Bij Mondzorg Geldrop voel ik mij voor onderhoud aan mijn gebit op de goede plaats zitten.
Een rustige en vriendelijke sfeer in de praktijk
Goede behandeling
Rustig en verhalend wordt de behandeling uitgevoerd.
heel goed geen klachten
Goede zorg in een rustige setting door deskundige en vriendelijke medewerkers
X
Loopt altijd op tijd,hoef nooit te wachten
Zeer vriendelijk en deed een gedetailleerd onderzoek en gedetailleerde uitleg waarom het pijnlijk was.
Snel en op tijd gezien op een vrijdagmiddag.
Ik ben door tandarts Isa de Boer behandeld. Deze stond niet in het lijstje.
Zeer goed georganiseerd, zelfs in de vroege uren.
Zonder onnodige spanning een spreekkamer in gaan alhoewel het nooit mijn hobby zal worden.
Voel me op mijn gemak en in deskundige handen
Ik ben nu pakweg 5 jaar bij deze praktijk onder behandeling. Doordat zij veel verschillende tandartsen hebben, is er eigenlijk altijd wel snel wat mogelijk. Nadeel van het hebben van zoveel verschillende tandartsen, is dat ze ook nog wel eens wisselen. Al met al, fijne locatie. Iedereen houdt goed rekening met mijn angsten. Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar. Enige minpuntje, parkeerplaatsen.
Fijne mensen die je goed helpen
Duidelijkheid en effectieve hulp..
Had ik een afspraak dus ik was aan het wachten en dat liep nogal uit ,,terwijl ik nog een afspraak had ,,nu hoorde ik dat de tandarts aan het assisteren was dit snap ik wel dat dat moet gebeuren, alleen vond ik het wel vervelend dat ik weer een nieuwe afspraak moest maken . Maar verder ben ik prima tevreden .
Goed geholpen, weinig klachten naar de behandeling.
alles wordt goed besproken gewoon goed
Niks
Na een ongeval ben ik deskundig en prettig geholpen. Het resultaat is erg goed.
Ik had onverwacht zware pijn. Gelukkig kon ik tussendoor even worden geholpen. Door bijzondere problemen thuis, ook al medisch, kon ik nauwelijks van huis weg. En toen zat ik 3 kwartier te wachten. Vervolgens werd ik uitstekend en met alle begrip behandeld.
Belangrijkste is natuurlijk deskundigheid. Echter dat kan ik inhoudelijk niet beoordelen. Mijn indruk aan de hand van ervaring is dat er wel degelijk sprake is van deskundigheid. Om toch een minpuntje te noemen: je hebt geen ‘eigen’ tandarts. Wel begrip voor maar steeds dezelfde is voor beide kanten prettiger.
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop