Er is conform afspraak goed werk geleverd

Van het.moment offerte maken tot plaatsen en nazorg is alles naar tevredenheid verlopen Netjes gewerkt en netjes afgeleverd

Deskundige en betrokken installateurs

2ervaren TEC monteurs hebben met grote deskundigheid en doelmatigheid de warmtepomp geïnstalleerd. Met name de zorg om resonanties tot het absolute minimum te beperken,maakt dat de pomp fluisterstil is. De toegankelijke instelling maakte dat de keuze voor het leidingtraject in samenspraak met de klant tot stand is gekomen. Mogelijkheden en onmogelijkheden werden duidelijk uitgelegd,zodat er een installatie ontstond die volledig naar onze zin was. Ik beveel TEC van harte aan. Ook het contact met’het kantoor’,de klantenservice is zeer prettig en helpt je verder. De leus:TEC wil alleen tevreden klanten, gaat wat ons betreft helemaal op.

Vriendelijk en professioneel

Onze warmtepomp is naar tevredenheid geïnstalleerd, bedankt daarvoor!

Helemaal prima

De informatie mbt plaatsen warmtepomp was prima en duidelijk. De monteurs hebben netjes en goed werk geleverd. Alles is keurig aangesloten. Alles werkt en binnenkort komt een medewerker van TEC langs om alles in te regelen. Ook krijg ik wat meer info hoe een warmtepomp werkt… Hopelijk krijgen we het lekker warm in ons huis.

Vakkundige partij die snel is in het opstellen van gedegen offertes. De levering ging ook conform afspraak en ze kwamen nog een keer langs na mijn vakantie om uitleg te geven..

Hele fijne samenwerking

Het informatieve gesprek over de mogelijkheden op het gebied van warmtepompen verliep heel prettig. Nadat ik een keus had gemaakt, kon ik zelf de plaatsingsdatum aangeven. Het team dat de plaatsing heeft gedaan was naar mijn mening erg vakkundig en erg prettig in de omgang. Netjes geplaatst en een goed werkend systeem. Het enige puntje wat ik had was dat de warmtepomp grover was dan ik had verwacht en ver van de muur kwam te staan, ongeveer 40 cm. Wat ik niet in de gaten had. Al met al dik tevreden

Werkt perfect

Goede installateurs en denken mee om een efficiënte en vooral goede installatieplan te maken. Als er vragen zijn kun je ze altijd contacten

Prima techniek en monteurs. Slechte AfterSale en service.

Na een prettig gesprek met de vertegenwoordiger werd ik direct enthousiast over TEC en hun all-electric warmtepomp. Na duidelijke afspraken, goed verwoord in de offerte, opdracht gegeven. 2 prima monteurs hebben in 2 dagen de installatie geplaatst, incl. het aansluiten van de door TEC geleverde vloerwarming. Er is keurig en netjes gewerkt. De mannen hebben met mij als klant meegedacht! En al het afval weer mee naar huis genomen. Toen werd mijn enthousiasme minder. Ik heb het zo ervaren dat ik een beetje aan mijn lot ben overgelaten. Ik had vragen die maar mondjesmaat werden beantwoord. Ondanks een aantal toezeggingen ben ik meerdere keren niet teruggebeld! De uitleg, gebruikershandleiding(en) en service laten te wensen over. En dan snap ik iets van warmtepompen. Hoe zullen mensen dit ervaren als ze er niets van begrijpen? Ze melden bij het nog af te sluiten onderhoudscontract dat TEC zal monitoren! Meekijken op afstand via Wifi. Dit blijkt nog in de kinderschoenen te staan. Hopelijk pakken ze dit in 2025 snel op. Technisch een 4 **** sterren aanbeveling. Service en Aftersale met moeite 2 ** sterren. Ik geef TEC 3** sterren. Je kunt gerust bij deze club een prima pomp kopen. Verdiep je goed in de materie. En vraag door, en laat vastleggen we ze toezeggen.

Goede warmtepomp, goede service

Inmiddels de vijfde warmtepomp afgenomen van TEC verdeeld over 4 panden. Het grootste pand is 350m2 met 1 warmtepomp. De warmtepompen hebben geen enkel probleem om de panden warm te krijgen en te houden. Van het gas af was een goede keuze. Bij storingen of problemen worden we snel geholpen. Het service contract is ook erg fijn omdat er weinig bedrijven zijn die onderhoud voor warmtepompen doen.

