Het was fijn om te ervaren dat Siebrand uitvaartbegeleiding de situatie binnen de familie goed aanvoelde en heeft meegedacht om een goed afscheid van onze broer/ zwager. Hartelijk dank voor de goede zorgen
Meelevend. prettig , goed afgestemd
jammer dat ze ons behandelde als of we kleine kinderen waren. heb toch echt al heel wat verschillende uitvaarten geregeld maar dit is toch echt de minste voor meer uitleg mag je mij altijd bellen 0659820015 Ferna Wittebrood
Mijn ervaring van dag één zijn zeer goed geweest. Wij zijn vanaf het telefoontje van overlijden van mijn moeder zeer liefde vol verzorgd. Gesprekken waren voor ons waardevol. Er kwamen zeer goede ideeën hoe de uitvaart konden doen, zodat het echt over mijn moeder ging. Tot haar graf is het met respect gedaan. Ook na de begrafenis nog even koffie komen drinken en vragen hoe het gaat, dat doet een mens goed. Hiervoor onze dank.
Zeer attent, respectvol naar de overledene en liefde en behulpzaam voor de naasten. Bedankt
Prima uitvaartbegeleiding. Helemaal niets op aan te merken en aan te bevelen.
Heel goed
In een periode van rouw is het fijn dat er met persoonlijke aandacht begeleiding is. Brenda maakt dat met haar team meer dan waar.
Transparant Goede algehele regie Meelevend
Zeer prettige en professionele begeleiding door Timo. Nam ruim de tijd om naar onze wensen te luisteren en vervolgens uit een te zetten wat de mogelijkheden waren. Was goed bereikbaar bij nog opkomende vragen en reageerde snel. Mede door zijn begeleiding en hulp was het afscheid zoals we het ons hadden voorgesteld en kijken we er allemaal met een fijn gevoel op terug. Het afscheidshuis was ook een fijne plek voor ons als familie, waar we in alle rust met elkaar samen konden zijn.
We hadden een heel goede eerdere ervaring in 2022. Het was vanzelfsprekend dat we haar weer vroegen.
Ik vond Dieke heel benaderbaar. Ze betrok mij heel fijn bij de beslissingen die genomen moesten worden, zeker wanneer er meerdere mensen thuis waren. Ik ben tevreden.
De ervaring die wij hebben is zeer goed, dit komt mede doordat wij Dieke goed kennen. Het voelt vertrouwd en goed, en ja ook in moeilijke tijden is een grapje op z'n tijd ook goed om te horen, dat maakt het prettig.
Timo heeft ons Super geholpen
Als je ineens vol verdriet bent en er komt zoveel op je af is het zo fijn als er goede begeleiding is , wij hebben dit bij jullie als zeer prettig ervaren . De rust die jullie brachten en alles tot in detail verzorgd ,heeft er toe bijgedragen dat er een afscheid heeft plaatsgevonden zoals wij het graag wilden Margreet nogmaals dank voor alles wat je hebt gedaan Fam Reimering / Heerschop
Wij hebben het als zeer prettig ervaren. De aandacht voor onze moeder voir ons en de begeleiding van de uitvaart.
Vanaf moment van bellen ivm het overlijden van echtgenoot en (o)pa, tot het einde van de uitvaart en nagesprek thuis erg betrokken geweest. Goed meegedacht en een luisterend oor. Elke dag een praatje, een advies voor hoe verder moet en zal gaan in de toekomst en ook zelfs gelachen met elkaar in deze week.
Prettige ervaring Onze voorkeur voor een bepaald contactpersoon werd direct gehonoreerd. Correcte en persoonlijke begeleiding.
Timo heeft ons heel fijn warm en meelevend begeleidt naar een mooie persoonlijke uitvaart. Alle ruimte voor onze eigen inbreng. Timo kon goed aangeven wanneer iets besloten moest zijn maar op zo n manier dat je totaal geen druk voelde. Hij begreep ons zo goed in ons verdriet en dat onze wens een mooi persoonlijk afscheid mogelijk is gemaakt. Daar zijn wij hem heel dankbaar voor
Wij zijn door Margreet van Siebrand Uitvaartbegeleiding geweldig geholpen met de verzorging van de uitvaart van onze vader. Wij wonen een eind weg van Kampen maar via enkele ontmoetingen en daarnaast uitstekende communicatie is de uitvaart rustig en vakkundig tot in de puntjes voorbereid. Op de dag zelf heeft Margreet de uitvaart bekwaam geleid en is de dag een verdrietige maar waardige herinnering geworden.
Geduldig ,meelevend ,goede verzorging
Reeds vier keer van uw diensten gebruik gemaakt en als zeer prettig ervaren.
Betrouwbaar, afspraken zijn goed nagekomen. alles goed geregeld. Karin toonde belangstelling en heeft ons Goed overal in geïnformeerd. Alles is naar onze tevredenheid verlopen. Timo heeft ons de eerste dag bijgestaan daarna heeft Karin het goed overgenomen
Burgwal 26
8261 EN Kampen
Geboren worden, sterven, vreugde, verdriet, verbinding. Afscheid nemen voert je terug naar de essentie van het leven. Een betekenisvolle uitvaart is daarom een uiting van liefde, zorg en respect. Voor de overledene én voor de mensen met wie hij of zij het leven deelde.