Top, gemakkelijk en niet duur!

Gemakkelijk te huren via app.

Goed systeem vieze auto

Het is een fantastisch systeem om laagdrempelig een auto te huren, maak met grote regelmaat gebruik van de elektrische Nissan leaf. Echter stap ik te vaak in een vieze auto, auto het zit onder de honden haren, vieze ramen waardoor slecht zicht, dashboard en stuurwiel dat plakt. In tijden van corona een slechte zaak. Geen sleutel om airback bijrijder uit te zetten zodat de maxicosi naast je kan staan. Geen mogelijkheid om rit te beoordelen na terugkomst.

Onduidelijk, niet erg professioneel

Wij wilde een auto een dag van te voren huren. Toen wij �40 betaald hadden kregen wij een half uur later een mailtje waarin vermeldt stond dat ons account nog niet ''geactiveerd'' was omdat ze nog wat gegevens moesten controleren. Zij gingen deze gegevens tijdens hun werktijden controleren en kon wel ��n à twee dagen duren. Na geen reactie van hun klanten service via email besloten we in de avond nog maar naar de ''noodlijn'' te bellen om te vragen of we de volgende ochtend wel die auto mee konden nemen. Na een aantal belletjes later kwam de conclusie: Ja jullie hebben betaald, nee jullie kunnen niet de auto meenemen.. Beetje vreemd om je klant te laten betalen voor een dienst terwijl je als bedrijf vooraf al weet dat dat niet gaat. (bijna) twee sterren voor de vriendelijke dame van de hulplijn! p.s Blijkbaar erg bekende klacht bij de noodlijn dus wellicht een goed idee om dit aan te passen Mywheels...

Wr

Het werkt heel fijn en handig.. ik merk wel dat je ongemerkt veel geld kwijt bent. Maar als tussen oplossing is dit echt heel handig!!!

Alles goed, het is heel flexibel, de klantenservice echt hulpvaardig en altijd bereikbaar.

makkelijk, snel en gebruiksvriendelijk

Fijne service, makkelijk te reserveren en zien waar wat beschikbaar is

Geweldige ervaring. Goede service en kwaliteit van auto's

Ik heb geen problemen gehad. Was even wennen aan de electrische auto, maar de gebruiksaanwijzingen waren gelukkig aanwezig. Goed systeem.

Perfect transportmiddel met uitstekend prijs/kwalitiet verhouding

Had vandaag 2 uur een auto nodig om Marktplaats deal op te halen. Dit was mijn eerste ervaring met MyWheels en eerste ervaring met electrische auto. Had me goed voorbereid, instructies van te voren goed doorgelezen en ruime leentijd gereserveerd om me tijd te geven alles ter plekke rustig uit te zoeken. Dat was de juiste strategie!. De Nissan Leaf was ruim genoeg voor enorme spiegel die ik moest ophalen en was keurig schoon. Ik leverde de auto ruim voor de eindtijd af. Naderhand kreeg ik een kleine refund, omdat ik minder kms had gereden dan voorzien. Al met al een super-ervaring en voor herhaling vatbaar!

Prima auto voor goede prijs en gemakkelijk te huren

Op 3 minuten lopen een prima auto voor een goede prijs en met goed werkende app eenvoudig te bedienen. Aardige mensen bij de helpdesk bovendien

Vlotte reservering en prima service

Het was makkelijk de auto te huren/reserveren. Het personeel was ook erg vriendelijk toen een extra identificatie nodig bleek bij het aanmaken van mijn account. Bij aankomst bleek de auto erg netjes en schoon. De app is duidelijk en legt goed uit waar de auto op te halen, hoe op te laden (elektrische auto) en waar na afloop weer te parkeren. Zeker voor herhaling vatbaar!

snel makkelijk

Goed systeem om auto's te delen. Meer hiervan!

Unprofessional Behavior

I created an account with this company and as soon as I tried to use it got deactivated. After contacting the company by email they informed me that my account was deactivated due to a payment risk at the specified address!!! The solution according to them is to pay 250 euros as a permanent deposit or request an inspection from their partner. So professional!

Fijne auto's op goede locaties!