Prima installatie van een professionele firma

Ik heb een goed advies gehad van TEC van mensen die weten waar ze het over hebben.

Kwallteit en goede service, kleine verbeterpuntjes

Zeer klantvriendelijk adviesgesprek, offertetraject, telefonisch contact. Kwaliteitsproduct. Installatie werd door een derde partij gedaan. Hebben heel erg meegewerkt om onze wensen voor ruimtebesparing te realiseren. Afspraken plannen en nakomen was niet hun sterkste punt. Verbeterpunten: inschatting van de adviseur qua ruimtegebruik. Instructie aan installatiebedrijf over technische installatie en instellingen vh warmtepomp

Helemaal top!

Ons huis is gasloos en 5 jaar geleden gebouwd met een warmtepomp. We kwamen er vorig jaar in de zomer wonen en ja, de buitenunit maakte wel behoorlijk herrie en ja, het kwam met regelmaat voor dat het warm water op was als we na elkaar douchten. Dat zorgde al voor wat ongenoegen, maar toen het buiten eenmaal echt koud werd, kregen we het in huis niet warmer dan 17,5 graden. Het was gewoon koud! Tijdens de verbouwing hebben we de oude warmtepomp laten vervangen door een TEC. Het dat maakt echt een wereld van verschil! Hij is ongelooflijk stil en doet wat hij moet doen: het huis op behaaglijke temperatuur stoken (ik ben nogal een koukleum) en zorgen dat ons hele gezin riant kan douchen! De mannen van de installatie hebben trouwens ook fantastisch meegedacht: de apparatuur is zo bevestigd dat het veel minder ruimte in beslag neemt dan de oude installatie. En toen er nadien nog wat instellingen moesten worden aangepast, werd de afspraak meteen ingepland en was het binnen een paar dagen geregeld. Kortom, wij zijn dik tevreden!

Uitstekende installatie en goede nazorg

De monteurs hebben de installatie uitstekend geïnstalleerd en daarbij ook meegedacht met onze wensen. Ook de nazorg is buitengewoon goed te noemen. Op verzoek is er nog een medewerker langsgeweest om de installatie goed in te stellen en uitleg te geven.

Deskundige advisering en dito installatie.

Wij hebben 2 keer bezoek gehad van Mark Roescher. Hij heeft ons prima begeleid. Ook vragen die na het bezoek nog bij ons opkwamen heeft hij snel en adequaat beantwoord. De installatie verliep ook vlekkeloos, zij het dat er wat geluidshinder werd ervaren. Toen ik dat meldde aan de monteurs werd mij gezegd dat dit te maken had met de ingebruikneming. Dat bleek niet het geval. Die geluidshinder - een zeer zware en lage bromtoon - is er nog. Maar inmiddels is toegezegd dat op korte termijn een monteur langs komt. Dan is dat hopelijk opgelost.

In voortraject duidelijke uitleg en natraject alle afspraken conform afspraak uitgevoerd

In voortraject duidelijke communicatie. Tijdens installatie goed meegedacht over plaatsing en ad hoc wensen. Zeer flexibel. In het natraject goede opvolging bij vragen. Top communicatie en top service. Producten van hoogwaardige kwaliteit. TEC is een echte aanrader

Goed en betrouwbaar bedrijf

TEC was het enige bedrijf die ons over de met name propaan warmtepomp de juiste informatie heeft gegeven. De installatie is in 2 dagen prima verlopen. Deze is aangelegd op de manier die wij wilden hebben en netjes afgewerkt. Een echte aanrader.

De warmtepomp is goed en vakkundig geïnstalleerd.

Alles is netjes en vakkundig geïnstalleerd. Bij vragen wordt er direct en goed gecommuniceerd.

Prima van verkoop tot en met installatie

Goede uitleg bij verkoop. Goed team dat snel kan schakelen en je huis netjes achterlaat.

