Het heeft

Zeer goede uitleg met de behandeling.

Mijn ervaring is goed en vooral ik wordt goed geholpen met de klachten wat ik heb.

Altijd uitstekende zorg!

Binnen no time van mijn klachten af door de zeer kundige hulp!

Professioneel met een persoonlijke begeleiding

Vakkundig, betrokken, persoonlijke benadering met oog voor de patiënt!

Vriendelijk personeel, behulpzaam. Al jaren heel veel baat bij de behandelingen!

Zorg op maat

Bij Chiromotion heb ik ervaren hoe het is als de benadering persoonsgericht is en de zorg op maat. Ondanks dat ik nog niet volledig van mijn klachten af ben, krijg ik tips over hoe ik deze kan reduceren en welke activiteiten mij op de langere termijn zullen helpen.

Super deskundig, hele fijne sfeer

Wat een fijne praktijk, heel deskundige mensen. Prettige sfeer, goede begeleiding. Zeker een aanrader!

Fijne sfeer, behulpzaam

Kijken naar de mens en je bent geen nummer.

Al jarenlang tevreden

Ik kom al ongeveer 6 jaar bij chiromotion en ben altijd tevreden. Bij iedere afspraak wordt er gekeken wat nodig is, en er wordt ook advies gegeven over hoe je thuis met je klachten kan omgaan. Ik ben ook goed geholpen tijdens mijn zwangerschap, daar wordt de behandeling dan op aangepast.

Fantastisch

Je word als persoon behandeld en ze luisteren naar je klachten. heel vriendelijk en ze helpen je bij alles! Gewoon een woord fantastisch!

Zeer professioneel en verhelpt mijn klachten altijd!

Persoonlijke aanpak, gericht op verhelpen en voorkomen van klachten, zeer tevreden!

De chiropractors van Chiromotion zijn heel deskundig, maar vooral heel sociaal en aardig.

Maarten heeft meegedacht hoe mijn verstandelijk gehandicapte zus en rolstoelgebonden 95 jarige moeder toch te kunnen helpen. De hulp die hij hen gaf, was en is van onschatbare waarde voor hun welbevinden. Bij mijzelf heeft hij een aantal chronische pijnklachten sterk weten te verminderen.

Top service met enorme klant vriendelijkheid!

Ik word bij chiromotion telkens weer als een “prinses op de erwt” behandeld. Niets is teveel. Van receptioniste tot de beste chiropractor Maarten.

Fijne en kundige hulp voor mijn klachten

Ik heb bij ChiroMotion hele fijne begeleiding gehad voor mijn nek- en rugklachten. Ik merkte na de eerste keer meteen verlichting. Ze proberen de klachten duurzaam te verminderen door ook tips en oefeningen buiten de behandelingen te geven. De hulp die ik van Lieke ontving was kundig en betrouwbaar. Ik zou het zeker aanraden aan mensen om me heen.

Steeds goed geholpen

Steeds vriendelijk en niet lang wachten

Professionele hulp

Ik heb een aantal behandelingen gehad en iedereen weet goed wat hij doet. Ook is het personeel vriendelijk.

Prima!

Heel tevreden

Goed geholpen.

Mijn beoordeling is prima, ben hier een paar jaar geleden terecht gekomen met allerlei klachten en prima geholpen. Kom nu nog 1x per 6 weken voor ‘onderhoud’.

Snelle, professionele en vriendelijke hulp

Ik had acute ernstige rugpijn en moest snel geholpen worden. Ik werd gerustgesteld en begeleid en er werd in 1 dag geregeld dat ik kon langskomen. Resultaat volgde al snel en inmiddels ben ik pijnvrij. Naast de consulten is er een app met persoonlijke dagelijkse oefeningen.

Een fijne en aandachtige behandelaar

Mijn behandelaar is heel vriendelijk en heeft aandacht voor alles wat mijn klachten zou kunnen beïnvloeden. Ook legt ze alles uit en waarom dat belangrijk is. Ik heb het idee dat er vooruitgang is en het voelt als een zeer doordachte behandeling, wat vertrouwen wekt.

Luisterend oor

Ik werd gerustgesteld waardoor ik weer meer vertrouwen in mijn lichaam kreeg

Professionele en flexibele omgang, waarbij direct naar klachten gekeken worden.

Een fijne omgang, waarbij ruimte is voor flexibiliteit. Een directe aanpak waarbij mijn klachten serieus worden genomen.

Helemaal tevreden

Iedereen is altijd vriendelijk en ik ben erg tervreden over het resultaat.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben en wordt door een zeer kundig chiropractor geholpen. Mijn klachten aan nek en rug zijn zo goed als verdwenen

Als je vastloopt, letterlijk en figuurlijk, staat er altijd iemand klaar om je te helpen

Als (top)sporter vraag je veel van je lijf. Op sommige momenten loopt het even allemaal anders dan je zou willen. Een kritische kijk en een sportminded chiropracter kan dan enorm helpen om je weer zo snel mogelijk up and running te hebben. Ik kom al ruim 6 jaar bij CM over de vloer. Op de oude locatie en nu al enige tijd op de nieuwe locatie. Het groeiende team experts heeft nog altijd de atleet/patient centraal staan. Ik vertrouw blind op hun adviezen an aanpak.

Scharnerweg 108

6224 JJ Maastricht