Ik heb het ervaren als een waardevolle uitvaart, die prima is verlopen.
We hebben ons ontzorgd gevoeld, daar waar het kon, dankzij begeleiding Pascal. Ook voor de mensen die laatste zorg gaven en degenen die langskwamen voor dgl. controlemoment was heel goed Dankjulliewel!!!
Het was fijn iemand erbij te hebben die je hielp met ideeën en die elk moment voor vragen beschikbaar was.
Wik hebben als familie de begeleiding vanuit DLE als zeer fijn ervaren. Dit heeft zeker positief bijgedragen aan het afscheid van onze oma/moeder. De begeleiding en zorg van Rianne was super fijn. Hoe ze meedenkt, ons de ruimte heeft gegeven. Er voor ons was. Super fijn, we hebben er veel steun aan gehad. Maar ook de begeleiding door de dames die moeder hebben afgelegd en hebben begeleid was erg fijn. Eigenlijk alleen maar een positief gevoel over hoe iedereen ons heeft bijgestaan. Namens de familie dank voor jullie lieve en goede zorgen. Wij hebben het allemaal als zeer positief ervaren.
Luisteren naar de nabestaanden, denken mee bij twijfels.
Deskundig
Ik kan geen verbeterpunten noemen. Meteen al bij het eerste contact van overlijden hebben de medewerkers van DLE snel, accuraat, zorgvuldig en volledig en met respect gereageerd. Gedurende die gehele week waren alle medewerkers van DLE professioneel aanwezig maar tegelijkertijd ook persoonlijk betrokken. Ik heb het als een goede balans ervaren. Onze speciale dank gaat uit naar de uitvaartleidster Rianne Pomper-Oechies. Als familie kunnen wij terugkijken op een gedenkwaardige afsluiting van het leven van onze vrouw, moeder en oma.
Gewoon goed
Perfect geregeld.
Waar ik ontroerend vond is dat er een bloem uit bloemstuk werd gehaald en deze bij mijn zusje en bij mijn broertje werd neergelegd. Ook hier werd even stilgestaan. Mijn vader en ik zijn goed begeleid na overlijden van mijn moeder. Gr Gea
Wij als familie vonden de uitvaartverzorging prima. Het is gegaan zoals wij het in gedachten hadden en daarmee kunnen we het overlijden van onze moeder goed afsluiten. Dank hiervoor.
behulpzame en vriendelijke begeleiding
Warm, begripvol, rust, geen haast,medelevend, goede nazorg
Heel goed
Zeer professioneel.
Kornputsingel 40
8331 JV Steenwijk
Uw leven. Uw verhaal. Het zijn de momenten en gebeurtenissen die maken wie u bent. Zoals uw naasten u kennen en u het liefst herinneren. Zo moet uw uitvaart er uitzien. De Laatste Eer Steenwijk waarborgt de herinnering. Door een afscheid te verzorgen en organiseren dat past bij u, uw nabestaanden en uw leven. Een vertrouwde naam, een goed gevoel. Al 140 jaar zijn wij als begrafenisvereniging een begrip in de regio. Van Heerenveen tot Zwolle en van Emmeloord tot Hoogeveen. Voor iedereen staan wij klaar. Wij staan dichtbij onszelf en vooral dichtbij u. Daardoor maken wij van elke uitvaart een herinnering aan en voor het leven.