Prettig om mee samen te werken

Goed advies, bij complicaties gelijk schakelen zodat alles doorgaat. Giede monteurs aan werk

We hebben door TEC The Energy Combination ons huis laten verduurzamen door een warmtepomp. In ons geval een 7KW (RS07) voor ons souterrain en de BG. Voor de eerste en tweede verdieping hebben we een 11KW (RS11) met 300L tapwater om o.a. te douchen. De pompen zijn snel geïnstalleerd en alles werkt na een jaar nog steeds erg goed. het is fijn dat de pomp of afstand te monitoren is, en aan te passen.

Flexibel, vakkundig, communicatief, hoogwaardig

Ik ben zeer te spreken over mijn ervaring over The Energy Combination (TEC) en het product dat ze hebben geleverd. Wij zijn april 2023 begonnen met een grootschalige renovatie van een jaren 50 woning. Deze had energie label G (scoorde op alles het laagst). Met de eerste kennismaking werd mij gelijk duidelijk dat zij in dit proces ook heel goed kunnen meedenken. Wij zijn in december 2022 met TEC in contact gekomen en zij hebben ons geadviseerd over de te nemen verduurzamingsmaatregelen. Omdat onze renovatie nog niet begonnen was waren wij nog flexibel en hebben wij nog wat adviezen kunnen doorvoeren. Alle vragen/zorgen zijn uitgebreid beantwoord (via telefoon, mail en app) en de indruk die wij hebben gekregen was dat er heel erg veel expertise in huis is. Door de grootschalige verbouwing was er ook enigszins flexibiliteit gevraagd en gekregen. De pomp was voorradig, maar qua installateurs is er iets meer planning nodig. Wij hebben uiteindelijk 1 maand van tevoren (in overleg met aannemer) aangegeven dat de pomp (en toebehoren) geïnstalleerd konden worden. Dit was voor TEC geen probleem. TEC heeft een netwerk van installateurs en zij werken ook heel goed samen met andere partijen. TEC heeft vooraf alle technische aspecten gedeeld. De projectinstallateur heeft het voorbereidende werk geleverd waarop TEC de gehele installatie naadloos heeft aangesloten. De installatie verliep ook heel erg soepel en efficiënt. Binnen anderhalve dag was het geregeld. Kortom, TEC heeft naast de hoogwaardige geleverde warmtepomp ook een uitgebreid advies en uitstekende ervaring geboden. Hun sterke communicatie, praktische benadering van verduurzaming, ontzorgende aanpak, meedenkende mentaliteit en flexibiliteit tijdens de renovatie hebben mijn ervaring zeer positief gemaakt. Ik kan ze ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare partner voor verduurzaming van hun woning.

Waterwinweg 8

7572PD Oldenzaal

085 792 792 7

Over The Energy Combination

Bij The Energy Combination (TEC) willen wij een substantiële bijdrage leveren aan de verduurzaming van energievoorziening, zowel all-electric als hybride. Met onze TEC Warmtepompen als fundament willen wij u in staat stellen om zelf te voorzien in uw energiebehoefte. Dit maken wij mogelijk door onze warmtepompen te combineren met oa. zonnepanelen en/of zonnetubes. Samen met de klant bekijken wij wat het beste past in de situatie, nu en in de toekomst. Als we het samen eens zijn, gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om het realiseren.