Het is mooi geworden na de renovatie van het pand. Ben blij dat er weer een goed universeel autobedrijf in Leidschendam en omgeving is. Fijn bedrijf met een persoonlijke touch!
Mijn eerste ervaring is positief vriendelijke mensen ik kwam voor een lampje verwisselen en meteen hadden zij de tijd. Heb ook besloten dat zij mijn vaste garage wordt dus vanaf volgend jaar.
Na het opheffen van ACL nu aangewezen op de service van Vakgarage Kuipers voor een APK en het opheffen van gele waarschuwingslampjes op het dashboard wel een uitvoerige waarschuwing voor scheurtjes in de banden en schrapende ruitenwissers. Wachten kon ik in het kantoortje waar het kacheltje werd aangezet. Koffie en thee zijn gratis beschikbaar. Goede service dus!!!
Gewoon prima en gelukkig weer een goede garage in de buurt
Ik ben heel erg goed geholpen, ik belde voor een afspraak en ik kon gelijk mijn auto brengen. Na 2 uur kon ik hem al weer ophalen. Echt een top service, en hele vriendelijke mensen! Zeker een aanrader om naar toe te gaan!
Klantgericht en meedenkend. Een waardige opvolger van Dobbe garage!!!
Zeer betrouwbaar en goede service
Prima en snel geholpen
Dinsdags, onderweg van Frankrijk naar NL ging de Touareq in bescherm-mode vanwege een verzadigd roetfilter; bij VW Wittebrug kon men ons pas over een maand helpen, maar wij moesten binnen 4 dagen terug reizen naar Frankrijk ivm belangrijke afspraken; Kuipers vakgarage hebben we toen gebeld met de vraag of ze ons konden helpen en zij hebben het probleem direct aangepakt; alles werd uit de kast gehaald om de auto op tijd klaar te krijgen, nieuw roetfilter, nieuwe gloeibougies, het systeem re-ssetten etc. en op donderdag avond rond 19h00 konden wij de auto ophalen. Geweldig! Dit is het soort service wat je hoopt te vinden bij een goede garage!
De garage verraste mij. Ziet er keurig netjes uit, uiterst vriendelijk geholpen. Ik heb mijn auto daar voor een APK keuring gebracht. Werd netjes op de hoogte gehouden. Telefonisch contact was zeer prettig. Wat ik minder netjes vond was dat vooraf niet gevraagd is of mijn ruitenwisservloeistof en koelvloeistof bijgevuld moest worden. Dit werd automatisch gedaan en in rekening gebracht terwijl ik thuis een can ruiterwisservloeistof had klaar staan om bij te vullen en onlangs koelvloeistof had bijgevuld. Verder zeer tevreden en zal hier in het vervolg beter op letten. Ik zal echter mijn auto wel weer naar deze garage brengen.
Een hele fijne garage. Erg vriendelijk personeel en meedenkend. Als er iets is kan ik altijd direct terecht!. Duidelijke en scherpe prijzen!
Apk en kleine beurt gedaan. Alles is perfect gedaan en ik ben zeer tevreden.
Leuke jongens met hart voor hun werk. Goede service. Ze denken serieus met je mee over noodzakelijke reparaties. Ik wens ze veel succes.
Mijn band liep ineens leeg maar er zat geen spijker of iets in. Na 1 telefoontje kon ik terecht en binnen 2 dagen was het gefixt!
Fijn contact, netjes afgehandeld.
Ging om APK keuring van een leaseauto. Zij belden van te voren op om te vragen of er nog zaken waren waar ze rekening mee moesten houden.
Problemen met de remmen ,moest bij de dealer nog 14 dagen wachten. Bij vakgarge Kuipers kon ik na uitleggen van het probleem binnen 3 dagen terecht. Na een telefoontje de volgende dag kon ik de auto alweer ophalen. Zeer goed bedrijf, met monteurs die liefde voor het vak hebben
Klantvriendelijk
In tegenstelling met het vorige bedrijf is het nú een modern bedrijf geworden met zeer vakkundig personeel.Echt een aanrader.
Na overname van Vakgarage Dobbe overgestapt. Goede communicatie en een snelle reparatie.
Doen wat nodig is. Indien materialen in orde zijn niet vervangen
's Morgens gebeld en om 14.00u al terecht voor bandenwissel. En dat in de drukke tijd.
. Na jaren bij Vakgarage Dobbe . Eerste keer bij Vakgarage Kuipers geweest. Voor een kleine beurt en Apk. Goed en vriendelijk medewerkers.