Klasse!

Helder advies. Snelle start van de werkzaamheden. Keurig en kundig geïnstalleerd door een vriendelijk en enthousiast team. Functioneert probleemloos. Gewoon klasse dus!

Subliem

Persoonlijke benadering en advies. Vertegenwoordiger kijkt ter plaatse en geeft aan de hand van deze observatie wat en welke zonnepanelen het beste is voor jouw huis.

• Installatie

Het was een probleemloos en zorgeloze ervaring

De mensen die de panelen plaatsten waren vriendelijk en ervaren , de stoppen kast werd ook meteen vervangen. Het ging allemaal gesmeerd

Uitstekend keurig

Keurig op tijd zowel met montage als met afspraak op thuis gesprek . Netjes alles uit gelegd zowel de offerte als de app en alles super goed opgeruimd en netjes afgewerkt Goede communicatie super tevreden

Helemaal top

Als eerste een medewerker thuis om alles te bekijken en te berekenen heel correcte aardige man , later 2 monteurs namen weet ik niet meer maar wat een top mensen, al met al zeer tevreden !!

Goede service,en vakmensen

De zonnepanelen konden snel geleverd en geplaatst worden door 2 vakmensen Uitleg was super en de nazorg ook (had ik nodig omdat ikzelf de wifi niet ingesteld kreeg)

• Installatie

Komen afspraken na en plaatsen de zonnenpanelen strak

• Installatie

Goede info en een snelle adquate service

We hebben afgelopen maart zonnepanelen laten plaatsen en onze meterkast laten aanpassen door Daan zonnepanelen. In het eerste gesprek kregen we goede uitleg over de diverse zonnepanelen en de voor- en nadelen van de diverse mogelijkheden. Hierdoor konden we een prima keus maken. De plaatsing verliep zeer voorspoedig en de monteurs werkten zeer netjes en vonden niets te veel moeite. Ook de daadwerkelijke aansluiting en aanpassen. Als ook het installeren van de app en uitleg ging meer dan prima. Al met al een prime en prettige ervaring met het team van Daan zonnepanelen

• Installatie

Daan Zonnepanelen zijn betrouwbaar en geven een veilig en zeker gevoel.

Goede en fijne contacten met zowel de "verkoper" als ook de monteurs. Prijs kwaliteit is zeer goed

Gewoon goed

Super geïnstalleerd geen gedoe top

• Installatie

Professionele manier en snelheid van werken

Door de goede en snelle manier van werken waren wij direct enthousiast. Dat heeft ons tijdens de installatie binnen 2 weken alleen nog maar meer verrast. We werden blij van de goede en professionele installateurs.

• Installatie

Zeer bekwaam en vakkundig.

Werken netjes en vlot.

• Installatie

Supersnel en fantastisch werk !

Wij hebben sinds het begin van dit jaar zonnepanelen via DAAN en we zo'n zeer tevreden!!!

• Installatie

Daan zonnepanelen is top!!

Duidelijke offerte, plaatsing verliep vlekkeloos en snel, ook na de plaatsing zeer attent op vragen. Quirijn is een topper!!

• Installatie

Met Daan zonnepanelen heb je het snelst voordeel van je investering

Toen ik besloot 8 zonnepanelen te laten plaatsen heb ik 3 offertes gevraagd bij firma's. Een van die firma's kon pas over een jaar leveren, de 2e 8 maanden levertijd. Daan kon met ruim 2 maanden leveren en ook voor een concurrerende prijs. Ook extra's (ik wilde een aparte KWh meter na de panelen) was snel geregeld. Ik ben erg tevreden!

• Installatie

Duidelijk, netjes en volgens afspraak

Prima werk geleverd door Daan Zonnepanelen. Werken netjes en volgens afspraak. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

• Installatie

De door Daan geïnstalleerde zonnepanelen produceren boven verwachting en hebben ook Poly doorstaan.

De bij het prettige offerte gesprek gedane toezeggingen werden voor 100% nagekomen en ook de installatie verliep vlekkeloos, waarbij wij ook goed werden geïnformeerd over hoe wij via een app de productie van onze zonnepanelen konden volgen.

Zeer tevreden!

De heren van Daan's Zonnepanelen hebben goed werk geleverd. Netjes en snel gewerkt. Het was nog even wachten op de omvormers. Bij binnenkomst nog snel geplaatst en de panelen in gebruik kunnen nemen.

• Installatie

Top bedrijf. Goede en snelle service.

Vorig jaar door installatiebedrijf Daan 12 zonnepanelen laten installeren. Installatie werkt goed. Goede opbrengst. Kregen van te voren goed advies. Ook goede prijs. Na een halfjaar was er een micro omvormer defect. Werd meteen vervangen. Kan het bedrijf zeker aanbevelen.

Tóp!

Uitstekende service, snel geïnstalleerd. Ik ben heel tevreden over Daan!!!

Top service !

Zonnepanelen en een hybride-warmtepomp laten adviseren met alle geldende subsidies. Nette prijzen, goede service!

superblij

Lang getwijfeld over waar zonnepanelen aan te schaffen. Er zijn veel partijen in de markt maar ik had nooit het gevoel dat ze meedachten. Uiteindelijk met Eric van Daan Zonnepanelen in contact gekomen, dat was een warm bad, en niet alleen tijdens de verkoop maar in het hele traject. Heldere uitleg, meedenken over de plaatsing en tijdens het plaatsen werden wat obstakels door een verouderde meterkast snel opgelost. De monteurs op locatie schakelden even met de thuisbasis en daar worden ze ondersteund door een MacGyver achtige techneut die snel schakelt en alles conform de richtlijnen supersnel oplost. Binnen no-time werkten de zonnepanelen en het rendement verbaasd mij nog iedere dag. Ik heb nog wat dak over en als ik weer wat gespaard heb komt Daan Zonnepanelen daar zeker een volgende set aanleggen. Want stroom gaat niet goedkoper worden de komende jaren, dat weten we met zijn allen zeker!

Molenwerf 8 K

1911 DB Uitgeest

0251 29 64 59

Over Daan Zonnepanelen

Daan Zonnepanelen is een klein gespecialiseerd bedrijf met korte en snelle lijnen. Hierdoor kunnen wij jouw zonnepanelen voordelig, vakkundig en met persoonlijke service plaatsen. Daan Zonnepanelen staat voor: • A merken materialen, hoge kwaliteit = meer besparen • Transparant advies: communicatie en offerte duidelijk uitgelegd • Levering en plaatsing in eigen beheer en met garantie • Gecertificeerd installateur. • Showroom en deskundig advies • Alles onder één dak: ook laadpalen, airco’s en warmtepompen • Professioneel team