Goede voorlichting, correcte uitvoering
Prima apparatuur en goede service
Na plaatsing van de installatie wordt ongeveer jaarlijks gecheckt of alles goed functioneert en de zoutvoorraad aangevuld. Dat verloopt probleemloos. Het onderhoudsabbonement vind ik een uitkomst
De verkoopster erf vriendelijk aan de telefoon, ook behulpzaam. De jongen man die kwam aanleggen geholpen met t graven van een gat .. was prima...
Je wordt tijdig ervan op de hoogte gehouden van de planning van het onderhoud en dergelijke. Zout wordt op tijd weer aangevuld.
Na een prettige en duidelijke voorlichting overgegaan tot aanschaf van een waterontharder van SWS. Er zijn vele andere en zeker ook goedkopere partijen maar wij wilden voor kwaliteit gaan en dit voelde goed. Installatie werd al binnen een maand gerealiseerd, precies nadat onze badkamer werd opgeleverd. Wat een genot! Alle voorgespiegelde voordelen kloppen! Zacht haar, zachte huid, zachte was, heldere douchewand, glanzende vaat! En we kunnen ook echt met veel minder zeep toe! We hebben de ontharder nu bijna twee jaar en we zijn er mega blij mee. Onlangs een onderhoudsbeurt laten uitvoeren, zodat we er weer even tegen aan kunnen. Onze beide buren hebben door ons enthousiasme ook voor Soft Water Systems gekozen.
Werkt perfect. Jaarlijks onderhoud en voorraad zout voor een jaar. Geen kalkaanslag op kranen en dergelijke. Lekker zacht water.
Prima zoals toegezegd.
Open en eerlijk contact.
ben tot op heden zeer tevreden
Na plaatsing ook bypass gemaakt. Netjes en zonder problemen.
Goede service verlening en betrouwbaar onderhoud van systeem
Onze ontharder lekte, gebeld en de monteur kwam en verving het onderdeel. Alles viel onder de garantie! Top.
Meerdere keren afspraken gemaakt maar worden niet nageleefd
Goed gesprek gehad voor aanschaf van onze waterontharder. Duidelijke uitleg en info over apparaat en onderhoud. Ook goede service tijdens plaatsing. Extra werkzaamheden gedaan voor de afgesproken prijs.
Prima installatie en service. Enige mindere ervaring is dat er tijdens de verkoop werd verteld dat het een onderhoudsvrije apparaat was maar na de verkoop worden ongevraagd onderhoudsafspraken gemaakt. Dat maakt de totale ervaring toch minder.
Prettige communicatie Uitstekende installateur Fijn product
Netjes onderhoud gedaan aan ons systeem. Hier en daar wat aangepast. Top
na herhaalde afspraken toch uit gevoerd
goede firma
Zie hierboven
Opdringerig en zonder geleverde service vooruit factureren Update! Direct na plaatsing gebeld door eigenaar. Hij wilde graag begrijpen waar het mis is gegaan omdat mijn ervaring niet in lijn is met de servicebenadering van het bedrijf. Deze benadering wardeer ik! Jammer dat het bedrijf dit een jaar na de laatste service na vraagt. Succes met de procesverbetering!
Originele beoordeling
Opdringerig en zonder geleverde service vooruit factureren
Helaas toch nog aanslag in de badkamer en bruin water uit de nieuwe stoomgenerator.
Parallelweg 35 d
4878 AH Etten-Leur
Soft Water Systems staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit waterontharders. Welke de beste voor u is, hangt af van uw verbruik, gezinsgrootte en uw wensen. Het is natuurlijk een investering die u doet voor de toekomst, maar wij bieden iedere waterverzachter voor een voordelige prijs aan. Wilt u graag persoonlijk advies, neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag.