Vakkundige en zeer vriendelijke tandarts die uitstekend uitlegt wat er aan de hand is en wat er moet gebeuren. Al decennia zeer tevreden!
Goeie tandarts...helaas nog 1x terug komen
Over de behandeling geen klachten. De wachttijden vind ik soms te lang. De 30 seconden voor het invullen van de beoordeling zijn ruimschoots onvoldoende en daarmee misleidend. Ga ik dus niet meer doen.
Altijd fijne behandelingen
Ik ben heel tevreden het resultaat van iedere behandeling is altijd perfect. De tandarts besteed aandacht aan mij en houd rekening met mijn wensen zij is heel vriendelijk behoedzaam en ik ga met een fijn gevoel naar huis.
Kundige tandarts die snel en efficient werkt.
Ook fijne ondersteuning van assistenten gehad.
goede behandeling
Mondzorg en tandarts zeer positief
Zeer vriendelijke tandarts en personeel. Gewoon zeer goed.. TOP
Zie boven
We hebben nu een fijne tandarts gevonden in Liset Wester.
Korte wachttijd. Deskundige mensen.
goede professionele behandeling
Ervaring is goed
Ze zijn goed georganiseerd. Twee dagen van te voren herinneringen voor de behandeling plaatsvinden. Alles duidelijk uitgelegd..
nemen rustig de tijd voor en stellen me op mijn gemak en leggen uit wat ze precies gaan doen
Inmiddels kom ik zo'n slordige 30 jaar bij tandarts Robert Schendstok. Dat geeft al aan dat ik tevreden ben. Tegenwoordig gaat dat dan via Mondzorg, maar voor mij is er niet echt iets veranderd. Ik kan nog steeds gewoon behandeld worden door Robert en dat vind ik fijn. Al het geknutsel aan mijn tanden gebeurd altijd zorgvuldig en er wordt ook veel aandacht besteed aan de afwerking. Voor zover ik zelf met Mondzorg te maken heb gehad, is dat altijd zonder problemen verlopen. Met andere tandartsen daar heb ik nog niet te maken gehad, dus daar kan ik niets over zeggen. Ik kan eigenlijk geen negatieve dingen bedenken.
Het was erg lastig om een afspraak te plannen bij mijn vaste tandarts. En de prijzen om echt goede zorg te kunnen krijgen zijn veeel te hoog en kan ik niet betalen. Het zou fijn zijn als er iets klantvriendelijker meegedacht wordt...
Altijd vriendelijke behandeling en goede uitleg over behandeling
mijn ervaring is tot op heden nog altijd goed geweest
Grote deskundigheid aanwezig maar om kroon te zetten waren er wel erg veel consulten nodig om dat te realiseren .
is ruim voldoende dus blijf zo door gaan "
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop