Prettige samenwerking, goede betrouwbare dienstverlening.
Veel tijd en aandacht voor onze persopnlijke situatie en de vragen die we hadden.
Wij beiden zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. De contact vooraf was ook immer prettig. Geduldig werden al onze vragen beantwoord en onderbouwd met nuttige adviezen. Ook bij toekomstige vragen kregen wij te horen bij de notaris terecht te kunnen.
Wij zijn op een deskundige, duidelijke en vriendelijke manier geholpen.
Prettige sfeer en duidelijke uitleg.
Erg leuk en persoonlijk. Goed en deskundig advies van aardige notaris. Niks stoffigs aan !
Notaris had een luisterend oor en dacht goed mee over de mogelijkheden. We zijn goed en duidelijk geïnformeerd en alles is netjes afgehandeld.
Notaris M. Vonhogen-van Schaijk is zeer duidelijk in uitleg zodat het voor cliënt begrijpelijk wordt. Alle gemaakte afspraken zijn stipt nagekomen.
Mijn ervaring bij Daamen de Kort van Tuijl notarissen heb ik als fijn en vertrouwd ervaren. Duidelijke en vriendelijke uitleg. Mevrouw had een luisterend oor voor mij. ik voelde me daar in een fijne en vertrouwde omgeving.
Prima, deskundige uitleg. Goed geholpen tijdens het hele proces.
Wij hebben bij dit notariskantoor onze testamenten, levenstestamenten, partnerschapsvoorwaarden en koop/verkoop huis laten verzorgen. De totale behandeling, vriendelijkheid, service, bereikbaarheid en deskundigheid voelde als een warme deken.
Mijn ervaring is heel plezierig. Wij hadden echt een kundig advies nodig van iemand die ervaring heeft met samengestelde gezinnen en wat daarbij komt kijken bij het maken van testamenten en levenstestamenten. Dit hebben wij vanaf het eerste moment zo ervaren. Er wordt meegedacht, er worden suggesties gedaan en belangrijk, er wordt goed uitgelegd wat iets betekent. Vaak met praktische voorbeelden zodat iets voor jezelf gaat leven en die lastige juridische taal wat beter te begrijpen is. Niet alleen door de notaris waar we de aktes bij hebben getekend, maar ook bij haar collega waar we ons eerdere gesprek mee hebben gehad. Echt een fijn kantoor waar wij zeker terugkomen en we anderen naar zullen doorverwijzen.
Na afspraak goed en snel geholpen.Waar ik voor kwam goed en duidelijk uitgelegd en verder uit gewekt. vrg F.Maes
Alles werd voor ons goed op papier gezet en duidelijk uitgelegd en verwoord .
Veel deskundige informatie gekregen waardoor we een afgewogen besluit konden nemen
Beste Frans, Hartelijk dank voor deze mooie review, ook namens Dorothy Boutsen. Wij hebben u graag bijgestaan en geadviseerd. Vriendelijke groet, Loesje Frankfort kantoordirecteur
Afgestemd op onze specifieke situaties produceerde notaris Niek-Jan Adema de perfecte notariële akten
Beste Derk, Hartelijk dank voor deze mooie review, ook namens Niek-Jan Adema. Wij hebben u graag bijgestaan en geadviseerd. Vriendelijke groet, Loesje Frankfort kantoordirecteur
Mevrouw Ploum is onze vaste notaris. Heeft het totaaloverzicht en dat is wel zo fijn. Ook nu weer een aktes gepasseerd die niet geheel standaard zijn en dan is makkelijk overleg met een zeer deskundige partij erg fijn.
Beste Ruud, Ook namens Manon Ploum veel dank voor deze mooie review! We hebben u graag bijgestaan en geadviseerd. Vriendelijke groet, Loesje Frankfort kantoordirecteur
Netjes ontvangen. Ik voelde me goed voorgelicht
Geachte heer Willems, Veel dank voor deze mooie review, (ook) namens Bianca Carpay. We hebben u graag bijgestaan en geadviseerd. Vriendelijke groet, Loesje Frankfort kantoordirecteur
Bijzonder fijn geholpen door zowel de kandidaat notaris als de notaris zelf! Wij hadden direct vertrouwen en zijn zeer persoonlijk behandeld! Top notarissen!
Beste Richard, Wat een mooie review! Veel dank daarvoor. We hebben u graag bijgestaan en geadviseerd. Vriendelijke groet, Loesje Frankfort kantoordirecteur
Wij zijn zeer tevreden