Uitstekend advies en service

De procedure voor installatie warmtepomp gestart via een actie van de gemeente Utrecht. Het proces van advies, installatie en nazorg is uitstekend verlopen. Voor: 1. Duidelijk en kundig (en vriendelijk) advies. 2. Duidelijke offertes voor volledig elektrisch en hybride oplossingen met een concurerende prijs. 3. Aan gemaakte afspraken gehouden (heel belangrijk) 4. Goede en snelle installatie 5. Goede nazorg (fijnafstemming, advies en uitleg). Goed telefonisch bereikbaar en er wordt snel gereageerd (ook als je domme vragen hebt). 6. Warm water voorziening werkt heel goed en er is snel warm water door heel het huis. Helaas, de verwarming nog niet goed kunnen testen Tegen: 1. Ik heb de warmtepomp één keer moeten resetten (stroom eraf halen), omdat het water niet meer verwarmd werd. Overigens is dit door TEC snel en goed afgehandeld. Hopelijk was dit een incident. Dit is de voornaamste reden dat het 4,5 sterren zijn en niet 5. 2. Buiten unit wat groter dan verwacht. Ik begrijp dat het lastig is te voorspellen hoe het er uit zal gaan zien in de praktijk. Dit geldt ook voor de verbinding via de buitenmuur naar zolder (waar de binnen unit zich bevindt). Dit is overigens niet de schuld van TEC (maar wellicht hier in toekomst wat meer op wijzen?) 3. De meegeleverde (draadloze) thermostaat is niet goed, onhandige bediening, slechte standaard settings (die moet je echt direct wijzigen). Je krijgt ook een hele beperkte en slechte handleiding. 4. De bijbehorende app krijg ik niet werkend. Hierover moet ik nog contact opnemen. Conclusie: de tegens zijn maar heel kleine puntjes, die ook nog eens niet de volledige verantwoordlijkheid zijn van TEC. Ze zijn niet de goedkoopste, maar ze zijn betrouwbaar en hebben een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad TEC van harte aan.

Top bedrijf, top producten, top service.

Alles volgens afspraak geregeld. Alles werkt naar behoren en de afterservice is top.

Installatie / Nazorg TEC warmtepomp

Installatie ging naar behoren en precies volgens plan (én planning). In de dagen erna had ik wat vragen, die konden goed op afstand beantwoord worden. Vervolgens anderhalf jaar later weer een klein issue gehad, op dezelfde dag (in het weekend) door technische support ter plekke opgelost. Service met kwaliteit dus. Prijs-kwaliteit een absolute aanrader (en ik geef niet zo vaak een review).

Keurige installatie en snelle service

Nadat mijn warmtepomp keurig was geplaatst had ik een technisch probleem. Ondanks het weekend werd dit snel en vakkundig opgelost.

Super geholpen en dat op zondag

Als prima ervaren, goede hulp en uiteindelijk alles werkt weer...

Heel netjes geinstalleerd en prima ondersteuning en opvolging

Binnen en buiten is alles keurig geïnstalleerd, intallateurs werken snel en goed. Paar problemen met de software, dit wordt adequaat opgepakt. Zuinige werking moet nog blijken komende winter, maar wat ik afgelopen (zomer)maanden gezien heb geeft vertrouwen. Blij met het bedrijf en met de producten!

Inderdaad echt een stille goed werkende warmtepomp

TEC heeft ons goed geholpen met meedenken welk type installatie geschikt zou zijn voor ons gezin. Uiteindelijk draait de pomp nu 2 jaar naar volle tevredenheid, we hebben ook een onderhoudscontract (dat noemen ze op een of andere manier Health abb.) waardoor ze ook 2 x zijn langgewenst om de boel grondig na te lopen.

Waterwinweg 8

7572PD Oldenzaal

085 792 792 7

Over The Energy Combination

Bij The Energy Combination (TEC) willen wij een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energievoorziening, zowel all-electric als hybride. Met onze TEC Warmtepompen als fundament willen wij u in staat stellen om zelf te voorzien in uw energiebehoefte. Dit maken wij mogelijk door onze warmtepompen te combineren met oa. zonnepanelen en/of zonnetubes. Samen met de klant bekijken wij wat het beste past in de situatie, nu en in de toekomst. Als we het samen eens zijn, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om het realiseren.