Nadia is een hele fijne rustige tandarts die je op je gemak stelt en alles zegt wat ze gaat doen! En ze is heel kundig!
Goede informatie en goed behandeld
recent mijn spalk vast laten zetten en binnen 6 weken mn afspraak bij de mondhygiënist moeten verzetten omdat mn spalk weer los zat. De mondhygiënist had ook veel langer werk, had ook een beter gevoel bij deze dame dan bij de tandarts de laatste keer. Hopelijk zit hij nu gewoon weer goed vast. Wel 2x een factuur gehad.
Er wordt altijd aangegeven wat ze gaan doen. Je staat nooit voor verrassingen. Fijne sfeer.
vriendelijke tandarts die uitlegt wat er gaat gebeuren
begrijp als je groter wordt ook het persoonlijke en meerdere aanbevelingen krijgt over de zelfde tand van jezelf maar wel jammer!
Vriendelijk bij binnenkomst. Goed luisteren naar de klacht en kijken wat er aan te doen is. Proberen het tijdelijk op te lossen. De eerstvolgende in te plannen datum was later vanwege druk ingeplande afspraken van de tandarts. Met spoedafspraak tussendoor goed geholpen en probleem voorlopig verholpen. Informatie gekregen voor het vervolg.
Zeer goede kundige behandeling
Meteen actie ondernomen en de behandeling gestart.
Zeer vriendelijke ontvangst.
Kwam voor kunstgebit, maar moest naar kaakchirurg en zelf contact opnemen met tandtechniker. Geen uitleg over vervolg. Bovendien geen vragen over mijn gezondheid terwijl ik hartproblemen had.
Vriendelijke, zeer informatieve en snel werkende tandarts!
Vriendelijk vakkundige medwerkers
Ik ben goed en vakkundig geholpen. Snelle afspraak en geen klachten nadien
Stap voor stap wordt gezegd wat er gaat gebeuren
Altijd mijn vaste tandarts al en zeer tevreden
Ben geen fan van tandartsen. Heb nare ervaringen uit het verleden. Sinds de tijd bij deze tandarts en zijn voorgangster is mijn vertrouwen gegroeid!
Altijd heel tevreden geweest!! Zelfs toen ik in 1985 naar Eindhoven verhuisde en daarna in 1998 naar Helmond, ben ik Uw trouwe klant gebleven.....
Mijn ervaring met Tandarts Ipek Okuyucu is beter dan enig andere tandarts uit het verleden. Ze is empathies, heeft veel ervaring en is zeer kundig; ze is de beste tandarts die ik ooit heb gehad. Ze heeft mijn tanden geweldig bijgewerkt en er is niet te zien dat er nu een vulling aan de buitenkant van mijn kies zit. Binnen no time heeft ze bij een andere kies een uitstekende vulling weggewerkt waardoor de tand nu weer mooi glad is. Ook haar assistente is een super lief en empathies mens en samen zijn ze een superteam.
Ze ging met een behoorlijk tempo door de behandeling heen. Was een zeer krappe 30 minuten, terwijl er 40 min. voor staat op de rekening. Dan ga ik toch enigszins twijfelen. Voor mij als klant is het werk niet te controleren.
Ze komen hun afspraak na. Ik hoef zelden te wachten totdat ik aan de beurt ben. De gecombineerde afspraak tandarts-mondhygiëniste bevalt mij uitstekend. Het gaat in één moeite door. Ook als er tussen afspraken door iets is met mijn gebit, is het altijd mogelijk om op korte termijn een afspraak te maken.
Al jarenlang goede ervaringen, sindsdien ook geen angst meer bij tandarts.
Goede aandacht.
Stationstraat 3