Mondverzorging zoals het hoort, vriendelijk, verzorgd en correct. Mijn beoordeling heeft vier sterren maar dat is enkel omdat ik niet sta te popelen om naar een tandarts te gaan.
Het was in het andere gebouw fijner ook is er veel verloop van tandartsen geweest. Maar verder een prima tandartspraktijk. De opzegging en het opsturen van de dossiers was snel geregeld en netjes bericht van gehad via de mail. Mijn zoontje is best angstig maar dat kan beter bij vele tandartsen.. iets meer uitleg zou beter zijn.
Prettig
Nadat onze tandartspraktijk, na jarenlange uitstekende mondzorg, werd "vervreemd" en overging naar een commercieel aangestuurd bedrijf waarbij de patiëntgerichte benadering ondergeschikt bleek, zijn we sinds zes jaar ingeschreven bij Mondzorg Geldrop. Mijn partner en ik zijn beiden zéér te spreken over zowel bejegening als behandeling bij Mondzorg Geldrop. I.c. willen wij Huub Stevelmans noemen als steun en toeverlaat, die ons als senioren op een adequate en professionele wijze informeert en behandeld over mogelijkheden van mondzorg en -behandelingsopties.
Helaas is een afspraak maken moeilijk. Hij zit altijd vol omdat iedereen het een fijne tandarts vind.
Prettig g en ook het compliment voerde goede verzorging van mijn gebit
controle en behandeling zijn altijd goed
Positief.
Ben erg snel geholpen met tandpijn vlak voor mijn reis. Dit was een wortelkanaalbehandeling, waar bij ik tijdens de behandeling totaal niets gevoeld heb. Erg vriendelijke tandarts Stevelmans en assistente.
Fijn personeel goede tandarts
De behandelingen bij Mondzorg gebeuren op mijn nadrukkelijke wens door dezelfde twee zorgverleners. De Tandarts en de Mondhygiëniste ervaar ik als vriendelijk, deskundig en verantwoordelijk. Zij geven goede uitleg over de behandeling en houden rekening met mijn wensen. Afspraken zijn betrouwbaar.
Laatst een bitje aangepast gekregen. Geduldige begeleiding en toen het na een paar dagen druk opleverde , werd het op de juiste maat gefreest. Dus : ik ben zeer tevreden.
Prettig en professioneel.
Is O.K.
onze ervaring is heel goed
Vanaf het vertrek van mijn vaste tandarts, heb ik nooit meer een zelfde ofwel vaste tandarts bij mijn halfjaarlijkse controle gehad. Dat vindt ik niet prettig maar als het niet anders kan dan schik ik het.
De tandarts was duidelijk in wat hij ging doen.
Deze tandarts had alle tijd voor mij, hij plaatste de verdoving heel kalm en wachtte geduldig af tot mijn kies gevoelloos was. Het gevolg was, dat ik ook bijna geen napijn heb ervaren.
Leuk team en voldoende aandacht gegeven aan hetgeen ik voorlegde.
Prettig en vlot
Fijne praktijk met genoeg keuze uit tandartsen
Er moesten 2 vullingen vervangen worden, niet iets waar je naar uitkijkt! Door de prettige en relaxte sfeer viel het reuze mee, top.
Kom al meer dan 40 jaar in deze praktijk. Soms duurt het lang voordat je een afspraak kan maken. Nadia is heel lief voor kinderen, heel kundig. Echt een aanrader als je kind wat angstig is!
Ik kon snel terecht bij de tandarts nadat glazuur van mijn tand af was. Weer keurig bijgewerkt!
fijn
Stationstraat 3