Goed advies Duidelijke taal Vriendelijk Rustig Af en toe een grapje Zeer fijn gesprek gehad en geholpen. Heel erg bedankt Niek-Jan
Prima geadviseerd en geholpen met een levenstestament.
We zijn goed geholpen, en stapsgewijs advies gekregen.
Een relatief moeilijk onderwerp wordt om een duidelijke manier uitgelegd. Prima service.
Fijn gesprek, goed voorgelicht met empathie.
Prettige ontvangst, plezierige en rustige uitleg, deskundige en op de persoon en omstandigheden gerichte informatie. Rustgevende omgeving,
De gang van zaken voor onze wensen en het samenstellen, begeleiding en uitleg van het document, daar ben ik zeer tevreden mee. De rust en geduld van de notaris is bewonderenswaardig.
gelijke kwalificatie geldt oook voor Mw Stabel
Goede ervaringen gehad, uitgebreide gesprekken gehad en daarmee lijken onze verwachtingen volledig uit te komen. Door de grote drukte op kantoor iets langer moeten wachten dan gepland, maar verder alles naar wens verlopen.
Rustig in goed overleg.
Alles netjes afgehandeld, duidelijke uitleg. Ook digitale aanlevering mogelijk. Vriendelijk en behulpzaam.
Gespannen, maar uiteindelijk een zeer uitgebreid duidelijk verhaal en uitleg `! Vragen en of opmerkingen worden meteen correct behandeld zodat iedereen tevreden is.
Notaris neemt alle tijd voor duidelijke uitleg.
zie voorgaande vraag
prima service en inhoudelijk advies
Deskundige medewerkers goede uitleg en advies .
Bij het opstellen van mijn levenstestament en testament ben ik fijn geholpen; Ik voelde mij gehoord, er werd met mij meegedacht en ik werd prettig en vanuit oplossingsgerichtheid geadviseerd
Wij hebben ons contact met het notariskantoor als zeer prettig ervaren. Deskundig advies en klantvriendelijke behandeling.
persoonlijk, zeer kundig
Ze geven goed advies en leggen alles in begrijpelijke taal uit. Top dus!
Prima duidelijk verwoord vriendelijk
Veel geduld en kundig advies
Vriendelijke en duidelijke uitleg. Geen overdreven gedoe. Ben zeer tevreden over het gehele proces. Dank
Voor ons was het belangrijk om binnen een bepaald tijdsbestek diverse acten te laten passeren, samenvallend met ons bezoek aan Nederland. Door een nauwe samenwerking, korte lijnen en korte response tijd over en weer, is dit naar tevredenheid gelukt.
Zeer goede ervaring met de kok notarissen. Rustig en netjes uitgelegd. Als ik het niet begreep dan gaf ze een voorbeeld situatie en legde ze het goed uit.