Snel, kwalitatief, praktisch, comfortabel

De Citro�n C3 van MyWheels blijkt een perfect alternatief voor het hebben van een eigen auto. De app is erg gebruiksvriendelijk, de auto is in een handomdraai gereserveerd, rijdt goed, en voldoet aan alle gemakken. Echt een aanrader!

Lekker handig en makkelijk

Goede auto's, snel geregeld, makkelijk. Blij mee. Hoef ik even niet met openbaar vervoer en kan ik razendsnel weg wanneer ik wil.

Ideaal! Een schone en compacte auto voor de deur!

Elke keer dat ik de auto heb gebruikt was hij super schoon, reed hij goed en paste er meer in dan in van tevoren had verwacht. Een absolute aanrader!

Goede auto's voor een redelijke prijs en met een zeer eenvoudig te bedienen app.

Tot op heden zeer tevreden over MyWheels. Voor een zeer acceptabele prijs kan er op een eenvoudige wijze gebruik worden gemaakt van deelauto's. De app is erg eenvoudig te bedienen en er momenteel ruim voldoende aanbod. De auto die ik tot nu toe elke keer gebruik is zeer schoon en in goede staat.

Lekker makkelijk

De auto's staan hier lekker dichtbij dus voor mijn zakelijke ritten gebruik in de mywheels auto. Reserveren, activeren, openen en gaan!

Makkelijk

Super dat dit bestaat! Makkelijk te boeken . En een fijne auto !

Een kleine nachtmerrie

Een dag van tevoren tot een overeenkomst gekomen. Maar blijkbaar had de account teveel 'fouten'. Als nog allerlei gegevens gestuurd die ons verzocht werden te sturen zodat het wel goed zou komen. Eenmaal bij de auto aangekomen konden we deze niet openen. Een half uur hebben we in de regen gestaan met een pasgeboren baby met mywheels aan de telefoon om uiteindelijk te horen dat ze ons niet konden helpen en de account niet op tijd of op korte termijn geactiveerd kon worden. Tweemaal geld naar ze overgemaakt, tweemaal een account aangemaakt om vervolgens te horen te krijgen dat we zelf maar op zoek moeten naar een alternatief. Een ondermaats systeem en een verschrikkelijk matige service. Nooit meer.

Auto staat bij mij om de hoek, zo fijn is dit

Nu mijn man wegens andere baam altijd met de auto naar werk moet, ben ik na deze ontdekking wat mobieler, ik moet af en toe ergens naar toe waar ik ook weer met openbaar vervoer lastig kom en dus is dit echt ideaal, makkelijk te reserveren, openen met je smartphone, ook voor korte tijden even te regelen, ik vind het ideaal!!!!

Simpel systeem voor een mooi streven

MyWheels werkt heel makkelijk. Reserveren doe je snel via de app en auto's kun je makkelijk openen met je OV-chipkaart. Ook de medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam. Een ideale oplossing als je niet vaak een auto nodig hebt en het zonde vindt om alleen voor die paar ritjes per jaar zelf een auto te kopen.

Great comfortable car

Great and comfortable cars, only thing, it would be great to develop the app for more user friendly and option for English language

Altijd een auto voorhanden als ik 'm nodig heb

Ik ben blij met buurauto/mywheels. Het reserveren is gemakkelijk, er is altijd een auto in de buurt en beschikbaar. De autos zijn schoon en rijden prima. Ik vind het nog wel erg prijzig als ik alleen de auto nodig heb voor vervoer en langere tijd aanwezig ben op plek van bestemming. Je betaald dan wel voor de uren terwijl deze stilstaat. Ben nog aan het uitzoeken of OV dan voordeliger is.

Elektrische auto's too, Peugeot 108 iets minder

Jammer dat de elektrische auto's op de dag zelf vaak weg zijn. Spontane ritjes worden zo vaak lastig. Maar voor geplande ritten gaat alles prima, goede service.

uitstekende service

Super handig werkt snel en simple, goeie auto. Kortom een zeer prettig rijervaring wn huur ervaring

Fijne auto, veel verbeterpunten

Vandaag een Renault Zoe gehuurd in Broek in Waterland om mee op en neer naar Den Haag te rijden. Bij aankomst zag ik dat de auto kompleet modderig er uitzag. Niet representatief voor werk. Verder alles ok en volle accu. De auto rijdt heerlijk, maar wat opvallend is , is dat de actieradius aangegeven bij volle accu (220 km.) na 40 km. rijden al op 165 km. stond. Wat wil zeggen dat de aangegeven actieradius niet klopt met de kilometers in de praktijk. Verder kon ik de achterklep niet open krijgen na gebruik waardoor ik moeilijk de kabel voor opladen eruit kon krijgen. Als laatste: Ik moest ruim 36,0 afrekenen. Als je dat afzet tegen alternatieven, vind ik deze zeer duur uitvallen. Met de trein bv. kost me een retourtje � 20,-. Conclusie: Heerlijk elektrisch rijden, maar vieze auto en duur.