Echt een uitkomst en heel betaalbaar. Erg blij mee!

een gemakkelijke en betaalbare manier om elektrisch te rijden.

Zeer schone autos, een handige app en een help desk wanneer nodig.

Car sharing is de toekomst, mywheels de eerste die mij over de streep trekt

Ik ben fan van mywheels want: Het is een stichting zonder winstoogmerk en daardoor voordelig. Zou ik 20 euro betalen voor een ritje van 30km en 4 uur autogebruik? Ja. Zou ik 35 euro betalen? Misschien soms, maar niet elke week. Zou ik een elektrische auto kopen als ik een auto zou willen bezitten? Ja. Heb ik genoeg geld voor een tesla? Nee. Dus waarschijnlijk zou ik ook zoiets als een nissan leaf aanschaffen, een auto die mywheels veel aanbiedt. Alleen nu hoef ik die niet meer te kopen. Het is voor mij veel goedkoper om mywheels te gebruiken. Ik ben milieubewust, ik ben vega, ik maak geen vliegreizen, en ik ben voorstander van deeleconomie. Ik kan nu een auto gebruiken zonder dat ik concessies doe op milieuvlak. Ik wil geen auto bezitten, maar soms wil ik wel het gemak van autogebruik. Ik hoef het autogebruik niet voor mezelf goed te praten nu dit elektrisch is. Ik woon in amsterdam en mywheels heeft voor mij het probleem van auto transport opgelost. Ik kan nu vaak gaan kiten en al mijn spullen meenemen. Mijn leven is verbeterd, ga zo door!

Uitstekent

Had auto nodig met spoed om kinderen ergens te laten bringen. Snel via mywheels gebookt. Bij 3de rit was de auto war vis van binnen. Iemand voor mij had grond erin achter gelaten. Maar overall een hele goede ervaring. Dankje wel mywheels.

Ik rij 100 procent fossiel rij en betaalbaar

Ik rij 100 procent electrisch en betaalbaar

Fijne software, auto's en service! Top!

Zou MyWheels zeker aanraden.

Goed en zeer tevreden en gemakkelijk en werkt probleem loos met de app echt super Groetjes Herman

topgemak voor weinig

Erg goeie club. Ik huur al tientallen jaren auto's en steeds vaker bij Mywheels. Erg tevreden over de prijzen, beschikbaarheid en kwaliteit en vooral ook de mensen, de manier waarop ze een klik met mij maken, hun deskundigheid, hun waardering voor de gebruikers. Er staan hier wel vijf auto's op minder dan vijf minuten lopen dag en nacht beschikbaar voor een heel concurrerende prijs. Tot mijn grote genoegen zijn drie daarvan al electrisch. Ik zoef ermee naar mijn klanten en leveranciers.

Erg goed alternatief

Gebruiksgemak, eerlijke prijzen, goede auto's en na 3 ritten eigelijk niks op aan te merken. Verwacht 2/3 keer per maand hier met plezier gebruik van te maken. Goed alternatief voor huurauto's, vooral voor kortere periodes.

Heel fijn om my wheels te gebruiken. Liefst zou ik nog meer elektrische autos in de buurt hebben en de app kan nog wel beter, maar overall een echte aanwinst in de buurt! Dank

Simpel, ruim beschikbaar, prima auto's

Makkelijker dan snappcar en sympathiekere bedrijfsvoering, ook belangrijk.

Tot nu toe positieve ervaring met MyWheels

Ik was een klant van buurauto en ben aangemeld bij MyWheels via buurtauto. Mijn ervaring met uw platform is heel positieve.

Erg tevreden over de prettige elektrische Nissan Leaf auto's

Sinds de voormalig buurauto auto's zijn toegevoegd is er keuze tussen een mooi aantal Nissan Leafs in Den Haag. Heel prettig rijden tegen een nette prijs. Tot nu toe altijd ��n beschikbaar.. Wij rijden weinig en eigen bezit kan hier qua kosten en gedoe (onderhoud, wassen) niet tegenop. Zou een elektrische auto iets dichterbij Wateringse Veld fijn vinden.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle