Mijn ervaring met Lucid Optiek is uitstekend! Ik werd door meerdere mensen geattendeerd op Lucid Optiek. Ik ben super goed geholpen en blij met mijn nieuwe brillen. Mooie rustige praktijkruimte en de meting door Lida werd rustig en professioneel uitgelegd en uitgevoerd. Daarbij komt ook dat Lida heel vriendelijk is en de tijd neemt. Ik attendeer nu dus ook andere mensen om te kiezen voor Lucid Optiek !
We zijn heel tevreden over de service en het contact!
Ben via via bij Lucid Optiek terecht gekomen, en ben zweer tevreden met mijn resultaat. Kan het mensen echt aanraden omdat het een netten en rustige omgeving is en Lida erg kundig, en overtuigend advies geeft. Voor mij niks anders meer.
Lidia is een toppert! Lidia neemt zich veel tijd voor de klanten. Zij doet als eerstes test om te kijken of je geschrikte ogen hebt voor contactlenzen. Ik heb het als prettig ervaren omdat ze ook eerlijk en open is met prijs en hoeveel ik met lenzen kan zien. Tijdens het aanleren om die lenzen erin en eruit te krijgen neemt ze zich tijd. Ze kijkt mee en helpt je door persoonlijke handige tips je te geven. Je krijgt lenzen in je sterkte mee die je mag proberen. Bij de vervolgafspraak wordt met de lenzen gekeken hoe de ogen op de lemzen reageren. Wat ik ook fijn vindt is dat Lidia bij elke afspraak duidelijk en open is.
Professionele service bij het controleren van m’n ogen, en het aanmeten van nieuwe nachtlenzen.
Het was lastig om een paar goede lenzen te vinden vanwege mijn cilindrische afwijking maar na meerder lenzen gratis geprobeerd te hebben de juiste gevonden! Super blij mee! De service van lucid optiek is buitengewoon en zeer specialistisch! Top gewoon!
Ik ben blij dat ik de stap gewaagd heb om harde lenzen aan te laten meten en bij Lida van Lucid Optiek was ik duidelijk in goede handen. Normaalgesproken draag ik een multifocale bril (ben 50+) en daar ben ik echt van afhankelijk. Lida heeft mij multifocale harde lenzen aangemeten en daarmee ging een wereld voor mij open. Wat heerlijk om zonder bril alles scherp te kunnen zien, het opbrengen van make-up is een stuk makkelijker nu en het sporten zonder bril is ook heel fijn. Ik kan nu mijn bril afwisselen met mijn lenzen en dat werkt voor mij supergoed. Ik kan Lida iedereen aanraden voor als je professioneel lenzen wilt laten aanmeten! Ze neemt de tijd voor je, is erg kundig en vriendelijk en je kan zien dat ze haar werk met veel passie uitvoert. Daarnaast heeft ze een fijne praktijkruimte met professionele apparatuur. Nogmaals dank Lida voor de goede zorgen!
Ik ging voor een oogmeting voor een nieuwe leesbril. De oogmeting was heel uitgebreid en er was ook aandacht voor de gezondheid van mijn ogen. Tuaswndoor werd alles goed uitgelegd. Het advies was duidelijk en er waren genoeg monturen om uit te kiezen.
The doctor is a professional. I've tried lenses before but every time it was not comfortable or suitable. This time it's very good. The doctor even found and helped with an issue that I had with my eyes. Defenitely recommend Lucid Optiek.
Lida is een kundige en vriendelijke opticiën die je goed laat zien welke mogelijkheden er zijn mbt tot brillenglazen. De uitvoering is snel en kundig gedaan.
Sinds een half jaar zijn wij, moeder en twee dochters, overgestapt naar Lucid optiek. De vriendelijke professionele houding van Alida heeft ons doen besluiten om over te stappen ook al ligt de praktijk een half uur rijden bij ons vandaan. We hebben alle drie nieuwe contactlenzen laten aanmeten en uit de merken waarmee de optiek samenwerkt hebben wij naar tevredenheid een passende keuze kunnen maken. Alida neemt ruim de tijd voor het opmeten en dat is erg prettig.
In tegenstelling tot de ‘massaproductie van klanten’-mentaliteit van de gewone opticiens, krijgt u bij Lucid Optik de aandacht en zorg die u nodig heeft en verdient. Lida is ongelooflijk professioneel en heel voorzichtig met een van de belangrijkste delen van je lichaam, je ogen
Begint al bij binnenkomst heel gastvrij en warm. Heel professioneel in haar werk ik kreeg op alle vragen me antwoorden en eerlijke antwoorden en dat is heel belangrijk. Ik blijf een trouwe klant van Lucid optiek Een aanrader voor een ieder.
Geeft juiste advies op basis van een goed onderzoek. Als cliënt merk je ervaring en dat wekt enorme vertrouwen. Zeer en zeker aan te raden!
Lida van Lucid Optiek heeft me onlangs geholpen met mijn contactlensproblemen, en ik kan niet genoeg benadrukken hoe blij ik ben met haar diensten. Na jarenlang bij een reguliere opticien te zijn geweest en niet de juiste oplossing te hebben gevonden, bracht Lida een verfrissende verandering in mijn leven. Ze adviseerde nachtlenzen, iets waar ik eerder geen weet van had. Deze lenzen zijn revolutionair en hebben mijn leven aanzienlijk verbeterd. Het idee dat je 's nachts lenzen draagt, zodat je overdag geen lenzen hoeft in te doen, is gewoon geweldig. Het comfort en de helderheid die ik overdag ervaar, zijn ongeëvenaard. Wat me het meest opviel aan Lida was haar professionaliteit en toewijding. Ze luisterde aandachtig naar mijn behoeften en gaf duidelijk uitleg over de nachtlenzen en hoe ze zouden werken. Haar expertise in contactlenzen is bewonderenswaardig, en ik voelde me volledig op mijn gemak tijdens het hele proces. Ik kan Lucid Optiek en Lida ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar contactlensoplossingen. Haar kennis, vriendelijkheid en de effectieve oplossing die ze heeft geboden, hebben mijn leven verbeterd. Ik ben dankbaar voor haar uitstekende service en de introductie van nachtlenzen in mijn leven. Als je op zoek bent naar de juiste contactlensspecialist, zoek dan niet verder dan Lucid Optiek. Je zult er geen spijt van krijgen!
Uitstekend geholpen, ruim assortiment aan lenzen.
Goede, professionele en rustige uitleg. Meting met professionele apparatuur en iemand die echt verstand van haar vak heeft.
Bestelde altijd zelf online lenzen maar ik merkte dat na enige tijd mijn ogen toch veranderden. Toen ben ik bij Lucid Optiek terecht gekomen . Door de oogzorg die ze bieden en het fijne advies ben ik weer zeer tevreden met mijn lenzen.
Fijne en deskundige contactlens aanpassing gehad. Met goede adviezen.
Ik ben erg tevreden met de diensten van Lucid Optiek. Ik heb eerder op andere plekken oogmetingen gehad maar ik ben nog nooit eerder zo goed geholpen. Lida neemt alle tijd voor je om een indruk te krijgen van je wensen. Ze kan als geen ander goed aansluiten bij je behoeftes als klant. Niet alleen als optometrist en contactlens specialist kan ze je van dienst zijn, ze heeft ook zeker oog voor mode en weet daarmee goed advies te geven over wat bij je past en denkt met je mee. Ik zou een ieder die het nodig heeft gunnen om door haar geholpen te worden, echt een top ervaring!
Als je echt om je ogen geeft, zoekt dan niet verder. Lida doet er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Eerder heeft ze mij dingen geadviseerd die later door de oogarts bevestigd zijn. Zij is deskundig en zeer secuur als het om de ogen gaat. Ik ben er super blij mee.
Vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Advies op maat en denkende in de juiste oplossingen voor haar klant. Lida rust niet voordat zij de beste en meest comfortabele zicht oplossing voor haar klanten heeft gevonden en haar klanten blij zijn.
Er wordt veel tijd voor de onderzoeken genomen goed geluisterd naar mijn wensen en zeer meedenkend . Zeer ervaren en gedreven contactlens specialist waar je jou ogen aan kan toevertrouwen. Zeer aan te raden
Uitstekende service bij mijn bezoek voor een lenzencontrole en oogmeting. Het team was professioneel en attent, en hielp me bij het vinden van de perfecte lenzen. Ik waardeer hun deskundig advies en persoonlijke benadering.