. Of ik moet met een taxi naar een MyWheels locatie gaan waar wel een automaat staat. Gaat dan zijn doel voorbij.

MyWheels is perfect

Tot op heden heb ik alleen maar goede ervaringen gehad met MyWheels. Hele goede en vriendelijke klantenservice, betrouwbaar, gemakkelijk in gebruik en goede keus aan auto's. Slechts een keer een auto die wat minder schoon was maar voor de rest helemaal perfect.

Behalve met het terugbrengen van de auto. Het is wel echt een gedoe om een laadpaal te vinden die vrij is om de auto op te laden. Ik snap dat het moet, maar het zou handig zijn als de app zou aangeven waar een vrije laadpaal is.

Genieten van het gemak!

Erg blij met de app, super gebruiksvriendelijk. De auto's zijn altijd beschikbaar als ik er 1 nodig heb Hulplijn (telefoon) was een keer wat druk, ik moest er lang op wachten. Blij dat ik ben overgestapt van Greenwheels hiernaartoe

Makkelijk en voordelig

Het is gemakkelijk om een auto te huren met de app of site en de auto's zijn goed verzorgd. De prijs is ook erg aantrekkelijk ten opzichte van concurrenten. Gezien mijn type rijbewijs hoop ik wel dat er meer auto's met automaat beschikbaar komen. De eerste de beste beschikbare auto staat voor mij soms wat ver weg.

Very handy service

Great service, rather cheap and very convenient locations.

Altijd wel een optie.

Bij mij in de buurt(Oostelijk havengebied) is er altijd keuze uit verschillende voortuigen op loopafstand. Ook dezelfde dag vaak nog. Prijzen zijn keurig. Met meer dan twee personen is het vaak al voordeliger dan openbaar vervoer.

My Wheels draagt bij aan een stukje vrijheid voor mij.

Op elk gewenst moment kan ik met een auto van My Wheels de wijde wereld in als ik daar behoefte aan heb, of als het noodzakelijk is. Er is altijd wel een auto beschikbaar en prijs/kwaliteit is zeer goed.

Super handig

Fijn dat dit concept bestaat. Ik kan binnen 5 minuten een auto regelen als ik ergens heen moet!

Technical problems

The app said not to park at charging station, but an hour later I got an sms with a threat of a fine. The help desk is not empowered and can only answer basic questions. This service is not expensive and convenient, but it is too easy to have a bad experience

Super alternatief voor autobezit!

Fijn gereden in de elektrische Renault Zo� en Nissan Leaf. Rijden beide prima. Auto tot dusver altijd opgeladen, netjes en beschikbaar. Goed instructiemateriaal, duidelijke app en indien nodig, vriendelijke telefonisch hulp, toen ik de eerste keer van de zenuwen toch stond te klunzen. En... ook heel prettig: minder blik, minder fossiele brandstoffen en afgewogen besluiten om MyWheels te reserveren of te fietsen.

Geweldige oplossing voor OV

Goedkoper dan met het OV! Geweldig. Klein probleempje aan het einde. Ik had de elektriciteitskabel in de auto en de paal gedaan en daarna de tag ervoor. Juiste volgorde: eerst de tag ervoor en daarna in de laadpaal. Dit was even een stress moment voor de avondklok. De auto was verder gloednieuw en de gereden kilometers is juist afgelezen. Duidelijke communicatie via de mail. Alleen had mijn voorganger de auto op een plek gezet waar het niet mocht. Er lag een bon op de voorruit. Daarnaast had hij hem maar 70% procent vol gelaten. Dit moet aan de paal of minimaal 80% zijn.

Goede en vlotte dienstverlening

Zie titel. Auto's rijden subliem en staan altijd op de juiste plek om de juiste tijd. Soms mogen andere bestuurders de buitenkant van de auto's iets schoner achterlaten. Zeker vogelpoep is niet de bedoeling. Uiteraard haal ik vogelpoep meteen zelf weg.

Goed systeem, goede tarieven.

Bij mij voor de deur staat een Citro�n C1 en die gebruik ik meerdere keren per maand, zowel voor korte als lange ritten. Rijdt prima en prijs is goed. Tarieven concurrerend met Greenwheels en Connectcar. Via de app is alles goed geregeld, werkt vlekkeloos.

Ik ga voor de electrische deelauto. Eenmaal ingereden wil je geen milieu verontreinigde benzine auto meer rijden. Stil, comfortabel, zuinig en groot voordeel is altijd een auto beschikbaar bij Mywheels. Gebruiksvriendelijke App, snelle facturen. Boter bij de vis...!!! Omgerekend km prijs inclusief stroom, huur enz...heel laag, dan als je een auto zou moeten kopen. 0.O euro eigen investering. Heerlijk zorgeloos rijden In relatief nieuwe moderne goed onderhouden auto's. Absolute AANRADER.!!!! EN DOE HET VOOR SCHONE LUCHT. Bij Fastned en Alego laadstations stroom van ☀️ en wind.

Heel fijn en flexibel!

Fijne auto's, makkelijk systeem, niet heel duur en te gebruiken door onervaren/jonge bestuurders!

Makkelijk, snel en duurzaam

Groot voorstander van een auto optimaal gebruiken/delen, en bij voorkeur elektrisch!

technische problemen

Al een keer of vijf is het met niet gelukt de Skoda City electric te starten. Je krijgt dan wel een andere auto en soms een tegoedbon, maar het blijft hinderlijk. Kinderziekten waarschijnlijk. Vandaag weer 2 maal. Terwijl soms de helpdesk je te woord staat en je gewoon de instructies van het boekje volgt. Heb het idee dat het met de software te maken heeft die My Wheels gebruikt. Ze zijn goedkoop maar niet zo gebruiksvriendelijk.

Goede service en goede prijs

Niks op aan te merken

prima auto's

er staan een 5 tal auto's bij mij in de buurt op loopafstand. verschillende modellen en ook elektrisch dus ruime keus. gebruiksvriendelijke app en ik vind het ideaal voor kortere ritten. ben blij met de tijdelijke kortingsacties!

Ideaal voor als je in Amsterdam woont!!

Geweldig!

Gemakkelijk, voordelig en overzichtelijk

Tot nu toe nog nooit problemen gehad met MyWheels. Ik gebruik steeds dezelfde auto en die is altijd beschikbaar wanneer ik hem nodig heb. De auto is schoon en nieuw. De berekening van de kosten klopt ook altijd en je krijgt geld terug wanneer je minder kilometers rijdt dan vooraf is ingeschat, heel netjes.

Snelheidsbegrenzer Citro�n C3

Erg tevreden over My Wheels. Auto altijd beschikbaar en gebruiksvriendelijke app. De vraag is echter of een C3 geschikt is als deelauto. Mijn voorganger had de snelheidsbegrenzer op 70 gezet. Levensgevaarlijk als je hier niet bekend mee bent en de snelweg probeert op te rijden.

Cheap and good service

I love the possibility of being able to rent a car at a good price only when I need it. And especially with the availability of electric cars.

Super goede app en auto

App is heel duidelijk. Werkt goed. Auto netjes. Erg handig