Helpen met de zakken zout te stapelen in de schuur.

Betrouwbaar en service gericht

Fijn bedrijf. Heb geen omkijken naar het systeem. Houden alles zelf bij en voeren goed onderhoud uit. Dit wordt gedaan door proffesionele en vriendelijke mensen (ook noet onbelangrijk). Tevens houden ze de zoutvoorraad ook goed bij, dus je hoeft eigenlijk zelf bijna niets bij te houden.

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Al vijf jaar in huis heel fijn geen kalk meer in huis.

Heel fijn geen kalk meer in huis. Goede service.

Goede en snelle service

Afspraken worden nagekomen. Vorig jaar 1x lekkage gehad en direct geholpen. Vriendelijke medewerkers.

Veel minder hardnekkige kalkaanslag

Prima apparaat!

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Goed in wat ze doen en zeer vriendelijk

Wij hebben al een paar jaar een waterontharder van Soft Water Systems. En in alle jaren goed geholpen. Laatst kwam er met de jaarlijkse controle een mankement uit met de filter en dit is toen ook gelijk goed en zonder problemen opgelost. Hij werkt weer super. Zeer vriendelijk en toegankelijk bedrijf. Ook de klantenservice is top. De vrouw die ik spreek heel enthousiast,vriendelijk en vrolijk.En helpt goed. Ik raad dit bedrijf aan, onze ervaringen zijn goed.

Gewoon goed

Prima systeem werkt heel goed geen kalk aanslag op douche wand of kranen. En water smaakt ook lekkerder. Met abonnement erbij geheel ontzorgt. Eenmaal per jaar een check of alles nog werkt en nemen gelijk de zakken zout voor je mee geen gesjouw dus.

Super service !

Zeer tevreden over installatie! In begin storing gehad en was toen netjes opgelost! Vriendelijk personeel zowel aan telefoon als monteurs!

Vlot en goed

Het bezoek voor onderhoud was in orde. Op tijd gearriveerd en vlot àlles gecontroleerd.

Vriendelijke service

Altijd vriendelijk personeel. Vroeger wel eens problemen gehad met gemiste afspraken, maar de laatste keren is het helemaal goed gegaan.

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Prima voorziening. Doet wat het moet doen

Het apparaat belooft weer gehinderde afgifte van zacht water in het hele huis…en dat is wat het systeem doet. Wasmachine, huishoudelijke apparaten en douchewater zijn zacht wat slijtage aantoonbaar vertraagd. Top.

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Super goede service en advies.

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Goede service en advies.

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Eerlijk, goede service en een nette prijs.

Van a t/m z hebben ze alles op orde. Van verkoop advies tot after service. De dag van vandaag is after service iets waar veel bedrijven onderuit gaan. Soft Water Service niet en dat verdient een compliment.

Tevreden

Tevreden met de ontkalker , alleen in de grote badkamer nog 1 keer in 2 maanden ontkalken.

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Zeer te spreken over de waterontharder van SWS en vooral over de service, altijd zeer vriendelijk.

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Één jaar geleden is onze waterontharder geplaatst. Sinds dien geen kalk meer aanwezig in ons huis. Zojuist is Soft Water Systems geweest voor het eerste onderhoud aan de waterontharder. Ook de zout zakken zijn weer aangevuld. Wij zijn tevreden met het systeem en met de service.

Helemaal top

Waterontharder doet wat hij moet doen. En het bedrijf komt zijn afspraken na. Helemaal Top

Toppie

Perfecte service

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Prima bedrijf met goede en snelle service

BEDRIJF MET GOEDE SERVICE EN KUNDIG PERSONEEL IN DIENST

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Minder kalk scheelt in schoonmaaktijd.

Gemak, zachte was en goed voor huid en haar

Geweldig bedrijf

Ik raad iedereen dit bedrijf aan, ik zit er al jaren bij en ik heb jaren zacht water!

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Mijn ervaring is erg positief

Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen bij iedereen met veel te hard water ze hebben een geweldig service komen altijd de gemaakte afspraken na ze verdienen zeker een dikke tien ik zou zeggen ga zo door

Netjes!

Alles compleet netjes en verzorgd!

• Voldoet de waterontharder aan uw verwachtingen

Ze waren keurig op tijd bij ons. Vriendelijke jongens die hun werk goed uitvoeren, heel vriendelijk en behulpzaam.

Top bedrijf

Fijn personeel en bedrijf. Goede communicatie en deskundig

Parallelweg 35 d

4878 AH Etten-Leur

085 782 16 90

Over Soft Water Systems B.V

Soft Water Systems staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit waterontharders. Welke de beste voor u is, hangt af van uw verbruik, gezinsgrootte en uw wensen. Het is natuurlijk een investering die u doet voor de toekomst, maar wij bieden iedere waterverzachter voor een voordelige prijs aan. Wilt u graag persoonlijk advies, neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.