Heeeel slecht

Ik wilde een auto huren met mijn vriend �77 euro betaald kan ik de auto niet openen en wert mijn huur geannuleerd .. opnieuw geprobeerd weer �77 betaald maar neehoor precies het zelfde.. We hebben gebeld schiet je niks mee op ze laten je eerst betalen en daarna gaan ze pas je gegevens checken!!! ECHT EEN OPLICHTING DIT

Auto is prima, startkosten te hoog

De elektrische was (uiteraard) uitstekend; de app is redelijk overzichtelijk. De hoge startkosten (�6) maken huur voor korte duur/ritjes onaantrekkelijk; maar er zijn gelukkig alternatieven...

Prima auto

Lekker dichtbij en de auto wordt goed schoon gehouden. Makkelijk te reserveren en handig te openen met de telefoon.

Autodelen is een super oplossing in een grote stad als Amsterdam

Toen ik besloot dat het hebben van een eigen auto in Amsterdam niet slim was ging op zoek naar een alternatief. Autodelen. Perfect. Geen vaste lasten en betalen als je de auto gebruikt en niet voor een stilstaande auto. Van alle bedrijven die dit aanbieden vind ik MyWheels de meest praktische en gebruiksvriendelijke optie.

Behulpzaam en betrouwbaar!

Leuk en handig autootje en goede hulp bij vragen.

Moeizaam om te verlengen

De myWheels app bevestigde op 26-2 dat ik de huurperiode op 27-2 tot 16h15 zou hebben verlengd. Echter, nadat ik de eerste huurtermijn was verlopen, ontving ik steeds berichten, telefoontje, at de huurauto al om 11h00 op 27-2 ingeleverd had moeten zijn.. Terwijl ik de auto al op zondag 26-2 de huurperiode had verlengd. In de app stond duidelijk: tot 16h15 op 27-2 en ook niet tot 20 00 uur. Dit ervaarde ik als onprettig en gaf mij stress!

Helaas nog niet

Ik heb een paar maal geboekt maar evenzoveel keer geannuleerd. Ik kan uw bericht daarom vooralsnog niet plaatsen. Met vriendelijke groet Henk Briede

Comfortabel

Ik kon prima van A naar B met de zuinige auto die nog in prima staat is. Ik kon genieten van de rit door de lage prijs, en sterker nog, ik kan geld terug krijgen als ik minder dan 150 km maak. Uitstekende ritten kunnen maken!

Makkelijk te regelen en betaalbaar

Goed. Auto reed prima, goede uitleg makkelijk geregeld. Aanrader

Simpel te boeken

Erg handig voor korte ritjes. Wel teleurgesteld dat via Mywheels geen auto's meer van particulieren te boeken zijn. Dit maakt het een stuk duurder om een auto te huren voor een wat langere tijd, bijvoorbeeld vakantie. is voor mij een reden om weer een auto te overwegen...

Geweldig platform, veel beter als de concurrent.

Nooit gedonder, volledig verzekerd. Zelfs geen eigen risico bij afkoop wat maar �3,50 kost in het geval van de Nissan Leaf. Handig betaalsysteem met schatting van aantal kilometers, daardoor heel transparant en geen verborgen servicekosten en dergelijke zoals bij Snappcar. Van mij mogen alleen de stickers van de auto af, je betaald tenslotte om erin te rijden dus reclame is niet nodig maar aan de andere kant gun ik Mywheels meer klanten dus zal er voorlopig nog akkoord mee gaan. Verder snelle klantenservice, die je in tegenstelling tot concurrenten nog kan bellen. Verder is de prijs zeer goed te noemen alhoewel ik al een verhoging van de kilometerkosten heb mee gemaakt, die moet ook niet verder stijgen om het betaalbaar en praktisch te houden. Ook voor 1 uur huren zijn de deelauto's van mywheels geschikt.

Peppelgaard 44

5051 ZK Goirle