Weten perfect wat ze doen en ook wat ze niet kunnen

X

Zeer goede begeleiding

Lieke heeft goed geluisterd naar de klachten en deze naar tevredenheid behandeld.

Prima behandeling, vriendelijke mensen .

Al enige jaren heb ik veel baat bij een regelmatige behandeling. Er wordt goed geluisterd naar eventuele klachten . Personeel is zeer vriendelijk.

Zeer deskundig en voorbedacht behandelplan wordt tot in perfectie uitgevoerd!

Met peesplaat blessure terechtgekomen bij Chiromotion als gevolg van overbelasting (hardlopen). Na diverse behandelingen icm fysio/shockwave werden de klachten minder en minder. De adviezen, richting en het vertrouwen dat Maarten gaf, werden omgezet in een voorspoedig herstel. Het is nu zaak om aan de goede kant te blijven.

Kundig en persoonlijk

Vanaf het begin een duidelijk beeld geschetst over mijn klachten. In overleg op zoek naar een juiste behandeling in combinatie met zelf oefeningen doen. Andere klachten / pijnpunten worden mee behandeld waardoor je weer pijnvrij verder kunt. Maarten is professioneel en creëert een veilige omgeving voor de cliënt.

Top deskundige behandelingen!

Altijd goed geholpen door Maarten en zijn team! De receptionistes zijn ook zeer klantvriendelijk.

Fijne begeleiding en hulp bij klachten

Wordt altijd goed geluisterd naar de klacht met een fijne behandeling

Slaap en nekklachten stukken verbeterd

Ik ben nog onder behandeling. Maar na 5 afspraken heb ik voor 75% minder slaap en nek (spannings) klachten

Ongeëvenaard professioneel en zeer accuraat en vooral snel en grondig in communicatie en behandelen.

Blijvend zoeken naar verschillende "professionals" en toen kwam ik uit bij Maarten. Een onwaarschijnlijke professioneel die veel te weinig credit krijgt en veel te bescheiden is voor de enorme levels van expertise hij meebrengt. De communicatie is simpel, snel en vooral begrijpelijk. Zeer accuraat in het komen tot oorzaken en hij doorprikt de kleine leugens of onduidelijkheden van anderen over de blessure alsook hoe ik er zelf mee omga coacht hij heel natuurlijk en zonder pardon. Ik heb lang moeten zoeken, maar iedereen die zijn lichaam iets waard vindt, kan maar beter zichzelf eens laten checken. De waarde zit 'm in wat je niet weet dat je nog niet weet. Die paar euro over een heel leven wat je nog tegoed hebt.... een schijntje voor wat je ervoor terugkrijgt. Bedankt Maarten en team. Ik kreeg veel meer dan waarvoor ik ben gekomen.

Fantastisch

Chiromotion biedt zeer goede kwaliteit van zorg. Er wordt goed naar je geluisterd en ook als t even niet meezit zoeken ze naar alternatieven. Ik voel me hier gehoord en gezien en de behandelingen hebben goed resultaat.

Goed en correct geholpen

Zie veel verbetering, iedereen is altijd aardig dus prettige ervaring om hier te zijn.

Maarten is top Chiropractor

Is tot nu toe enige behandelaar die mijn rug weer goed gangbaar krijgt. Affiniteit met sporters is groot en dat is een grote plus.

Goede, gespecialiseerde en effectieve zorg.

Vriendelijke benadering. Er wordt tijd voor je genomen en de klachten worden effectief aangepakt. Het is duidelijk dat de zorgverleners goede kennis en kunde hebben. Afspraken maken verloopt eenvoudig en het is fijn dat we per mail een afspraakreminder gestuurd wordt.

Super sportchiropractie

Uitstekende sportchiropractie. Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Altijd goed

Ik ga graag naar Lieke toe. Ze stelt je op je gemak, houdt rekening met je grenzen en haar behandelingen zijn gewoon goed.

Altijd goede behandeling

Altijd persoonlijke aandacht en kwalitatief goede behandeling

Persoonlijk en professioneel

Ik wordt altijd goed geholpen en ervaar de behandelingen als persoonsgericht en professioneel. Het helpt mij enorm!

Persoonlijke professionele hulp

Nemen tijd om klachten te doorgronden en door persoonlijke begeleiding en aandacht voor doelen van de patiënt is de hulpverlening zeer accuraat. Goede resultaten bereikt, herhaalde behandeling blijft in mijn geval helaas nodig, maar daardoor blijven de klachten wel stabiel en verergeren deze niet. Raad iedereen een bezoek aan.

Altijd weg met een goed gevoel

Altijd tevreden

Geweldige team voor een uitstekende zorg

Team chiromotion zorgt dat ik als duursporter altijd kan deelnemen aan mijn uitdagingen.

De behandeling die wordt aangeboden is super , altijd vriendelijk . En met welk probleem ik ben gekomen er wordt altijd naar een oplossing gezocht . Heb ook veel mensen doorverwezen naar chiromotion .

Top !!

Goede adequate hulp bij klachten

Al 11 jaar een uitstekende behandeling.

Er is sprake van een hoge mate van professionaliteit en klantgerichtheid.

Receptioniste zijn erg vriendelijk en altijd meedenkend

Ik wordt al langere tijd goed behandeld door Maarten. Een goede hulp en ook wanneer ik denk dat er niks aan de hand is, hij altijd wel iets weet te vinden wat vast zat.

Aandacht voor de mens

Een genot hoe er omgegaan wordt met de mens in alle opzichten. Doelgericht en effectief eerlijk een warm bad.

Scharnerweg 108

6224 JJ Maastricht