Goed werk super team

Vanaf het begin tot eind alles goed geregeld, uitgelegd en uitgevoerd. Leuk ervaren team.

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Binnen 1 dag werkzaamheden uitgevoerd voor 2 dagen!! Alles netjes afgeleverd en opgeruimd!

Binnen 1 dag is mijn gehele huis geïsoleerd (dak- gevel- vloerisolatie), zijn er zonnepanelen geplaatst, is mijn dakraam vervangen en heb ik een compleet nieuwe meterkast gekregen. Personeel was erg netjes en klantvriendelijkheid. Ze kwamen met veel maar hebben alles tip top in orde gemaakt. Op het eind hebben ze zelfs nog gestofzuigd en schoongemaakt. Als ik het opnieuw zou moeten doen zou ik weer voor Wielders kiezen!

snel en vakkundig

snel en vakkundig. vriendelijk personeel

Erg positief.

Correcte afhandeling van de isolatie. Vriendelijke benadering van de mensen die de werkzaamheden verrichtten.

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Mario heeft ons geadviseerd en goed meegedacht. Zeer professioneel en kundige aanpak. Een klein openstaand puntje werd snel verholpen. Top

Kwaliteit ten top

Goede voorbereiding en tot in de puntjes geregeld en uitgevoerd.

Superbedrijf

Alles wordt je goed uitgelegd van de werkzaamheden. De jongens die het werk verricht hebben zijn zeer vriendelijk.Laten alles netjes en schoon achter.Wij zijn zeer tevreden.En de prijzen zijn ook heel vriendelijk.Wij hebben spouwmuur en vloer isolatie laten doen door Wielders.

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Heel harder werknemers ,ondanks dat het boven op zolder heel warm was . Jullie heel erg bedankt..

Goed en vriendelijk

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Mannen hebben goed werk verricht

De mannen hebben goed werk verricht.

Super service

Sneller geholpen

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Het correct uitvoeren van de werkzaamheden En de werknemers zijn aardig

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Goed werk op een prettige manier uitgevoerd

Toen vloerisolatie niet voldoende rendabel bleek werd vlot omgeschakeld naar bodemisolatie. Er werd gewerkt met twee team die elkaar aanvulden, behulpzaam waren en alles verzorgd en netjes achterlieten Prettige lui om mee te werken.

Uitstekende service

Snelle en goede service, prettige mensen. Alles gaat in overleg,alles netjes afgewerkt en opgeruimd, goede uitleg. Kortom dik tevreden

Goed geregeld na offerte

Prettige samenwerking, duidelijk wat er ging gebeuren. Geen lange wachttijd, alles goed geregeld . De mannen hebben het werk in 1 dag geklaard en hard gewerkt! Heel blij met resultaat!

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Een fijne professioneel bedrijf die de werkzaamheden goed uitvoert.

De adviseur heeft veel tijd aan onze vragen besteed en ons goed voorgelicht. Alle werkzaamheden werden voorbesproken en er werd uitgelegd welke materialen er zouden worden gebruikt. Bij de voorlichting werden apparaten zoals warmtemeters gebruikt om te laten zien waar de energie "weglekte". Dat waren bij ons de ramen en de vloer. Uiteindelijk werd ook berekend hoeveel we zouden gaan besparen met de maatregelen. Dit is goed uitgekomen. Je zag het verbruik ineens enorm afnemen. Daar was het uiteindelijk om te doen natuurlijk, kosten besparen.

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Fijn contact en uitstekende werk geleverd

Het eerste contact was meteen al goed en dat schept vertrouwen. Dit werd helemaal waar gemaakt tijdens de installatie van de zonnepanelen en nieuwe meterkast. Later dit jaar komen ze nog voor de spouwmuur-, vloer- en dakisolatie en ik heb er alle vertrouwen in dat dit ook perfect wordt uitgevoerd.

Goede advisering en flexibiliteit

Bij Wielders isolatie kan je terecht voor goed advies, strakke offertes, prima uitvoering, nette en beleefde medewerkers op allen terreinen & enen flexibele instelling.

Prima gedaan

Prettige mensen met kennis

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Nieuwe vloer isolatie gekregen van wielders super bedankt voor alles goeie vakmensen

Nieuwe vloer isolatie gekregen van wielders super bedankt goeie vakmensen bedankt voor alles

Fantastisch!

Heel fijn bedrijf! Zowel qua communicatie als uitvoering. Komen hun afspraken na. Leveren netjes werk. Hele fijne jongens die bij ons waren en gelijk meedenken. Helemaal top!

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Klus gedaan zoals afgesproken! Top!

Goede offerte gekregen vooraf. Uiteindelijk was de klus behoorlijk sneller klaar dan verwacht. Mooi was dat de factuur toen ook veel lager was dan op de offerte stond. Enig minpuntje was de harde muziek die de hele dag gedraaid werd. Maar daar zijn oordopjes voor....

Doen wat e beloven

Zeer vriendelijke en nette werknemers, harde werkers en klantvriendelijk. Doen wat ze beloven voor een nette prijs.

• Hoe tevreden bent u over de uitgevoerde werkzaamheden?

Prima bedrijf, komen afspraken na.

Een aantal keren contact gehad, alles in goed overleg gerealiseerd. De geleverde product werkt zo als het hoort.

Alleen maar goede ervaringen

Goede service en werken netjes en komen afspraken na

Holland Marsh 8 a

9663 AV Nieuwe Pekela

Over Wielders isolatie B.V.

Wielders Isolatie is een familiebedrijf en heeft jarenlange ervaring in het vak. Het voordeel hiervan is, dat we nauw betrokken zijn bij alle elementen binnen het bedrijf. We hebben korte lijntjes. Wij bieden altijd een advies die past bij uw situatie. Wielders Isolatie is Insula gecertificeerd, daarom voldoen wij aan de hoogste kwaliteitseisen.