Na het overlijden van mijn vader heeft Dieke ons met veel aandacht voor onze persoonlijke wensen begeleid. Hierdoor hebben we afscheid kunnen nemen en mijn vader kunnen gedenken op de manier die bij hem en bij ons paste.
Dieke heeft ons liefdevol door dit onverwachte afscheid geleid. Ze luisterde naar onze wensen en vulde aan. Ze hielp ons om door te zetten bij noodzakelijke beslissingen waar we eigenlijk niet aan toe waren om te nemen. Dank je wel! <3
Dieke heeft ons goed begeleid. We kijken er met tevredenheid op terug. Ze voelde ons goed aan.
Ik heb me geen betere begeleiding kunnen wensen. Er was echt oog en begrip voor de nabestaanden en alles was bespreekbaar. Bedankt Agnes, dat je mij/ons door deze verdrietige periode hebt geholpen.
Door Margreet zijn op een zeer fijne manier geholpen met alle zaken voor de uitvaart. Het was erg geruststellend voor ons dat we ons hier in deze moeilijke tijd geen zorgen om hoefden te maken. Alles is op een zeer correcte en respectvolle manier voor ons verzorgt.
Brenda is een hartelijke lieve meelevende professionele vrouw, we hadden niet beter kunnen wensen.
Hele fijne begeleiding gehad van Dieke. Ze voelde ons goed aan. Stap voor stap door alles heen wat geregeld moest worden. Professioneel en liefdevol. Zonder haar weet ik niet hoe we de week waren doorgekomen. Het verdriet kan ze niet wegnemen maar ze heeft ons wel zoveel mogelijk ontzorgd. We zijn haar zeer dankbaar.
Van begin tot eind was het contact met Dieke en Martijn open, meedenkend en respectvol. Je voelde aan alles dat onze wensen leidend waren bij de ondersteuning. We werden letterlijk ontzorgd, waardoor ruimte was voorwerking en verdriet.
We werden in de week naar de crematie toe, goed begeleid. Het was zoals onze vader het wenste.
Geweldig geholpen, houd rekening met wensen en persoonlijkheid van betrokkenen. Meelevend en meedenkend wat mogelijk is. In één woord zeer tevreden
Margreet nam de tijd voor ons en leefde mee. Elke dag kwam zij langs om te checken hoe het ging. Op een paar kleine puntjes na heeft zij ons prima geholpen. (Hier willen wij telefonisch nog wel uitleg over geven). Tijdens de uitvaart was ze lief voor de kleinkinderen en legde ze duidelijk uit wat er ging gebeuren. Alleen de afhandeling van de kosten was daarentegen niet “menselijk” en heel zakelijk. Er was een fout gemaakt in de begroting en dit kan gebeuren, maar in plaats van dat er gebeld werd met uitleg, werd het weggewuifd met het valt onder de 10% afwijking. Als er een fout gemaakt wordt, probeer je er samen uit te komen, maar dit werd ook niet voorgesteld. Na een mooi afscheid van onze moeder blijft dit toch knagen en vinden wij het heel jammer dat wij niks meer hebben gehoord. Je zou verwachten in deze verdrietige omstandigheden dat er niet zo zakelijk wordt gehandeld.
Wij hebben de begeleiding als zeer warm, oprecht en meedenkend ervaren. In de dagen na het overlijden stonden wij als familie centraal en hebben we veel fijne en goede gesprekken gehad met Jonne en Brenda. We hebben naar een mooi afscheid toe kunnen werken, een afscheid die onze lieve tante zeer heeft verdiend. Daarnaast willen wij een extra bedankje richten tot Ans Dohmen voor de prachtige woorden tijdens de afscheidsdienst. Ook na het overlijden hebben wij het contact met Jonne als zeer prettig ervaren. Respect en waardering voor Jonne is zeker op zijn plaats. We willen het hele team van Siebrand enorm bedanken voor de fantastische begeleiding.
Vriendelijk en mee levend en een luisterend oor . Je verhaal kwijt kunnen. Vragen beantwoorden . Het regelen van wat er allemaal moet gebeuren
Aartje Siebrand heeft namens Siebrand voor een zeer goede begeleiding gezorgd na het overlijden van Hanneke. Ondanks dat ze -vast en zeker- het grote verdriet bij mij en ons heeft meegemaakt, bleef Aartje met respect naar ons erg goede begeleiding geven. Aartje bleef professioneel en waar nodig goed advies geven en alle denkbare hulp bieden. Ik (wij) ben (zijn) Aartje hiervoor oprechte dank verschuldigd.
Dit is nu de tweede keer dat wij gebruik maken van de dienstverlening van jullie. Wederom kijken wij hier weer met een goed gevoel op terug. Alles wordt goed geregeld en communicatie verloopt ook prima. De begeleiding is heel goed er er wordt goed ingespeeld op de behoeften van de nabestaanden. Pluim voor Dieke en het zorgteam!
Fijne persoonlijke aandacht. Van begin tot het eind goed verzorgd en fijne contacten. Ook bezoek in afscheidshuis op elk moment was goed geregeld.
Wij hadden arthur hogenkamp als uitvaartverzorger, vriendelijke nette knappe man. Ze willen je overal wel bij helpen ook met afhandelen van verzekeringen. Onze vader heeft een mooie uitvaart gehad.
Snel handelen, erg vriendelijk en gezellig.
Betrokken, kundig en oprecht meelevend
We mochten heel veel steun ervaren van Dieke. Met heel veel warmte en respect hebben wij daardoor een heel goed afscheid van onze geliefde kunnen nemen. Familie Zwartbroek-Christoffels
Margreet heeft ons plezierig begeleid met goede aandacht voor mijn moeder. professioneel en goed meedenken.
Wij zijn erg tevreden. Een goede communicatie, zorgvuldig,betrouwbaar, plechtig en ondersteunend Dank daarvoor. Vriendelijke groet Alien Feijth.
Ondanks dat 1e contact in het weekend was en hierdoor begeleiding na het weekend door iemand anders is overgenomen, is er goed naar onze wensen geluisterd en zijn we naar volle tevredenheid begeleid.
Jullie hebben het goed geregeld; een baken van rust in deze emotionele en hectische periode. Dank daarvoor!
Burgwal 26
8261 EN Kampen
Geboren worden, sterven, vreugde, verdriet, verbinding. Afscheid nemen voert je terug naar de essentie van het leven. Een betekenisvolle uitvaart is daarom een uiting van liefde, zorg en respect. Voor de overledene én voor de mensen met wie hij of zij het leven deelde.