Alle medische stafleden zijn vriendelijk.
heel tevreden over jullie Ellen
Was meteen aan de beurt en kreeg een perfecte gebitsteiniging.
Goed en vriendelijk (telefonisch) bereikbaar en steeds eveneens vriendelijk en deskundig geholpen
Het betreft een gebitscontrole en een gebitsreiniging door mondhygieniste
Word goed geholpen
Ipek is zeer communicatief, fijn mens
Aan de balie zijn de dames klantvriendelijk, in de wachtkamer hoef ik zelden te wachten. Ik heb een fijne tandarts, hij legt uit wat hij gaat doen en belangrijk hij heeft humor.
Voor de 1e keer in de praktijk geholpen door een zeer ervaren mondhygiëniste en een dag later door de tandarts.
Een kroon laten plaatsen en een andere kies is getrokken, Dhr. Stevelmans heeft mij prima geholpen, planning was netjes op tijd, en overleg gehad of we in de toekomst nog een kroon gaan plaatsen al dan niet met een implantaat.., de behandelingen zijn prima verlopen, alleen het happen voor de afdruk is wat minder, maar ja er zal toch een afdruk gemaakt moeten worden.
Alles oke
Zie hiervoor. De tandartsen en assistenten nemen uitvoerig de tijd om zaken door te spreken en geven daarbij prima voorlichting. Op vragen komen altijd duidelijke antwoorden.
Mijn ervaring met deze tandarts is goed(al Vind ik de tijd dat het duurt voor een nieuw klikgebit erg lang) De ervaring met de voorlaatste tandarts was voor mij minder prettig.
Ga altijd graag naar de tandarts en ben ook heel tevreden over mijn tandarts (R. Schendstok) echt een fijne zachtaardige man :-)
Veel verschillende tandartsen, veel wisseling en geregeld vergissingen in afspraken. Daarnaast een prothese geleverd die niet deugt.
De praktijk loopt altijd zeer soepel als het gaat over het maken van afspraken en evt. wijzigingen. Het ontvangst van mijn tandart Dhr van Bladel is altijd zeer hartelijk en ontspannen waardoor de gebruikelijke spanning er al een beetje vanaf is. Voor mij reden om de grote afstand te rijden voor een vertrouwde plek waar ik al minstens 40 jaar kom.
Heel toegankelijk, en proffessioneel met persoonlijke touch. Erg prettig.
Een hele fijne groep mensen, waar je ook behandeld wordt als mens. En ook heel erg fijn dat je afspraken kunt maken op zaterdag!
Mijn ervaring is goed
Zorgvuldige en kundige behandeling.
Al vanaf jongs af aan bij deze tandarts. Nooit geen angst er voor gehad mede door de rust en deskundigheid. Zeer vriendelijk.
Mondzorg is makkelijk te bereiken, lang open en zelfs op zaterdag kan je terecht. Tandartsen en assistenten zijn vriendelijk, ook de receptioniste zijn vriendelijk en zoeken mee voor de beste oplossing. Naar de tandarts gaan is nooit leuk maar naar mondzorg heb ik toch geen problemen.
Moest een vulling bij laten werken goede uitleg en snel klaar
Stationstraat 3
5664 AP Geldrop