Na het trekken van mijn kies met nog wat hechtingen nergens last van gehad
Na controle binnen twee weken een afspraak voor verdere behandeling. Bij zowel controle als behandeling een vriendelijke en kundige aanpak waarbij je op je gemak wordt gesteld. Daarnaast behandeling exact op de afgesproken tijd wat ook als prettig wordt ervaren.
prettig
Ik ben goed geholpen en ze hield er rekening mee dat ik een beetje schrik heb
Controle en tandsteen verwijderen
Qua afspraken maken, wachttijden en professionaliteit van behandeling verdient Mondzorg Geldrop een 10. Echter in mijn geval, het plaatsen van een kunstgebit, bleek de door Mondzorg Geldrop verstrekte info omtrent mogelijkheden om het snel passend maken van het kunstgebit niet overeen te stemmen met de daadwerkelijke mogelijkheden. Hierover ben ik zojuist geïnformeerd door mijn kaakchirurg (heeft de tanden extractie verricht). Ik vermoedt dat hierbij de door de zorgverzekeraar maximaal te vergoeden som een rol speelt. Hierover zal ik a.s. vrijdag 4 oktober 2024 contact opnemen met mijn tandarts bij Mondzorg Geldrop. Indien mogelijk en nodig ben ik evt. bereid om niet verzekerde kosten privaat te betalen.
Om een eenduidig en consistent antwoord naar de patiënt te kunnen geven is het belangrijk dat alle afspraken en handelingen met impact op de patiënt in het elektronisch patiëntendossier van de tandarts worden vastgesteld Was in mijn geval niet altijd het geval waardoor de adviezen door de assistenten niet altijd consequent doorkwamen
Gewoon goed en duidelijk
Ik kwam met een vraag over een onderzoek of ik een absesje had. Ik werd dezelfde dag nog onderzocht en behandeld. En meteen doorverwezen naar kaakchirurg van MMC Veldhoven. Ook werd er meteen gereageerd op mijn telefonische vraag een dag later : ik kreeg netjes antwoord van de tandarts Ine, via de mail , binnen paar dagen ! Heel klant vriendelijk!
Deskundig geholpen.
Uitstekend geholpen bij n noodgeval. Er was tijd en advies. Komt zeer vertrouwd over.
Probleem met hoektand, perfect opgelost. Tegelijkertijd advies gekregen na röntgen opname. Zeer tevreden.
Ik voelde me in goeie deskundige handen. Dit geldt niet alleen voor de tandarts maar ook voor de assistente. De sfeer was ontspannen en de communicatie heel prettig.
Goed!
Goede uitleg van de behandelingen.
zeer goed
Doctor Titulaer is very nice and knowledgeable and found a solution to my problem. He explained what are the options and answered all my questions.
Helaas brak er een stukje van mijn kies, en natuurlijk gebeurde dat op zaterdagavond. Op maandagochtend gebeld met de tandartsassistente en binnen 45 min. zat ik al in de stoel bij de tandarts. Na 6 min. stond ik weer buiten met een herstelde kies. Top.
Keurig op tijd behandeld volgens afspraak. Deskundige behandeling. Vriendelijk in de omgang.
contact was goed tijdens de behandeling maar ook de aanwezige kennis. Aandacht voor de patient
Vriendelijke geduldig goed overleg en behulpzaam
Mondhygiëniste erg vriendelojk duidelijk maar niet geheel pijnloos aangegeven dat ik sinds enige tijd weer wat vertrouwen in de tandarts had maar dat is nu weer in gezakt Tijdens de reiniging erg veel pijn gehad is ook maar een onderkant gereinigd Extra tandenpasta mee gekregen weer met raggertjes nou mij niet meer gezien
prima behandeling conform afspraak
Prima geholpen en alles binnen een zo kort mogelijke periode. Vriendelijke mensen, zowel aan de balie als in de behandelkamer.
Hele fijne tandarts en zeer kundig.
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop