Het is zo fijn dat er in zo’n moeilijke periode met je meegedacht wordt in welke vorm dan ook. Naar de overledene toe, maar ook naar zijn naasten krijg je bijna het gevoel dat de medewerkers familie van je zijn. Alle lof!
Heel persoonlijk, goede en snelle communicatie. Al met al heel fijn geregeld
Na een misverstand met een andere uitvaartverzorger heeft de laatste eer zeer adequaat en zeer snel het regelen van de uitvaart overgenomen. Gemma Berlijn heeft ons tot in details erg goed en op een prettige manier begeleid. Communicatie via de familieapp was handig. De kaart en de advertentie zagen er verzorgd uit. De kapel waar de plechtigheid plaatsvond was mooi en het verliep zoals we wensten. Alles was bespreekbaar en alles stond in dienst van het afscheid. Top!
Alles word heel rustig met je doorgenomen , Het geen wat héél belangrijk is vooral als iemand Heel onverwacht komt te overlijden. Ook de mogelijkheid om tijdens overleg met iemand in het buitenland te videoconferentie te doen ging allemaal prima . Bas Smit heel veel dank hiervoor
Professioneel, meelevend, meedenkend en creatief om op cruciale momenten toch mee te helpen de juiste beslissingen te nemen.
Zeer warme, betrokken en persoonlijke hulp.
De begeleiding en uitvaart met condoleance was warm, professioneel en menselijk.
Alles goed geregeld wat er gedaan moest worden
Wat jullie werk betreft en het persoonlijke contact zijn we heel tevreden. Grote steun in moeilijke tijd!
Alles naar wens verlopen
Kregen de ruimte om mee te schakelen in het proces. Als zeer prettig en warm ervaren! Ook spreekster Ans Dohmen was zeer waardevol voor ons , zo mooi gedaan!
Ik heb de begeleiding van DLE van het begin tot het eind heel prettig en respectvol gevonden. Van de verzorging thuis na het overlijden, via het opbaren in de kapel naar de dag van de uitvaart. Alles werd goed besproken en alles was mogelijk. Ook de begeleiding van Bas Smit vonden we zeer prettig. Heel toegankelijk en bekwaam.
Ontvangst is heel erg prettig een een fijne omgeving om afscheid te kunnen nemen .
Goede en prettige begeleiding
Goede begeleiding
Er was veelvuldig en goed overleg. Er werd ruim de tijd voor ons genomen om alles door te nemen. Tevens was er ruimte om flexibel te zijn. Zelfs op het moment dat je een keuze moet maken was die keuze er en kon je nog afwijken van wat je eerst besproken of voor ogen had. Ook het gesprek naderhand waarderen wij. Wij kijken terug op een mooie en waardige uitvaart voor mijn vrouw.
we waren allen heel tevreden met de zorgvuldige en invoelende begeleiding van Susanne Oomkes. Zij gaf ons ruimte, maar ook waardevolle adviezen daarin.
Heel fijn en een luisterend oor.
Vriendelijke dames die de tijd hadden om je verhaal te vertellen. Daarna duidelijk alles uitgelegd zodat we punt voor punt konden beslissen. op de uitvaart zelf ging alles rustig en werden wij goed begeleid. De afhandeling na de uitvaart ook uitstekend. En de nazorg door af en toe een appje is ook prettig.
Super goed ontvangen , en alles was goed geregeld.
Na het overlijden van mijn moeder is januari werden mijn vader en ik geweldig begeleid door Karin. Niet helemaal verwacht dat mijn vader er zo kort er achter zou gaan, maar na zijn overlijden gelijk laatste eer gebeld, met de vraag of Karin beschikbaar was om mij hier in te begeleiden. Kort na mijn vraag kwam verlossende telefoontje. Karin was beschikbaar Wat was ik blij met haar, en ook Peter. Super team. De knuffel, omarming heeft mij zo goed gedaan. Zo blij dat ik nu nog met een goed gevoel terug kijk op hoe het allemaal is gegaan. En wat er ook mogelijk was allemaal.
De uitvaart is goed verzorgd,zoals wij dat als familie wilden.Controle werd goed uitgevoerd .Wij zijn zeer tevreden.
Goede begeleiding, altijd bereikbaar niets was te veel of raar. We hadden ons geen betere laatste eer aan mijn echtgenoot en onze vader/opa kunnen wensen.
Vanaf het eerste contact was DLE attent en betrokken. In een verwarrende periode functioneerden zij als de ontzorgers bij uitstek.
Er werd goed met ons meegedacht. Alle opties werden duidelijk uiteen gezet. Gelukkig kon er veel online
Kornputsingel 40
8331 JV Steenwijk
Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer Steenwijk waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Een vertrouwde naam, een goed gevoel. Al 140 jaar zijn wij als begrafenisvereniging een begrip in de regio. Van Heerenveen tot Zwolle en van Emmeloord tot Hoogeveen. Voor iedereen staan wij klaar. Wij staan dichtbij onszelf en vooral dichtbij u. Daardoor maken wij van elke uitvaart een herinnering aan en voor het leven.